Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ohss olma olasılığından bahsetmiş canım..yani yumurtalıkların aşırı uyarılması durumu

Benim bir arkadas vardi onlarda bu kadar bile sorun yoktu. Ona ragmen asilama iki defa tutmadi.en sonunda tüp bebek yaptirdi.simdi üçüz bebisi var :)) yani bence asilamayla vakit kaybetme.sonucta denemissin de..

Opü öncesi eşinden sorun olanlar için ilaç falan veriyorlar mi canlar. Spermin kaliteli olması icin

Opü öncesi eşinden sorun olanlar için ilaç falan veriyorlar mi canlar. Spermin kaliteli olması icin

Vermiyorlar. Semra hoca piyasadaki hiçbir ilacın sperm kalitesini yükselttiğine dair bilimsel bir kanıt olmadığını ve etki etmediğini belirtmişti. Aynı problem benim eşimde de var.

Benim eşime verdiler. Murad bey ile görüştük. Sayı, hız, canlılık herşey kötüydü. Hem klomen hem de proxeed kullandık. Hız, sayı ve canlılığı arttırdı ama yine de morfolojile hiçbir katkısı olmadı bu ilaçların.

Aaa ayni cnm bizimde.. hep 2-3 milyon cikiyordu.arginmax kullaninca 16 milyon cikti.
Biz bide keçiboynuzu küru uygulanmıştık onun da etkisi olmuştur diye düşünüyorum canım. Arğinmax ı Memorial daki murat hoca mi vermişti?..

Onlar mi yönlendiriyor canım yoksa siz mi görüşmek istediniz

OTE="Doga14, post: 40187811, member: 607435"]Onlar yönlendirdiler eşimin sperm analizine bakarak.[/QUOTE]
Sag ol canım. Onun için de ekstra bir muayene ücreti odediniz mi

OTE="Doga14, post: 40187811, member: 607435"]Onlar yönlendirdiler eşimin sperm analizine bakarak.
Sag ol canım. Onun için de ekstra bir muayene ücreti odediniz mi[/QUOTE]

Evet arkadaşım. Bizde de eşim kaynaklı problem vardı. Bizi de Murad hocaya yönlendirdîler tedavi öncesi gittik bi muayene ücreti 300 küsür ödedik, bide tedaviye başladığımızda gittik 270 aldı

Ya kızlar aranızda Ohss olan var mı tedavi sırasında. Bende o risk olabileceğini söyledi doktorlar ,ama ohss sonrası olabilir diye anlattıkları problemler yok ama karnımda rahatsız edici bir şişkinlik var. Gerçi yumurta toplama sonrası randevu verdiler transfer öncesi tekrar görecekler beni ama sizin deneyimlerinizi de merak ettim

Murad hoca sadece proxed mi verdi cnm esine bu iki gorusmenizdede.. farkli birsey yaptimi..bizdede sayi cok dusuk degerlerde kotu ama urologa yonlendirmediler proxed kullanin diye tup bebek doktorum soyledi..

Son düzenleme:
Murad hoca sadece proxed mi verdi cnm esine bu iki gorusmenizdede.. farkli birsey yaptimi..bizdede sayi cok dusuk degerlerde kotu ama urologa yonlendirmediler proxed kullanin diye tup bebek doktorum soyledi..

Canım eşimde zaten hipogonadizM vardı , o puregon ve pregnyl kullanıyordu. Murat hoca bunlara devam etmesini birde mevcut sperm sayi ve kalitesini koruyucu bir bitkisel ilaç verdi ,3 ay kullandı eşim. . Ama zaten eşimin 16 milyon olmasi bu bitkisel ilaç öncesi imiş. Ben keçiboynuzu küru nun de etkili olduğunu düşünüyorum. Sizde onu bi deneyin canım. İkinci görüşmemız tüp bebek tedavisine başladığımızda gittik tahliller istedi. Tamam normal dedi,onda farklı bir ilaç vermedi,tüp bebek doktoru tedavi öncesi murat hocanın da görmesini istediği için gitti eşim.

muhşe post: 40190294 .!.:
Sag ol canım. Onun için de ekstra bir muayene ücreti odediniz mi

Evet arkadaşım. Bizde de eşim kaynaklı problem vardı. Bizi de Murad hocaya yönlendirdîler tedavi öncesi gittik bi muayene ücreti 300 küsür ödedik, bide tedaviye başladığımızda gittik 270 aldı[/QUOTE]
Desene her sey para olmuş

cnm bende oldum o yüzden transferim ertelendi adet olunca geciyo tüm şikayet lerin simdi tedavi ye devam ediyorum bende opu dan sonra iki kez kontrole cagrıldım şikayetlerin surerse ertelenir adetten sonra transferin olur hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…