Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

TOPLAMDA İĞNE TEDAVİSİ VS HEPSİ KAÇ GÜN SÜRÜYOR. BİZ İĞNELERI VE YUMURTA TAKIBINI ANTEPDE YAPSAK KAÇ GÜN SÜRER BİLGİN VAR MI

kızlar ben yumurtlama proplemim var gonol f bile 1 tane yumurtam büyüdü bu durumda olanlar yazarsa sevinirim

Canım maaşallah ne güzel ya... Çok sevindim 5.ten o kadar yükselmesine gerçekten.. Bende de 14 adet gözüküyor inşallah bi aksilik olmaz.. Çok korkuyorum ama ekibe güveniyorummm :) İnşallah bi sıkıntı yaşamıcaz inşallahhh :)

Ben yarin bi test edeyim onaylayim moral olur sanada :) guzel gecer insallah bakma guldugume acayip korkuyorum :) yuduf yusuf derler ya oyle valla anam bu bebisler bi gelsinler hayirkisiylada degsin su sikintilara Rabbim

Şimdi yaptirdiklarimizla bitmiyorki.benim hamile kalinca da pihtilasma ignem olacak 9 ay :) en cok korktugum da dogum ama bu tüp bebek tedavisi dogum korkumu biraz aldi.

kızlar ben yumurtlama proplemim var gonol f bile 1 tane yumurtam büyüdü bu durumda olanlar yazarsa sevinirim

Benim de birinci tedavimde iki yumurta toplandi. Ilaclari oldukca fazla doz kullanmistim.6 kutu gonal f 9 kutu menogon fakat bu hastane bana ilaclari daha az kullandiracaklarini soyledi. Bizim gibi arkadaslar sanirim 4 kutu kullaniyormus. Bir de benim tedavim yumurta toplama gunune kadar 14 gun sürmüştü. Yumurtalar gelismiyordu ondan sanirim uzun sürdü.

TOPLAMDA İĞNE TEDAVİSİ VS HEPSİ KAÇ GÜN SÜRÜYOR. BİZ İĞNELERI VE YUMURTA TAKIBINI ANTEPDE YAPSAK KAÇ GÜN SÜRER BİLGİN VAR MI

Bu hastanenin boyle bir uygulamasi varmi bilmiyorum ama sanmiyorum çünkü kendi ekibiyle calismayi tercih ederler sanirim.

Şimdi yaptirdiklarimizla bitmiyorki.benim hamile kalinca da pihtilasma ignem olacak 9 ay :) en cok korktugum da dogum ama bu tüp bebek tedavisi dogum korkumu biraz aldi.
Benim nelerim olucak hic bilmiyorum kalp kapak hastasiyim ve acik kalp ameliyati oldum 16 ay once hamileligim hep kontrol altinda olucak sikinti buyuk sonu guzel olsunda yeter dogumdan ben korkmuyorum normal istiyordum ama ameliyattan sonra yasaklandi oda saglik olsun once saglik dimi :) korkma canim inan bu kadar sabirla bekliyosun ya onuda atlatirsin Allahin izniyle biz cooookk guclu anneleriz

istenilen tahliller ac karna mi yoksa tok karnami yapliyor az once telefnda sms yoluyla gnderecz dediler sormayi unuttm

istenilen tahliller ac karna mi yoksa tok karnami yapliyor az once telefnda sms yoluyla gnderecz dediler sormayi unuttm
Cnm sabah 9 bucuktan once ver dedi bna hemsire mutlaka o saatten once ver ac karnina olckmis amh denilen testi orda yaptiriyosun 90 lira dediler o haric hepsini saglik ocagi aile hekimi yapiyor

Bencede canımmm :) dimi ne güzel olur :)
Aynen bomba gibi moral yuklemesi olur valka :) tatlim bisey sorucam bide bu kromozom yani genetik test istediler esimden biz bunu nerde yaptiricaz ya bide cok gec cikiyormus sonucu orda cooook pahali

Böyle bir uygulamalar yok diye biliyorum canım, takipleri kendileri yapmak isterler ki zaten senin içinde bu en sağlıklısı bu tedavinin can alıcı yanı yumurta toplamak yada transfer değil o yumurtaları kaliteli ve yeterli sayıda geliştirerek toplanması gereken zamanda toplamak, tabi ki dölleme ve izleme kısmıda çok önemli ama en başında hatalı giderse tedavi son kısım ne kadar iyi olursa olsun başarı şansı fazla olmaz bence. Sen hastane ile görüş canım konuk evleri vs. var.

nasıl gidiyor canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…