Banu hanımdan memnun kalmadı iseniz doktorunuzu değiştirme imkanınız var. Randevu alırken başka bir doktor talep ederseniz o doktorla tedavi olabilirsiniz. Yalnız Banu hanımın soğuk olması işini doğru yapmıyor demek değil. Kendisi doçent doktor. Ama bana sorarsanız ki buradaki arkadaşlar da doğrulayacaktır Ayşe hanım 'ın hastaya yaklaşımı diğerlerine göre çok daha sıcak ve cana yakın.
Yok canım yıllık . . . Bizim eşimin Sperm sayısında ve kalitësinde sıkıntı olduğundan hazır sayı artmış ken ilerde de lazım olur donduralim demiş doktor ,bizde doktorlara tabiyiz kabul ettik
Doktor gerek yok dedi ama ben istedim. Zaten bütün testler en baştan istense sonrasında kimse uğraşmaz. En basiti eski doktoruma bebek planlıyoruz die gittiğimde ilk olarak spermiyogram isteseydi 1.5 yılımızı boşuna geçirmiycektik.
Nbuarada kızlar bende aylın hanımla gorustum rahım fılmımı ınceledı rahım fılmınde temız cok cok az sol tupte sıvı gecıste zorlanmıs ama gecıs var skntı yok yanı dedı sanırım bunu kafama takmama gerek yok? sperm testlerı ıcın bırınde hız dusuk bırınde de sayı daha net yorum ıcın mutlaka burda spermıgram yaptırsın dedı... ve ıstemememe ramen muayene ettı olmaz bakmamız lazım dedı.. sonuç hersey temız bır sıkıntı yok sende asılama deneyelım ıstersn dedı tup bebek ıcın cok erken bı adım olur yasında musaıt sorunda yok enazından 1 ya da 2 kez asılama deneyelım ıstedı. yalnız yumurtalarım cok sayıdaymıs ıgnelı asılama yapalım fakat fazla tepkı verebılır yumurtaların eger cok sayıda olusursa ozmn tup bebege gecıs yapabılırız dedı ama cok dusuk dozlarda ıgne tedavısı uygularız bunu engellemek ıcın fln dedı bırkez ztn ılacsız asılama olmustum tutmadı bana cok mantıklı gelmıyo asılamada dedıgımde ıse bukezde ıgnelı denıcez ıhtımalı bıraz daha yukseltır dedı neden yukselıyo anlamasamda durum bu kızlar yanı ılla tup bebek dersen yaparız dedı guldu sankı sabırsızlık etme der gıbı:)
Doktorun işinde başarılı olduğunu düşünüyorum ama ne bilim frekansımız uymadı belkide. Siz tüp bebek mi yaptırmıştınız canım? İnşallah güzel sonuçlar almışsındır. Ayşe hanım ve Hande hanım hakkında olumlu şeyler okuyorum. Tüp bebeğe başlarken onlardan biriyle başlamak istiyorum
Memorial da yaptırdığımız son testte 16 milyondu canım. Ama önceden 2-3 milyonduSayi kactiki canim. O kadar kotumuydu sayi.son testte kac çıktı
neyle ilgiliymis aci cok ilginc.. ozaman neden eskiden cektirenler bir gunu koma halinda sancilarla geciriyormus yillardir.. yeni mak geldi herkez 5 dk da cektirip evine gidiyor artik.. memorialda uygun cnm evettAklımda radyomar ve memorial vardı, Fındıkzade hadi neyse de Bakırköy daha uzak Şişli memorial'da çektiririm artık. Orası hakkında bilgin var mı canım. Yeni çıkan bi cihaz varmış daha acısız oluyomuş doktordan bilgi aldım da acının makineyle hiç bi alakası yok dedi ama çektirenlerde öyle demiyo.
N
Sizdeki sorun neydiki yasin kacti cnm asilamada bu kadar israr etti
sıkıntıları bizde yaşadık 3 yıldır doktorlara gidip geliyorum birde yoğun işim varken yeni oğrendik memorialde kan pıhtılaşması olduğunu Allahtan memorial butun testlerimi istedi . Pıhtılaşma testi duşuk olursa isteniyor devlet hastanesi hiç istemedi bile . Niye sonra isteniyor anlamıyorum kan testi sonuçta laporoskopi falan değil. Butun testlerini yaptırman en güzeli cnm özellikle Semra hanım herşeyden şuphelenip bu şekilde yaklaşıyor gebeliğiniz oluşuncada inşallah kalp atışına ve en azından bir sonrakine de memoriala gitmenizi tavsiye ederim daha ilgililer karsılaştırdım ve hamilelikte bu testleri yaptırmak gerekiyor diye birtakım farklı testler verdiler bende cmw enfeksiyonu ıgg çıktı yani daha önce geçirmişim inş gebelikten çok oncedirDoktor gerek yok dedi ama ben istedim. Zaten bütün testler en baştan istense sonrasında kimse uğraşmaz. En basiti eski doktoruma bebek planlıyoruz die gittiğimde ilk olarak spermiyogram isteseydi 1.5 yılımızı boşuna geçirmiycektik.
bırde normal hastanelerde 500 olan aşılamanın burada bukdr pahalı olmasıda benı dusundurdu tmm tup bebek bambaşka bı olay ama aşılama ıcın bukdr onemlımıdır ne yapıyorlardır farklı olarak bılemedım tek fark ıgne kullanacak burası yaparsa ama kendı doktorum ıgneyle kıst olusturmaktn korktuğu ıcın ne hap ne de ıgne kullanmamıştı yıne gıtsem yıne kullanmıcak bılıyorum...
Doktorun işinde başarılı olduğunu düşünüyorum ama ne bilim frekansımız uymadı belkide. Siz tüp bebek mi yaptırmıştınız canım? İnşallah güzel sonuçlar almışsındır. Ayşe hanım ve Hande hanım hakkında olumlu şeyler okuyorum. Tüp bebeğe başlarken onlardan biriyle başlamak istiyorum
ya kızlar sızle konusuncada yok yok kesın tup bebek asılamaya gerek yok dıyorum bakuff en sınır bozucu seyde kararsız kalmak... bu arada ensu sen suan tedavı surecındesın dımı? yoksa beklemede mı
cnm iki aydır başlayamadım, hastane başlamayı kabul etmedi.. inşallah bu ay başlarım diyorum bir kaç güne belli olur..
hayırdır neden ya daha once anlattıysn kusurabakma lutfndegerlerınde mı bır skntı var?
Amin canımTesekkur ederim yazdiklarinizi okuyunca rahatliyorum. Allahim hepimizin umitlerini bosa cikarmaz ins.
tedavin hayırlı olsun canım doktorlara çok takılma bence ekip olarak düşün en azından ben öyle yapmaya çalışıyorum :)Banu Hanımı çok ilgili bulmadım canım ne yazık ki. Onun dışında tüp bebek yapacağımız kesin. Hsg çektiricem bi de her ihtimale karşı genetik testi yaptırdım. Gelecek ay Nisan'ın sonuna doğru tedavimize başlıyoruzteşekkür ederim ilgilendiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?