- 10 Ekim 2014
- 427
- 304
- 63
hmm pekı aranızda pkolu olup tup tedavısı gören var mı doktorum bana eger tup düşünürsek yumurtalıkların cok hassas gozukuyo yanı cok dıkkatlı kullanmak lazım olmadı yumurtalıklar toplanır embrıyolar dondurulur 2 ay sonrasında transfer edılır gıbı bısyler gecırdı laf arasında ama suan dusunuyorumda tam anlamadım neden böyle konustu
daha tedaviye başlamadan benı bukadar rısklı gormesı kotu olmuş
Memorial da yaptırdığımız son testte 16 milyondu canım. Ama önceden 2-3 milyondu
yaş 28 belırgın bı sorun bulamadı yanı kısaca normal yollarla gebe kalmama engel bırsey goremedı ama sperm testlerımzde bıraz garıplık var cok muhım olmasada bırınde sayı 1ml 33mılyon ama hız dusuk %17 dıgerınde hız ıyı %55 sayı 1ml de 14 mılyoon fln o yzdn bırde orda bakılmasını ıstedı hatta msome dıye bı teknıkle bakılcakmıs ozellıklee onu da eve gelınce kâğıtta farkettım orda farketsydım sorardım neden ozellıkle o teknık dıye... ama aşılama oldum bırkez vee tutmadı ztn ınancım yoktu ıyıce kaybettım sımdı tekrar 1500tl verıp asılama yaptırmak bana cok anlamlı gelmıyo ama doktorda bukdr usteleyınce bılemedım ya((
Opü öncesi eşinden sorun olanlar için ilaç falan veriyorlar mi canlar. Spermin kaliteli olması icin
Opü öncesi eşinden sorun olanlar için ilaç falan veriyorlar mi canlar. Spermin kaliteli olması icin
Biz bide keçiboynuzu küru uygulanmıştık onun da etkisi olmuştur diye düşünüyorum canım. Arğinmax ı Memorial daki murat hoca mi vermişti?..Aaa ayni cnm bizimde.. hep 2-3 milyon cikiyordu.arginmax kullaninca 16 milyon cikti.
Onlar mi yönlendiriyor canım yoksa siz mi görüşmek istedinizBenim eşime verdiler. Murad bey ile görüştük. Sayı, hız, canlılık herşey kötüydü. Hem klomen hem de proxeed kullandık. Hız, sayı ve canlılığı arttırdı ama yine de morfolojile hiçbir katkısı olmadı bu ilaçların.
Onlar mi yönlendiriyor canım yoksa siz mi görüşmek istediniz
Sag ol canım. Onun için de ekstra bir muayene ücreti odediniz mi[/QUOTE]OTE="Doga14, post: 40187811, member: 607435"]Onlar yönlendirdiler eşimin sperm analizine bakarak.
Murad hoca sadece proxed mi verdi cnm esine bu iki gorusmenizdede.. farkli birsey yaptimi..bizdede sayi cok dusuk degerlerde kotu ama urologa yonlendirmediler proxed kullanin diye tup bebek doktorum soyledi..Ya kızlar aranızda Ohss olan var mı tedavi sırasında. Bende o risk olabileceğini söyledi doktorlar ,ama ohss sonrası olabilir diye anlattıkları problemler yok ama karnımda rahatsız edici bir şişkinlik var. Gerçi yumurta toplama sonrası randevu verdiler transfer öncesi tekrar görecekler beni ama sizin deneyimlerinizi de merak ettim
Arginmax memorial deki doktorlar mi önerdi canım size benim eşimin de sperm sayısı ve hareket düşük o yüzden soruyorum sayıyı çok artırmışAaa ayni cnm bizimde.. hep 2-3 milyon cikiyordu.arginmax kullaninca 16 milyon cikti.
Murad hoca sadece proxed mi verdi cnm esine bu iki gorusmenizdede.. farkli birsey yaptimi..bizdede sayi cok dusuk degerlerde kotu ama urologa yonlendirmediler proxed kullanin diye tup bebek doktorum soyledi..
muhşe post: 40190294 .!.:Sag ol canım. Onun için de ekstra bir muayene ücreti odediniz mi
Arkadaşım test yaptıracaktin inşallah mutlu mutlu musmutlu haberler akmışinizdirİns. Tesekkurler
cnm bende oldum o yüzden transferim ertelendi adet olunca geciyo tüm şikayet lerin simdi tedavi ye devam ediyorum bende opu dan sonra iki kez kontrole cagrıldım şikayetlerin surerse ertelenir adetten sonra transferin olur hayırlısı olsunYa kızlar aranızda Ohss olan var mı tedavi sırasında. Bende o risk olabileceğini söyledi doktorlar ,ama ohss sonrası olabilir diye anlattıkları problemler yok ama karnımda rahatsız edici bir şişkinlik var. Gerçi yumurta toplama sonrası randevu verdiler transfer öncesi tekrar görecekler beni ama sizin deneyimlerinizi de merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?