Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım bence çok ucuz değil brüksel tüp bebek merkezinde de o civar 47-49 du ama geçen ay 40 bin tl idi.Kızlar merhaba şişli Memorialde dondurulmuş embriyo transferi indirimle 47 liraya indi iyi bir indirim yaptım falan dedi ama ben pek emin olamadım sanki normal fiyatıni söyledi gibime geldi acaba şuan dondurulmuş embriyo ücretini bilen var mı![]()
Ay evet birde iyi indirim yaptım ben diyince acaba suaralar gidipte fiyat alan varmı diye merak ettim canimMerhaba canım bence çok ucuz değil brüksel tüp bebek merkezinde de o civar 47-49 du ama geçen ay 40 bin tl idi.
Merhaba ben gayet memnunum o konuda sıkıntı yok ama bana transfer ücretini sanki çok cokkk indirim yapmış gibi söyledi telefondaki muhasebeden bir bayan herzmaan konustugum bayan değildi oyuzden tereddüt ettim acaba nekdr şuan dondurulmuş ücreti diye dedigi kdr indirim yaptığını düşünmüyorumMerhaba bende orda tedavi olmaya karar verdim. Memnun musunuz fiyatlar nasıl söyler misinjz
Toplam.ne kadar odedinizMerhaba ben gayet memnunum o konuda sıkıntı yok ama bana transfer ücretini sanki çok cokkk indirim yapmış gibi söyledi telefondaki muhasebeden bir bayan herzmaan konustugum bayan değildi oyuzden tereddüt ettim acaba nekdr şuan dondurulmuş ücreti diye dedigi kdr indirim yaptığını düşünmüyorum
Şuan sadece transfer ücreti 53 bin olması lazım öyle biliyorum bendeKızlar merhaba şişli Memorialde dondurulmuş embriyo transferi indirimle 47 liraya indi iyi bir indirim yaptım falan dedi ama ben pek emin olamadım sanki normal fiyatıni söyledi gibime geldi acaba şuan dondurulmuş embriyo ücretini bilen var mı![]()
2020 senesinde benim tüm ücretim taze transferle.30-40 fln tutmuştu.To
Toplam.ne kadar odediniz
Anladım teşekkür ederim 47 ye indirdim dedi banada telefonda ama ins indirim yapmıştırŞuan sadece transfer ücreti 53 bin olması lazım öyle biliyorum bende
Şuan çok artmıştır2020 senesinde benim tüm ücretim taze transferle.30-40 fln tutmuştu.
Merhaba ben de bu ay gorusmeye gidecegim yuksek ihtimal. Daha once hicbir yer ile gorusmedim. Tedavide toplam ucret ve doktorunuz hakkinda bilgi verirseniz cok mutlu olurumBende memorialde tedavi görüyorum yumurta toplama işlemim oldu yakın zamanda
Merhaba hayırlısı olsun ben 2020 senesinde tedaviye başlamıştım ozamanla su zaman çok fark ediyor dondurulmuş embriyom.var onun için bu konuyu açtım acaba güncel fiyat tam nedir diyeMerhaba ben de bu ay gorusmeye gidecegim yuksek ihtimal. Daha once hicbir yer ile gorusmedim. Tedavide toplam ucret ve doktorunuz hakkinda bilgi verirseniz cok mutlu olurum![]()
Benimde doktorum ipek hoca. Fiyatlar güncellendi diye biliyorum sanırım 105 bin ilaçlar hariç. Bana ekstradan histeroskopi ameliyatı denildi bide onu olacağım ama indirim yaparlar mı bilmiyorum çünkü ilk başta Semra hocada rahimde bir şey olmadığını söylemişti iğnelerden dolayı oluşmuş o yüzden biraz gerilmiştim beklemiyordum yaniMerhaba ben de bu ay gorusmeye gidecegim yuksek ihtimal. Daha once hicbir yer ile gorusmedim. Tedavide toplam ucret ve doktorunuz hakkinda bilgi verirseniz cok mutlu olurum![]()
Yaptırmayıp çok pişman olan var oda benimpgt yaptırıp pozitif sonuç alan varmı ?
Eski gönderilerinize baktımYaptırmayıp çok pişman olan var oda benim
Kesinlikle maddi durumunuz el veriyorsa mutlaka yaptırın, bizim çok şükür maddi sıkıntı yoktu hurafe şeylere inandım işte alınırken zarar veriliyor falan filan bide gencim ne olacak diye cahillik ettim ama siz etmeyin. Pgt yapılandada kimyasal falan olabiliyormuş ama Allah verir pozitif olur kromozom bozukluk kısmından kafanız rahat etsinEski gönderilerinize baktımgerçekten benim de aklıma çok takıldı bu konu. Yaptırmak gerekiyor sanırım ne olursa olsun