• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli Memorial

Mys35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
642
569
103
35
Kızlar merhaba şişli Memorialde dondurulmuş embriyo transferi indirimle 47 liraya indi iyi bir indirim yaptım falan dedi ama ben pek emin olamadım sanki normal fiyatıni söyledi gibime geldi acaba şuan dondurulmuş embriyo ücretini bilen var mı🤔

Kızlar merhaba şişli Memorialde dondurulmuş embriyo transferi indirimle 47 liraya indi iyi bir indirim yaptım falan dedi ama ben pek emin olamadım sanki normal fiyatıni söyledi gibime geldi acaba şuan dondurulmuş embriyo ücretini bilen var mı🤔
Merhaba canım bence çok ucuz değil brüksel tüp bebek merkezinde de o civar 47-49 du ama geçen ay 40 bin tl idi.

Merhaba bende orda tedavi olmaya karar verdim. Memnun musunuz fiyatlar nasıl söyler misinjz

Merhaba bende orda tedavi olmaya karar verdim. Memnun musunuz fiyatlar nasıl söyler misinjz
Merhaba ben gayet memnunum o konuda sıkıntı yok ama bana transfer ücretini sanki çok cokkk indirim yapmış gibi söyledi telefondaki muhasebeden bir bayan herzmaan konustugum bayan değildi oyuzden tereddüt ettim acaba nekdr şuan dondurulmuş ücreti diye dedigi kdr indirim yaptığını düşünmüyorum

Herkes öneriyordu ama ben google yorumları görünce nedense direk eledim hatta en son doktor için memorial a gitmiştim fiyat bile almadım nedense ama fiyatlar hemen hemen aynı her yerde.Cem Çelik ile başladım süreç kolay ama doktoru çok az görüyosunuz 2 şer dk bi ilk görüşmede 15 dk yı buluyor.Nakit alıyolar parayı falan memorial da kartla ödeme imkanı vardır heralde hastane olduğu için.

Aynen lab... İyi çünkü canım biz ağır oligospermiydik ona rağmen 5 tanecik yumurtanın çok şükür 5ide 5 güne gitmişti kredi kartı imkanı var sonrasında kredi kartınız imkan veriyorda taksitlendirme yapabiliosunuz kendiniz bankanizla hatta evrak gotururseniz indirimde ekstradan yapılıyor diye biliyorum

To
Merhaba ben gayet memnunum o konuda sıkıntı yok ama bana transfer ücretini sanki çok cokkk indirim yapmış gibi söyledi telefondaki muhasebeden bir bayan herzmaan konustugum bayan değildi oyuzden tereddüt ettim acaba nekdr şuan dondurulmuş ücreti diye dedigi kdr indirim yaptığını düşünmüyorum
Toplam.ne kadar odediniz

Şuan sadece transfer ücreti 53 bin olması lazım öyle biliyorum bende

Bende memorialde tedavi görüyorum yumurta toplama işlemim oldu yakın zamanda

Şuan sadece transfer ücreti 53 bin olması lazım öyle biliyorum bende
Anladım teşekkür ederim 47 ye indirdim dedi banada telefonda ama ins indirim yapmıştır 😄 eğer dediğiniz miktarsa indirim yapmış ozaman dondurulmusa

Merhaba ben de bu ay gorusmeye gidecegim yuksek ihtimal. Daha once hicbir yer ile gorusmedim. Tedavide toplam ucret ve doktorunuz hakkinda bilgi verirseniz cok mutlu olurum 🤗
Merhaba hayırlısı olsun ben 2020 senesinde tedaviye başlamıştım ozamanla su zaman çok fark ediyor dondurulmuş embriyom.var onun için bu konuyu açtım acaba güncel fiyat tam nedir diye 🤗 ama doktorum ipek Nur hoca orda çok farklı kurulla fln kararlar veriliyor tek bir doktor görüşü yok bu bence iyi birseydi beni orda başlamaya ikna eden nedenlerdendi genelde farklı hocalar bakıyor ama bir kişide ısrar ederseniz ki ben öyle yapıyorum o doktora alabiliyorsunuz 🙂

Merhaba ben de bu ay gorusmeye gidecegim yuksek ihtimal. Daha once hicbir yer ile gorusmedim. Tedavide toplam ucret ve doktorunuz hakkinda bilgi verirseniz cok mutlu olurum 🤗
Benimde doktorum ipek hoca. Fiyatlar güncellendi diye biliyorum sanırım 105 bin ilaçlar hariç. Bana ekstradan histeroskopi ameliyatı denildi bide onu olacağım ama indirim yaparlar mı bilmiyorum çünkü ilk başta Semra hocada rahimde bir şey olmadığını söylemişti iğnelerden dolayı oluşmuş o yüzden biraz gerilmiştim beklemiyordum yani

Eski gönderilerinize baktım:( gerçekten benim de aklıma çok takıldı bu konu. Yaptırmak gerekiyor sanırım ne olursa olsun
Kesinlikle maddi durumunuz el veriyorsa mutlaka yaptırın, bizim çok şükür maddi sıkıntı yoktu hurafe şeylere inandım işte alınırken zarar veriliyor falan filan bide gencim ne olacak diye cahillik ettim ama siz etmeyin. Pgt yapılandada kimyasal falan olabiliyormuş ama Allah verir pozitif olur kromozom bozukluk kısmından kafanız rahat etsin

Back