Murad hoca sadece proxed mi verdi cnm esine bu iki gorusmenizdede.. farkli birsey yaptimi..bizdede sayi cok dusuk degerlerde kotu ama urologa yonlendirmediler proxed kullanin diye tup bebek doktorum soyledi..
anladimm cnm sagoll.. esime keci boynuzu kuru yada pekmezi yaramiyo cnm.. ben gecmis tedavilerin birkacinda yapmistim degerleri hepten dibe vurmustu.. bazi bunyelerde enfeksiyon yapabiliyormus.. o yuzden yapmiyorum artik ben..Canım eşimde zaten hipogonadizM vardı , o puregon ve pregnyl kullanıyordu. Murat hoca bunlara devam etmesini birde mevcut sperm sayi ve kalitesini koruyucu bir bitkisel ilaç verdi ,3 ay kullandı eşim. . Ama zaten eşimin 16 milyon olmasi bu bitkisel ilaç öncesi imiş. Ben keçiboynuzu küru nun de etkili olduğunu düşünüyorum. Sizde onu bi deneyin canım. İkinci görüşmemız tüp bebek tedavisine başladığımızda gittik tahliller istedi. Tamam normal dedi,onda farklı bir ilaç vermedi,tüp bebek doktoru tedavi öncesi murat hocanın da görmesini istediği için gitti eşim.
evet cnm proxed cok pahali. devlet neden karsilamaz anlamam.. tv lerr cikip 3-5 cocuk yapin derler cocugu olana.. cocugu olmayanada ne halin varsa gor diyorlar boyle kisitlamalarla.. sorun var, ilaci sgk karsilamiyo, hangi kafadalar anlamam.. ayni sey tup bebek ilaclari icinde gecerli..proxeed plus 3 ay kullandık biz de ama bence de keçiboynuzu kürü ve pekmezi ona göre daha fayda sağladı canımm bi de devlet ödemio 140 civarı fiyatı vardı ayda iki kez alıyosun hiç gerek yok onun yerine dediğim gibi keçiboynuzu daha ii bencee
evet cnm proxed cok pahali. devlet neden karsilamaz anlamam.. tv lerr cikip 3-5 cocuk yapin derler cocugu olana.. cocugu olmayanada ne halin varsa gor diyorlar boyle kisitlamalarla.. sorun var, ilaci sgk karsilamiyo, hangi kafadalar anlamam.. ayni sey tup bebek ilaclari icinde gecerli..
keci boynuzu yaramiyo cnm esime.. nezaman kullansa degeri binlere dustu..
ari sutu aliyorum oda pahali 120 tl.. bide proxed..
cnm bende oldum o yüzden transferim ertelendi adet olunca geciyo tüm şikayet lerin simdi tedavi ye devam ediyorum bende opu dan sonra iki kez kontrole cagrıldım şikayetlerin surerse ertelenir adetten sonra transferin olur hayırlısı olsun
Cnm karnim asiri sisti vc gittigimde o sancidan dudaklarimi isiroyodum okadar aci vardi birde ben merdiven inip cikarken nefesim tikaniyodu 28yumurta toplandi demekki senin cok riskli degilki 4gun bakip karar verecekler kendini iyi hissetmezsen ertele derim.ben cnmHımm ya beni yumurta toplama sonrasınin 4. Günü çağırdılar kontrole bakalım ne Diyecekler. Peki sen ohss olduğunda şikayetlerin ne olmustu canım ya , bide kaç yumurta toplanmıştı?..
Biz bide keçiboynuzu küru uygulanmıştık onun da etkisi olmuştur diye düşünüyorum canım. Arğinmax ı Memorial daki murat hoca mi vermişti?..
Arginmax memorial deki doktorlar mi önerdi canım size benim eşimin de sperm sayısı ve hareket düşük o yüzden soruyorum sayıyı çok artırmış
proxeed plus 3 ay kullandık biz de ama bence de keçiboynuzu kürü ve pekmezi ona göre daha fayda sağladı canımm bi de devlet ödemio 140 civarı fiyatı vardı ayda iki kez alıyosun hiç gerek yok onun yerine dediğim gibi keçiboynuzu daha ii bencee
evet cnm proxed cok pahali. devlet neden karsilamaz anlamam.. tv lerr cikip 3-5 cocuk yapin derler cocugu olana.. cocugu olmayanada ne halin varsa gor diyorlar boyle kisitlamalarla.. sorun var, ilaci sgk karsilamiyo, hangi kafadalar anlamam.. ayni sey tup bebek ilaclari icinde gecerli..
keci boynuzu yaramiyo cnm esime.. nezaman kullansa degeri binlere dustu..
ari sutu aliyorum oda pahali 120 tl.. bide proxed..
Cnm karnim asiri sisti vc gittigimde o sancidan dudaklarimi isiroyodum okadar aci vardi birde ben merdiven inip cikarken nefesim tikaniyodu 28yumurta toplandi demekki senin cok riskli degilki 4gun bakip karar verecekler kendini iyi hissetmezsen ertele derim.ben cnm
Doktorun semra hocami cnmBenimde 28 yumurta toplandı canım, ama öyle senin bahsettiğin gibi ağrım yok elh. İnternetten bakıyorum hafif belirtiler var galiba bende. Artık muayeneye gittiğimizde doktorlar karar verecek transfer olsun mu olmasın mi diye. Şimdi çok sikintisi yok ama gebelik oluşursa sikinti oluşturabilir demişti Semra hoca onun için transferDen bir gün önce kontrole istedi. . . Bakalim artık gidince öğreneceğiz neler neler olacak
Ayse hoca ama 2 kere semra hoca 1 kere de banu hoca muayene ettiDoktorun semra hocami cnm
Benimde aylin hanim dojtorum ekip calismasi yucel beyde muyane etti insallah hakkinda hayirlusi olsun cnm kaci dollendi yumurtaninAyse hoca ama 2 kere semra hoca 1 kere de banu hoca muayene etti
Benimde 28 yumurta toplandı canım, ama öyle senin bahsettiğin gibi ağrım yok elh. İnternetten bakıyorum hafif belirtiler var galiba bende. Artık muayeneye gittiğimizde doktorlar karar verecek transfer olsun mu olmasın mi diye. Şimdi çok sikintisi yok ama gebelik oluşursa sikinti oluşturabilir demişti Semra hoca onun için transferDen bir gün önce kontrole istedi. . . Bakalim artık gidince öğreneceğiz neler neler olacak
Çok sağol canım o zaman şuan almıyorum bende çünkü kısmet olursa nisanda baslıcam tedaviyeyok canım ben de arkadaşlardan duydugumla aldım.Zaten stok zor bulunuyor.takip ettim ve bulduğum anda internetten aldım.kendi sayfasından... içinde bir sürü vitamin var ginseng de varmış. ben bu kadar etki beklemiyordum. ama şuan kullanmıyor.Çünkü biliyorsunuz 3 ayda etki gösteriyor bu tür şeyler. nisanda tedaviye başlayacağımız için bir faydası olmaz heralde. Bir de o ara bir miktar arkadaş macun vermişti onu kullandı.
Benimde aylin hanim dojtorum ekip calismasi yucel beyde muyane etti insallah hakkinda hayirlusi olsun cnm kaci dollendi yumurtanin
hayırlı olsun cnm çok iyii yumurta sayınn, maşallahh..
geçmiştede böyle iyi sayıdamı toplanıyordu.. amh ın kaçtı cnm..
sonu bebişli olsunn
Aynı
sıkıntıları bizde yaşadık 3 yıldır doktorlara gidip geliyorum birde yoğun işim varken yeni oğrendik memorialde kan pıhtılaşması olduğunu Allahtan memorial butun testlerimi istedi . Pıhtılaşma testi duşuk olursa isteniyor devlet hastanesi hiç istemedi bile . Niye sonra isteniyor anlamıyorum kan testi sonuçta laporoskopi falan değil. Butun testlerini yaptırman en güzeli cnm özellikle Semra hanım herşeyden şuphelenip bu şekilde yaklaşıyor gebeliğiniz oluşuncada inşallah kalp atışına ve en azından bir sonrakine de memoriala gitmenizi tavsiye ederim daha ilgililer karsılaştırdım ve hamilelikte bu testleri yaptırmak gerekiyor diye birtakım farklı testler verdiler bende cmw enfeksiyonu ıgg çıktı yani daha önce geçirmişim inş gebelikten çok oncedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?