Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

tedaviye yeni başlayan arkadaşlar hayirli olsun öncelikle.bir kaçınızın mesajinda aynı nokta dikkatimi çekti.tüp bebek bölümüne gittiniz diye illaki tüp tedavisi olmayabilirsiniz.aslında bu bölümlerin genel adı Yardımcı Üreme Teknikleri Bölümü..memorial ticarethane mantığıyla çalışmıyor..yani hastanın durumu normal yolla gebe kalmaya elverişli ise yada başka bir tedavi yöntemine cevap verebilecek durumdaysa önce onu deniyorlar..benim 5 negatif tüp denemem olmasına rağmen laparoskopi sonrası dr bizi 2-3 ay doğal yoldan denemeye bıraktı mesela.ameliyat sonrası hemen gel tedaviye başlayalım demediler bu konuda içiniz rahat olsun Bence ..birde daha yolun başındayken iyice incelenme şansına sahipsiniz..mesela ben yıllarca saçma sapan tedavilerde zaman kaybettikten sonra yolum bu hastaneye düştü..ve öğrendim ki sağ tüpüm tıkalı olarak üst üste tedavi yapılmış kan değerlerime sadece transfer öncesi bakılmiş vs. vs..

cansuyu pekı sen suan tedavı goruyormusun? bırde doktor olarak sankı bıraz daha aylın doktor daha bılgılıymıs gıbı gelıyo bana tamamen cv ve fotografa bakarak yorum yapıyorum ...

cansuyu pekı sen suan tedavı goruyormusun? bırde doktor olarak sankı bıraz daha aylın doktor daha bılgılıymıs gıbı gelıyo bana tamamen cv ve fotografa bakarak yorum yapıyorum ...

Canım bana laparoskopi yapıldı şuan beklemedeyim..bi iki ay kendi haline dene sonra gel dediler bana

bu laparoskopıye neye gore karar verıyorlar rahım fılmıne gore mı? benım fılmımde hıcbır skntının gozukmedıgını soylemıstı doktorum cunku radyomarda cektırmıstım oranın raporunda da skntı olmadıgı yazıyordu

Inşallah en yakin zamanda transferini yaparlar.bizim de sayi 2 3 5 milyon civarlariydi.morfoloji % 1 di. Sen kac yasindasin bir tane transfer yapilacak cnm.benim iki kaliteli ciksa yastan dolayi iki transfer yapacaklar ama cikarsa :)
Bize de Semra hoca tek transfer yaparız dedi,önce ki hastanelerde Çifter Çifter transfer yapmışlardi,tek deyince önce üzüldük ama sonra açıklayınca mantıklı geldi

Rica ederim ,valla merkez araştırırken insan orda tedavi görenlerin bir çift sözüne bile çok ihtiyaç duyduğunu bildiğim için kendimden, elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım canım ))

Evet hakkaten ekip çalışması olduğunu hissettiriyorlar. Benİ ayşe hoca takip ediyor ama o olmadığı bir muayene de başka doktor muayene etti. Zaten öğlen genel toplantıları oluyormuş tüm hastalar değerlendiriliyormus ,dozlara da kendi doktorun tek başına Karar vermiyor hersey semra hocanın kontrolünde yani Hatta opu öncesi semra hocada bir muayene ediyor , son kontrol anlayacağın

evet cnm sana cok katiliyorum ticarethane mantigi yok.. kendimde bunu yasadim.. para onemli degil her ay denemek istiyorum dedigim halde iki aydir tedaviye almadilar..eski yerim bunlari hic incelemeden direk tedavi baslatiyordu..

cansulaparoskopi 40110939 .!.:
Canım bana laparoskopi yapıldı şuan beklemedeyim..bi iki ay kendi haline dene sonra gel dediler bana
Geçmiş olsun laparoskopiyi memorialdamı yaptırdınız eğer orda yaptırdıysanız ücreti hakkında bilgi verebilirmşsiniz

Benim tedavimde 4 yumurta görüldü ikisi toplandi iki tanesi kaldi.fakat hic boyle bir akinti yasamamistim.

Sperm degerleri her zaman ayni olmayabiliyor. Benim esimde varikosel var. Degerler cok degisken...

Oyleyse kendimi sansli saymaliyim. Bir kez tup bebek yaptirdim. O yanlis yerdeydi.onu da biraz bu konuda cahilligime veriyorum.gerci bazi tecrubeli arkadaslar bir iki yorum yapmislardi.ama benim tecrubem olmadigindan yanlis yeri secmistim. Bu topikte ben de cok sey ogrendim.

Geri sayim basladi kizlar.. ilk gorusmemi zaten yapmistim.simdi nisanda tedaviye baslamak istiyrum. Onceden randevu almam gerekiyormu ? Cunku biliyorsunuz adetim ikinci gunu gitmek gerekiyor. Hemen randevu alabiliyormuyuZ istedigimiz doktora?

Geri sayim basladi kizlar.. ilk gorusmemi zaten yapmistim.simdi nisanda tedaviye baslamak istiyrum. Onceden randevu almam gerekiyormu ? Cunku biliyorsunuz adetim ikinci gunu gitmek gerekiyor. Hemen randevu alabiliyormuyuZ istedigimiz doktora?

Hadi hayırlısı inşallah..ssen şimdiden ara tedaviye başlamak istiyorum de onlar sana zaten diyecekler aktif kanamanız başlayınca randevu alın..adetin 2. veya 3.gününe:))ön görüşme yapmışsın hemen alırsın tabi

evet cnm sana cok katiliyorum ticarethane mantigi yok.. kendimde bunu yasadim.. para onemli degil her ay denemek istiyorum dedigim halde iki aydir tedaviye almadilar..eski yerim bunlari hic incelemeden direk tedavi baslatiyordu..

Aynen canım maalesef..çok üzgünüm
Harcadığım para umrumda bile değil ama kaybettiğim sağlık ve zaman ve harcadığım enerji..off düşündükçe gözlerimden yaşlar süzülüyor.tam doğru yerdeyim derken değerlerim bozuluyor dengem değişiyor

Geçmiş olsun laparoskopiyi memorialdamı yaptırdınız eğer orda yaptırdıysanız ücreti hakkında bilgi verebilirmşsiniz

Evet canım memorialda yapıldı..ücreti hastane muhasebesiyle görüşürsen daha iyi olur.. herkese aynı işlem yapılmıyor çünkü 3.900 ile 5.750 arası değişiyor

Merhaba canım ilk denemenin aşılama yöntemi olduğunu ve negatifle sonuçlandigini soylemişsin canım inan üzüldüm bende ilk tüp bebek tedavimde olumsuz sonuç aldım şimdi 2.tedavime memorial de baslıcam allah kısmet ederse senin ne hissettiğini ben ve burdaki diğer arkadaşlar da çok iyi anliyoruz canım çünkü senin yaşadıklarını bizde yaşıyoruz ben 3 yıllık evliyim ve hala bebek şuan dusunmuyoruz yalanini söylüyorum bu gerçekten çok zor bunu soylememin nedeni eger olmuyor desem soruların ardı arkası kesilmeyecek çünkü biliyorum ,fakat senden tek ricam umudunu kaybetme burda bir çok defa denemis fakat sonunda o mutluluğu tatmis arkadaşlarımız var evet süreç zor fakat biz bununla baş edebiliriz sorularına gelince memorıalde ki bütün doktorlar iyi diye biliyorum çünkü senin bu sorunu bende sormuştum ve herkes hemen hemen her doktorun ismini söyledi ben ilk kontrolumu kahraman bey ile yapmıştım ve hala onunla devam ediyorum çok iyi bir doktor herşeyi ince ayrıntısına kadar anlatıyor ilk görüşmede de ücret almıyorlar tatlım benim bildiklerim bu kadar çünkü nisanda tedaviye baslıcam fakat burda tedavi gorenlerden anladigim güvenilir ellerde olacağımız gerisi Allahın takdiri artık,Rabbim hepimize evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…