Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Haklısın canım Banu Hanım'ın iyi bi doktor olmadığını düşünmüyorum zaten eminim ondan memnun kalan arkadaşlar vardır lütfen yanlış anlaşılmasın ama tüp bebeğin ne olduğunu bile anlatmadı ve bu bizim ilk denememiz olcak, daha detaylı bi bilgilendirme isterdim açıkçası. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Yok canım yıllık . . . Bizim eşimin Sperm sayısında ve kalitësinde sıkıntı olduğundan hazır sayı artmış ken ilerde de lazım olur donduralim demiş doktor ,bizde doktorlara tabiyiz kabul ettik

Sayi kactiki canim. O kadar kotumuydu sayi.son testte kac çıktı

Bebek planlayinca bende gitmustim doktora. Benim yumurtalarimin cok iyi oldugunu hemen hamile kalabilecegimi soylemisti. O anda hormon testleri ve sperm testi isteseydi bence de daha iyi olurnus.yine de biz 4 ay gebelik olusmayinda kosturduk doktora.. esimin hastaligi oyle ortaya çıktı. Hormon tahlillerimi de buradan ogrendim kendim yaptirdim. Ve ilk fsh 11 ciktiginda inanmamistim :)) hep asamali tedavi uyguluyorlar. Olmadikca detaya giriyorlar

N

Sizdeki sorun neydiki yasin kacti cnm asilamada bu kadar israr etti

Banu hanim orada yeni daha once medipoldeydi tup bebek bolumunun basindaydi.iki arkadasim onda tedavi oldu. Ve arkadas bu ozelliginden bahsetmisti :)

neyle ilgiliymis aci cok ilginc.. ozaman neden eskiden cektirenler bir gunu koma halinda sancilarla geciriyormus yillardir.. yeni mak geldi herkez 5 dk da cektirip evine gidiyor artik.. memorialda uygun cnm evett

N

Sizdeki sorun neydiki yasin kacti cnm asilamada bu kadar israr etti

yaş 28 belırgın bı sorun bulamadı yanı kısaca normal yollarla gebe kalmama engel bırsey goremedı ama sperm testlerımzde bıraz garıplık var cok muhım olmasada bırınde sayı 1ml 33mılyon ama hız dusuk %17 dıgerınde hız ıyı %55 sayı 1ml de 14 mılyoon fln o yzdn bırde orda bakılmasını ıstedı hatta msome dıye bı teknıkle bakılcakmıs ozellıklee onu da eve gelınce kâğıtta farkettım orda farketsydım sorardım neden ozellıkle o teknık dıye... ama aşılama oldum bırkez vee tutmadı ztn ınancım yoktu ıyıce kaybettım sımdı tekrar 1500tl verıp asılama yaptırmak bana cok anlamlı gelmıyo ama doktorda bukdr usteleyınce bılemedım ya((

bırde normal hastanelerde 500 olan aşılamanın burada bukdr pahalı olmasıda benı dusundurdu tmm tup bebek bambaşka bı olay ama aşılama ıcın bukdr onemlımıdır ne yapıyorlardır farklı olarak bılemedım tek fark ıgne kullanacak burası yaparsa ama kendı doktorum ıgneyle kıst olusturmaktn korktuğu ıcın ne hap ne de ıgne kullanmamıştı yıne gıtsem yıne kullanmıcak bılıyorum...

Aynı sıkıntıları bizde yaşadık 3 yıldır doktorlara gidip geliyorum birde yoğun işim varken yeni oğrendik memorialde kan pıhtılaşması olduğunu Allahtan memorial butun testlerimi istedi . Pıhtılaşma testi duşuk olursa isteniyor devlet hastanesi hiç istemedi bile . Niye sonra isteniyor anlamıyorum kan testi sonuçta laporoskopi falan değil. Butun testlerini yaptırman en güzeli cnm özellikle Semra hanım herşeyden şuphelenip bu şekilde yaklaşıyor gebeliğiniz oluşuncada inşallah kalp atışına ve en azından bir sonrakine de memoriala gitmenizi tavsiye ederim daha ilgililer karsılaştırdım ve hamilelikte bu testleri yaptırmak gerekiyor diye birtakım farklı testler verdiler bende cmw enfeksiyonu ıgg çıktı yani daha önce geçirmişim inş gebelikten çok oncedir

aşılamayla zaman kaybetme cnm her şekilde yine yıpranıyorsun sonuçta... en iyisi tüp bebek.

evet bende tüp bebek yaptırıyorum habire cnm.. :))

ya kızlar sızle konusuncada yok yok kesın tup bebek asılamaya gerek yok dıyorum bak uff en sınır bozucu seyde kararsız kalmak... bu arada ensu sen suan tedavı surecındesın dımı? yoksa beklemede mı

Bugün tekrar hormon testi yaptırdım fsh değerim 12 çıktı öncekide 12 idi bu iyimi kötümü bilmiyorum bu değerde olupta opu zamanı yumurtası fazla çıkan varmı önümüzdeki adetimde nasipse başlıyorum tedaviye

ya kızlar sızle konusuncada yok yok kesın tup bebek asılamaya gerek yok dıyorum bak uff en sınır bozucu seyde kararsız kalmak... bu arada ensu sen suan tedavı surecındesın dımı? yoksa beklemede mı

cnm iki aydır başlayamadım, hastane başlamayı kabul etmedi.. inşallah bu ay başlarım diyorum bir kaç güne belli olur..

hmm pekı aranızda pkolu olup tup tedavısı gören var mı doktorum bana eger tup düşünürsek yumurtalıkların cok hassas gozukuyo yanı cok dıkkatlı kullanmak lazım olmadı yumurtalıklar toplanır embrıyolar dondurulur 2 ay sonrasında transfer edılır gıbı bısyler gecırdı laf arasında ama suan dusunuyorumda tam anlamadım neden böyle konustu

tedavin hayırlı olsun canım doktorlara çok takılma bence ekip olarak düşün en azından ben öyle yapmaya çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…