Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

evet canım, 2 gün oldu daha
Merhaba herkese selam umarım hepimizin yolunda gider trsnferdhafif anestezi istedim cunku kendimi kasıp yanlış şeylere sebep olmak istemiyorum tranfer saatinden 5 saat önce yemek icmeyi kesicem ama idrsri o kadar saat nasıl tutcam tutamazsam bi daha gelirmi diye düşünüp duruyorum aptala döndüm bi dde yanlizim esim gelemeyecek bana dua edin olur mu

arkadaşlar yumurtlama iğnelerni nerden aldınız toplamda iğne ye ne kadar ödüyoruz bilen varsa lütfen yardımcı olsun lütfen

Canım hayırlı olsunn transferin Allah yüzünü güldürsün inşallah tutsun bebeişin.. Hiç dert etme tek de gitsen yalnız deil bebişinle döneceksin Allahın izni ile... Bu ne kadar şahane birşey.. Bence sen ona odaklan.. Strese girme canım.. Hayırlısı olsun inşallah..

arkadaşlar yumurtlama iğnelerni nerden aldınız toplamda iğne ye ne kadar ödüyoruz bilen varsa lütfen yardımcı olsun lütfen

Ben hastanenin xkarsisindan aldim fiyati uygun ama yazılan doza göre değişmektedir benimm ile ilgilenip moral veren olsa sevincem :-(

Anestezi istemeseydin keske hic agri olmuyor.sadece idrara sıkışık oldugun icin oluyor o kadar. O ani gormek bence cok daha guzel bir duygu yasamani tavsiye ederim

Anestezi istemeseydin keske hic agri olmuyor.sadece idrara sıkışık oldugun icin oluyor o kadar. O ani gormek bence cok daha guzel bir duygu yasamani tavsiye ederim

Ilaclara dikkat edin eczane orada gonal f i ucuxa verirken diger ilaclari pahaliya veriyor. Bir kac eczaneden fiyat alin. Pazarlik yapin. Gonal f 200 tl ben 4 kutu kullandim.cetrotide yi 38 e aldum 4 kutu otrivelle de 42 tlydi sanırım.

Ben oyle muayene olduğu ksnamsmda olmuştu zaten ben heyecandan o anın tadını ciksramam ki bu arada yaptiran arkadaşlar yanliz olmam sıkıntı ysratmaz dimi

Ben hastanenin xkarsisindan aldim fiyati uygun ama yazılan doza göre değişmektedir benimm ile ilgilenip moral veren olsa sevincem :-(
Canıııım :)) moral mi istiyosun tabiii kii bak ne güzel son aşamaya gelmişsin ben zaten eşimi istemem yanımda kendim gider bebeklerimi alırım strese girmemek adına. O yüzden rahat rahat git ve olayı heyecanla izle diğer arkadaşların dediği gibi. Senin yerine ben bile heyecanlandım şu an. Benim daha iğne olcamm da yumurta toplanacak da döllenecek dee ohoo çok yolumuz var katedecek. Sen rahat ol tadını çıkar bunu yürekten söylüyorum hersey olacağına varır stresten uzak dur ki kuzucukların seninle olsun. İdrara sıkışırsın merak etme 2 pet şişe su iç 2 saat önce ve sürekli yürü bu yeter bence rahaaat ol güzel haberler vereceksin bize ben inanıyorum

Ilaclara dikkat edin eczane orada gonal f i ucuxa verirken diger ilaclari pahaliya veriyor. Bir kac eczaneden fiyat alin. Pazarlik yapin. Gonal f 200 tl ben 4 kutu kullandim.cetrotide yi 38 e aldum 4 kutu otrivelle de 42 tlydi sanırım.
gonal f 4 kutuya mı 200 verdınız kç mg ?

Hayirlu olsun cnm ins.bebegine kavusursun.Kac yumurta vardi cnm tedavin nasil gecti. Sorun neydi ?
inş. canım benim polikistik var, bende aşırı uyarılma oluyo, ilaca çok tepki veriyo, şubatta transferim ertelenmişti ,dondurulmuş embriyo transfer edildi

Ca
Canim cok tatli sin teşekkür ederim hsfif anestezi alcam zaten kasilip yanlis bisi yapmayayim diye ilaçları dizuzenli kullan saatine zamanına dikkar et hepimiz icin guzel seyler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…