Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Neden ertelendi ?

evet canim bugun basladim pazar gununedenk geldi demra hocaylagorusemeden basladik ilaclari bulmakta cok zorlandik 200 tl ye aldigimiz gpnal f 375 tlye aldik canim sen nasilsin ne zaman gideceksin
Biz hastanenin yakınından idil Eczanesinden gonal-f i 220 tl ye aldık canım yakın zamanda. Aklında bulunsun

semra hanım haftasonları olmuyor galiba bilgisi olan varmı

Yok diye biliyorum ben

Neden ertelendi ?
önce kahraman bey arkasında semra hanım geldi bende pko var bu yüzden ilaç dozunu çok az verdiler gonolf 100 ıu başladım bu gün 10.gün biraz arttıracaklarını söylediler 5 tane yumurtam oluşmuş çok sayıda küçük folikül var iki yumurtalıklarım birbirine yaklaşmış ohss olma riski çok fazla hemde şiddetli bu yüzden ertelenecek ikinci reglimden sonra rahimi kalınlaştırıp transfer yapılacakta ama çıkan yumurtaların kaliteli olup olmayacağıda bana göre malum herşey aslında opudan sonra meydana çıkan aslında önemli olan kaliteli yeterli derecede yumurta elde etmek iki ay ertelenmesi çokta beni üzmedi sayı az onların döllenip döllenmeyeceğide malum

Hayirlisi olsun cnm bende oyle ohss oldum siddetli degil ama ikkinci adetle basladim cuma transferim olcak ki bence boyle olmasi daha iyi sislik falan gidiyo tabi sonuc ne olur bilmem ama hakkimizda hayirlisi

Hayirlisi olsun cnm bende oyle ohss oldum siddetli degil ama ikkinci adetle basladim cuma transferim olcak ki bence boyle olmasi daha iyi sislik falan gidiyo tabi sonuc ne olur bilmem ama hakkimizda hayirlisi
amin canım inşallah hayırlısı olur bende transfer aşamasını daha düşünemiyorum olan yumurtalarım kalitelimi döllenecekmi onu daha bilmiyorum inşallah herşey iyi olur hakkımızda

amin canım inşallah hayırlısı olur bende transfer aşamasını daha düşünemiyorum olan yumurtalarım kalitelimi döllenecekmi onu daha bilmiyorum inşallah herşey iyi olur hakkımızda
Dollenir insallah 28yumurta toplandi 18dollendi 5. Gune 4tane kaldi yumurta kalitesi kadar spermde onemli bizdede sperm sorunu var insallah azda olsa yumurtan hepsi kaliteli kaliteli dollensin sonrada kucaginda bebis olsun

Dollenir insallah 28yumurta toplandi 18dollendi 5. Gune 4tane kaldi yumurta kalitesi kadar spermde onemli bizdede sperm sorunu var insallah azda olsa yumurtan hepsi kaliteli kaliteli dollensin sonrada kucaginda bebis olsun
inşallah canım bizde sperm sorunu yok bende pko var o yüzden az doz başladılar 5 yumurta var dediler diğerleri küçük inşallah döllenir hep aynı şeyi duyuyorum çok yumurta toplanıyor sonra yarısından az ve fazlası dölleniyor sona az kalıyor ya benim gibi olan nasıl olacak topu topu beştane kaçı döllenip kaç sağ kalacak bir yumurta boyutlarını biliyormuydun ortlama kaç mm

Cnm 20.19.18. Vardi 14 tane giderleride 17. 16 .vardi 22.23 de vardi2 tane

İyiydi yumurta ama sperm iyi degildi 4tane kaldi ikisininde kaliteli olmasi obemli cnm
şuan bilmiyorum yumurtanın kalitesini sadece az yumurta var sanırım hafta sonuna kadar toplayacaklar iğneden 10.günüm artıracaklar bu gün inşallah iyi olur sonuç aslında tüp bebekde en son süreç buymuş bunu anladım sonrasını düşünemiyorsun düşündüklerin yumurta sayısı kalitesi döllenecekmi döllenmiyecekmi o kadar soru işareti var sonraki safha transfer filan aklıma bile gelmiyor artık onun için çok erken gibi bakalım yarın yine kontrol var ne diyecekler

Sen pozitif dusunki hersey guzel olsun insallah rabbim yuzunu guldurur ici sirada bizim

herkez de aynı sıkıntı yumurta kaliteli mi değil mi döllenicek mi döllenmiycek mi sayısı az mı çok mu kendimizi bu düşüncelerle yoruyoruz aslında tedavinin her aşamasının tadını çıkartmalıyız ama olmuyor doktorlar ne kadar stresten uzak durun dese de bu tedavinin tamamen her aşaması stresli ben artık herşeyi akışına bıraktım yapacak bir şey yok şimdi sen iyi düşün iyi olsun bu tarz düşüncelerden uzak durmaya

Biz hastanenin yakınından idil Eczanesinden gonal-f i 220 tl ye aldık canım yakın zamanda. Aklında bulunsun

Yok diye biliyorum ben
tesekkur ederim canim dusundugun icin evet bende idilden aliyorum ama pazar gunu nobetci eczaden aldik o da iki katiydi yapacak bisey yoktu saglik olsun senin tedavin ne asamada benim bugun 1. kontrolum vardi 3 yumosum var insallah iyi gelisir

Son düzenleme:
D

Sizin Azo sebebi ne acaba

Merhaba arkadaslar yakinda Allah ın izni ile bnde sisli memorial da tedaviye baslayacam onereceginiz doktorlar var mi bide bizim pgt uygulanacak fiyatlar hkkindada yardmci olursnz sevinirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…