- 10 Ekim 2014
- 427
- 304
- 63
Bende eee bebek yok mu sorularına düşünmüyoruz diyorum ve benimde etrafımda bi sürü hamile ve çocuğu olanlar var. Üzücü bi durum ama biliyorum ki bu süreç bi imtihan, şükredicez, inancımızı yitirmeden tedavimizi olup takdirini Allah'a bırakıcaz. Bende memorial'a araştırarak gittim. Ön görüşmeyi Banu hanımla yaptık. Olumsuz bişi görmedim ve hissetmedim. Ilk görüşme ücretsiz ama muayene olursan 300tl veriyorsun. Spermiyogram ve şu an adını Unuttuğum bi testi kendi hastanelerinde yaptırılmasını istiyorlar, Diğerlerini istediğin yerde yaptırabilirsin. Tüp bebek merkezi olduğu için normal yolla olacaksa bile direk tüp bebeğe mi yönlendiriyorlar yoksa gerçekten gerekli gördükleri kişilere mi bu tedavi öneriliyor açıkçası bu benimde Kafamı karıştıran bi soru fakat normal yolla olabilseydi şu ana kadar olması gerekirdi die düşünüyorum kendi adıma. Çrş günü tahlil sonuçlarını göstermek için gidicez. Tüp bebek tedavisi gibi görünüyor bizimde. Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin.
Canım memorial ticarethane mantığıyla çalışmıyor..yani hastanın durumu normal yolla gebe kalmaya elverişli ise yada başka bir tedavi yöntemine cevap verebilecek durumdaysa önce onu denerler..benim 5 negatif tüp denemem olmasına rağmen laparoskopi sonrası dr bizi 2-3 ay doğal yoldan denemeye bıraktı mesela.ameliyat sonrası hemen gel tedaviye başlayalım demediler bu konuda içiniz rahat olsun..birde daha yolun başındayken iyice incelenme şansına sahipsiniz..mesela ben yıllarca saçma sapan tedavilerde zaman kaybettikten sonra yolum bu hastaneye düştü..ve öğrendim ki sağ tüpüm tıkalı olarak üst üste tedavi yapılmış kan değerlerime sadece transfer öncesi bakılmiş vs. vs..
sızın ıkız mı cok tatlı yaa eşim cok ıstıyo ıkız olsun :) neguzel cıft yumurta ıkızı mı? yanı cıft transfer mı edıldı yoksa bazen de ıcerıde kendı bırdaha bolunuyormus
cansuyu pekı sen suan tedavı goruyormusun? bırde doktor olarak sankı bıraz daha aylın doktor daha bılgılıymıs gıbı gelıyo bana tamamen cv ve fotografa bakarak yorum yapıyorum ...
Bize de Semra hoca tek transfer yaparız dedi,önce ki hastanelerde Çifter Çifter transfer yapmışlardi,tek deyince önce üzüldük ama sonra açıklayınca mantıklı geldiInşallah en yakin zamanda transferini yaparlar.bizim de sayi 2 3 5 milyon civarlariydi.morfoloji % 1 di. Sen kac yasindasin bir tane transfer yapilacak cnm.benim iki kaliteli ciksa yastan dolayi iki transfer yapacaklar ama cikarsa :)
cok tatlısınz yaa neguzl herseyı acıklamıssın cok tesekkurler:) bende bugun randevu basvurusunda bulundum bır num. aramıs ama dersteydım acamadım bırdaha mı basvursam ne yapsm.. doktorda cok onemlı ama sanırım orası karma bakıyo
Canım bana laparoskopi yapıldı şuan beklemedeyim..bi iki ay kendi haline dene sonra gel dediler bana
evet cnm sana cok katiliyorum ticarethane mantigi yok.. kendimde bunu yasadim.. para onemli degil her ay denemek istiyorum dedigim halde iki aydir tedaviye almadilar..eski yerim bunlari hic incelemeden direk tedavi baslatiyordu..tedaviye yeni başlayan arkadaşlar hayirli olsun öncelikle.bir kaçınızın mesajinda aynı nokta dikkatimi çekti.tüp bebek bölümüne gittiniz diye illaki tüp tedavisi olmayabilirsiniz.aslında bu bölümlerin genel adı Yardımcı Üreme Teknikleri Bölümü..memorial ticarethane mantığıyla çalışmıyor..yani hastanın durumu normal yolla gebe kalmaya elverişli ise yada başka bir tedavi yöntemine cevap verebilecek durumdaysa önce onu deniyorlar..benim 5 negatif tüp denemem olmasına rağmen laparoskopi sonrası dr bizi 2-3 ay doğal yoldan denemeye bıraktı mesela.ameliyat sonrası hemen gel tedaviye başlayalım demediler bu konuda içiniz rahat olsun Bence ..birde daha yolun başındayken iyice incelenme şansına sahipsiniz..mesela ben yıllarca saçma sapan tedavilerde zaman kaybettikten sonra yolum bu hastaneye düştü..ve öğrendim ki sağ tüpüm tıkalı olarak üst üste tedavi yapılmış kan değerlerime sadece transfer öncesi bakılmiş vs. vs..
Geçmiş olsun laparoskopiyi memorialdamı yaptırdınız eğer orda yaptırdıysanız ücreti hakkında bilgi verebilirmşsinizcansulaparoskopi 40110939 .!.:Canım bana laparoskopi yapıldı şuan beklemedeyim..bi iki ay kendi haline dene sonra gel dediler bana
Arkadaslar,bugün transferin 4.gunu su gibi akıntım var bide ayaklarım buz gibi ateşim 36 derece sıcak olmam gerekmez mi bide rahim deki diğer yumurtalar mi catladi acaba akıntı ondan olabilir mi küçük yumurtaları almamış ti dr, tecrübesi olan arkadaşlar yardım etsin lütfen
ya spermıogramı ztn onlar demesede orda yaptırmak ısterım cunku bız 3 kez yaptırdık ılkınde 1ml 15mılyın 2. 1ml de 24mılyon 3.ıse 1ml 33mılyon cıktı ucuncu yaptırdıgım aşılama sırasında olan 2 hafta kecıboynuzu kuru yapmıstım ama bukez hız %50den %17ye dusmustu.. hatta asılama yapan doktor sonucu gorunce bu asılama olmazsa dırek tup bebege gecın cok da normal olsun dıye zorlamaya gerek yok dedı dırek ztn dumur oldum cıktımbısmıllah aşılamanın pesıne bunu duyunca.. bakalım 4.de ne cıkacak cok degısken yaa hangısını baz almalıyız bılmıyorum bırde normal sperm sayısıda %9du buarada
valla 4 negatif tüp bebek deneyimimiz olmasına rağmen bu tabirleri yeni yeni duyuyorummm...
doktorlara güvenmek gerek onların işine çok karışmamak taraftarıydımm ta ki en son ki deneyimimizzde transfer edilen embriyo 1. kalite deyip sonrasında aslında hiç de öyle olmadığını öğrenesiye kadar...
Gerçi memorial ilk geldiğimiz günden beri ki uygulama ve ilgi alakalarından çok profesyonel çalıştıklarını her hallerinden belli ediyorlar, bundan dolayı yine çok sormasam da olur gibi ama yine de içim rahat etmesi için opu öncesi en iyisi sormakkkk galiba
canım yaaa aslında eşimin sperm sayısı çok düşüktü, ama uygulanan tedavi sonrası 16 milyon şimdi, hatta memorial ın üroloji doktoruna da muayene oldu tahliller istendi, doktora da sormuş internet sayfasında imsi yönteminden bahsediliyor , benim durumumda ki hastaların tüp bebek tedavisinde bu uygulamaya ihityaç var mı diye, o da doktoruma da bi sorammmm
Ayni sey benim.basima da geldi.1.kalite denildi meger kotuymus
tedaviye yeni başlayan arkadaşlar hayirli olsun öncelikle.bir kaçınızın mesajinda aynı nokta dikkatimi çekti.tüp bebek bölümüne gittiniz diye illaki tüp tedavisi olmayabilirsiniz.aslında bu bölümlerin genel adı Yardımcı Üreme Teknikleri Bölümü..memorial ticarethane mantığıyla çalışmıyor..yani hastanın durumu normal yolla gebe kalmaya elverişli ise yada başka bir tedavi yöntemine cevap verebilecek durumdaysa önce onu deniyorlar..benim 5 negatif tüp denemem olmasına rağmen laparoskopi sonrası dr bizi 2-3 ay doğal yoldan denemeye bıraktı mesela.ameliyat sonrası hemen gel tedaviye başlayalım demediler bu konuda içiniz rahat olsun Bence ..birde daha yolun başındayken iyice incelenme şansına sahipsiniz..mesela ben yıllarca saçma sapan tedavilerde zaman kaybettikten sonra yolum bu hastaneye düştü..ve öğrendim ki sağ tüpüm tıkalı olarak üst üste tedavi yapılmış kan değerlerime sadece transfer öncesi bakılmiş vs. vs..
Geri sayim basladi kizlar.. ilk gorusmemi zaten yapmistim.simdi nisanda tedaviye baslamak istiyrum. Onceden randevu almam gerekiyormu ? Cunku biliyorsunuz adetim ikinci gunu gitmek gerekiyor. Hemen randevu alabiliyormuyuZ istedigimiz doktora?
evet cnm sana cok katiliyorum ticarethane mantigi yok.. kendimde bunu yasadim.. para onemli degil her ay denemek istiyorum dedigim halde iki aydir tedaviye almadilar..eski yerim bunlari hic incelemeden direk tedavi baslatiyordu..
Geçmiş olsun laparoskopiyi memorialdamı yaptırdınız eğer orda yaptırdıysanız ücreti hakkında bilgi verebilirmşsiniz
Merhaba canım ilk denemenin aşılama yöntemi olduğunu ve negatifle sonuçlandigini soylemişsin canım inan üzüldüm bende ilk tüp bebek tedavimde olumsuz sonuç aldım şimdi 2.tedavime memorial de baslıcam allah kısmet ederse senin ne hissettiğini ben ve burdaki diğer arkadaşlar da çok iyi anliyoruz canım çünkü senin yaşadıklarını bizde yaşıyoruz ben 3 yıllık evliyim ve hala bebek şuan dusunmuyoruz yalanini söylüyorum bu gerçekten çok zor bunu soylememin nedeni eger olmuyor desem soruların ardı arkası kesilmeyecek çünkü biliyorum ,fakat senden tek ricam umudunu kaybetme burda bir çok defa denemis fakat sonunda o mutluluğu tatmis arkadaşlarımız var evet süreç zor fakat biz bununla baş edebiliriz sorularına gelince memorıalde ki bütün doktorlar iyi diye biliyorum çünkü senin bu sorunu bende sormuştum ve herkes hemen hemen her doktorun ismini söyledi ben ilk kontrolumu kahraman bey ile yapmıştım ve hala onunla devam ediyorum çok iyi bir doktor herşeyi ince ayrıntısına kadar anlatıyor ilk görüşmede de ücret almıyorlar tatlım benim bildiklerim bu kadar çünkü nisanda tedaviye baslıcam fakat burda tedavi gorenlerden anladigim güvenilir ellerde olacağımız gerisi Allahın takdiri artık,Rabbim hepimize evlat nasip etsin inşallahcvplarınz ıcın sımdıden tesekkurler lutfn yardım edın gerckten moral olark cok sıfırlanmıs durumdayım etrafımda herkes ya hamıle ya cocugu var bırde herkesın ee bebek yok mu sorularınaa yok daha dusunmuyoruz dıye yalan soylemekten yoruldum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?