Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Beklenen gün geldi çattı her anı hem yorucu hemde güzeldi yarın opu işlemim yapılacak ve sonrası önce Allah'a sonrada doktorlara kaldı dualarınızı bizden esirgemeyin
Hadi hayırlısı canım inşallah hersey yolunda gider. Nurtopu gbi yumurtaların toplanır sonra 1. Kalitede embriyo olurlar sonra transfer olur :) yolun yarısına gelmişsin yani inşallah sonucu olumlu olsun bebişine kavuşursn canım

5.gune cok az embriyo ulasiyor lab ortaminda cunku o yuzden oyle oluyor benim de 6 yumurtam o yuzden heba oldu. Ins istedigin sonucu alirsin canim.

Pko bas belasi. Benim sukur iyi yumurta toplandi aslinda ama benimde buyumeleri uzun surdu. Bazilarida cok gelistigi icin güme gitti. Bakalim biraz toparlanayimda basliycam yine. Bu sefer 2 veya 3 embriyo transfer ettircem valla ins dedigin gibi kavusuruz bebislerimize canim.

5.gune cok az embriyo ulasiyor lab ortaminda cunku o yuzden oyle oluyor benim de 6 yumurtam o yuzden heba oldu. Ins istedigin sonucu alirsin canim.

Kacinci gune gitti cnm. Valla benim iki yumurtacik vardi. 6 yumurtaya yazik olmus.ama 3 gunluk emriyo da inan zor tutumuyor.senin de mi yumurta rezervi az.

Yaş uygunsa iki empriyo transfer ediyorlar. Bir de iki tüp bebek denemesi basarisiz olursa iki transfer ediliyor o zaman yasi dikjate almiyorlar

Canim
Kacinci gune gitti cnm. Valla benim iki yumurtacik vardi. 6 yumurtaya yazik olmus.ama 3 gunluk emriyo da inan zor tutumuyor.senin de mi yumurta rezervi az.
Canim benim 17 yumurta toplanmisti. 14 u olgun cikti ve 10 tane dollendi ve 3.gune hepsi geldi. Daha sonra 5.gune goturmeye calistilar ona da anca 4 tane saglam kaldi onlari da dondurdular. 3.gun tutmuyor deme isyerindenarkadasim benimle ayni yerde yaptirdi 2 tane 3.gun embriyosu konuldu ikiz tuttu ama biri gelisemedi digerini masallah saglikla dogurdu babalar gibi. 5.gun embriyosu iyi diyolar ama benimki tutmadi iste.

Hehe 3 yapmazlar riskli diye :)) ama 2 ideal bence hem şansı ikiye katlıyosun hem de ikisi de tutarsa bikerede bebiş defteri kapanmış olacak belkide:) hakkımzda hayırlısı olsun inşallah

Cnm ilk ucgun yumurta kalitesi devreye giriyo sonra sperm kalitesi devreye giriyo ona takilma ben iki negatiftede 3gun embriyosuydu bu 5gun embriyosu 28yumurta toplandi 3.gun 14tane vardi 5.gune 4tane kaldi digerlerine yazik diyemiyorum cunku kalitesiz olup negatif alacagima 4embriyom var dedim iki embriyo transferini dok onermedi kalitekeri iyi ikiside tutunabilir diye ikiz istemedigim icin bende istemedim twk embriyo suan pozitif bakalim 11mayista kalp atisi icin hastaneye gidecez darisi isteyen herkese

İnşallah kalp atışını da duyar burada mutlulukla yazarsın canım. Benim eşimin sperm kalitesi de bozukki.1. kalıte sperm hiç yokmuş. inşallah en iyisin seçmişlerdir. ikinci kalite yumurta ikinci kalite sperm ikinci kalite empriyo :))))

napcan canım kısmetten öte gidilmiyor... inş sende kavuşursun bir an önce her isteyene tek duam bu

Canım hayırlı olsuun sağlıkla kucağına al inşallahh hangi doktor hangi hastane canım memorial mı? Sorun neydi ayrıca çok soru sordum ama merak işte :)

C
Canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah. Benim de 4 taneydi 5.gun embriyom banada iki tane koyalim ama tutma olasiligi yuksek dedi. Ben de yok bitane olsun dedim ama tutmadi iste kismet. Dondurulan diger 3 tane cozulunce onlarda gitti.

Esimdede kalite dusuktu imsi teknigiyle en.iyilerini buldular tek olsun senin olsun cnm ben okadar umutsuzdumki iki negatiften sonra bu transferden sonra metrobusle eve dondum evde temizlik yemek her isimide yaptim rabbim ol diycekki olsun kismetim simdiymis umarim seninde zamani gelmistir bu sefer
benimde iki tane cozduler bir tupte iki oldugu icin ama digerinin kalitesi dusmedigi icin tekrar dondurdular

Canım nerede yaptırmıştın doktorun kimdi ??

Canım hayırlı olsuun sağlıkla kucağına al inşallahh hangi doktor hangi hastane canım memorial mı? Sorun neydi ayrıca çok soru sordum ama merak işte :)
Sisli memorial aylin hanimdi doktorum fakat ekip isi oldugu icin banu hanim yucel bey hepside muyane etti transferida banu hanim yapti sperm sayisi az esimin morfolojide %3 bende iki tedaviden sonra pcolu oldugumu ogrendim ilk iki tedavide bilmiyodum ohss oldum o yuzden tedavim ertelendi.ikinci adetten sonra transfer yapildi

Memorialde ucret nedir canim ilaclar dahil ya da haric

Memorialde ucret nedir canim ilaclar dahil ya da haric
5700fiyat fakat rapor kullandinsa daha once 1000lira indirin yapiliyor ilaclar benim ikinci tedaviden vardi o yuzden fiyatlarini bilmem ama bagis kutusu var oraya bir cok kisi birakiyo ordan hemsireler veriyo ihtiyacin olan ilacida bu guzelligide var

Bahs
5700fiyat fakat rapor kullandinsa daha once 1000lira indirin yapiliyor ilaclar benim ikinci tedaviden vardi o yuzden fiyatlarini bilmem ama bagis kutusu var oraya bir cok kisi birakiyo ordan hemsireler veriyo ihtiyacin olan ilacida bu guzelligide var
Bahsettigin raporu nasil aliyorsunki. Ayrica bagis kutusunda ilac kaliyomuki herkes aliyodur

Bahs

Bahsettigin raporu nasil aliyorsunki. Ayrica bagis kutusunda ilac kaliyomuki herkes aliyodur
Devlet tup bebek icin rapor veriyorya bahsettigim rapor o ayrica sabah gittigimde genelde hemsireler sordu gonal f ihtiyacin varmi falan sanssa kalir kalmaz catlatma ignesi yoktu onu ordan aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…