Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm bende 85 kiloyum banada hic bisey demediler boyum 170 belki orantiyada baglidir glifor ve forbiol verdiler bana hala kullaniyorum transferim ertelendi o yuzden hala dedim ama kisiye gore veriyolar ilac sen.bunlara takilma basliyormusun tedaviye
canım 03 nisanda randevum var işte semra hocayla... bakalım nasıl başlıcak...git kilo ver öylemi gel dicek...o yüzden sordum bende...merak etmeden duramıyorum...teşekkür ederim canım...

cnm proluton depot vuruluyormusun lekelenme için, 5 günde bir vuruluyo çoğu arkadaş lekelenmelerde.. ikizlerde lekelenme zaman zaman oluyor ablamında tüp ikizdi ondada oluyordu.
çok sağol canım..doktor devam edebilir dedi fitil verdi 3 gün kullan dedi 2 gün kullandım ben de kötü yaptı beni çünkü baş dönmesi vb..

canım 03 nisanda randevum var işte semra hocayla... bakalım nasıl başlıcak...git kilo ver öylemi gel dicek...o yüzden sordum bende...merak etmeden duramıyorum...teşekkür ederim canım...
İnsallah iyi sonuclar aliriz cnm hepimizde bende pazar gunu gidiyorum hastaneye dua et banada olurmu cnm

Günaydın arkadaşlar bugün transfer sonrası 2.gun hiç bir belirti yok Allah sonunu Hayır getirsin çok korkuyorum offf offf

İns cnm 3.tedavi oluyo yas 35oldu artil korkuyorum ama hakkimizda hayirlisi nasilsa o.olsun
3.ve son tedavin olurda güzel sonucunu alırsın bu kez inşallah...stresten uzak durmaya çalış...Bu kez transfer olursa ben 12 günlük yatma süresini bile evde geçirmeyi düşünmüyorum...artık bi oteldemi kalırım hastanedemi kalırım...evde stres yapıyorum çok....benim yaş 38 oldu 5.denemem olucak hayırlısıyla...

Seninde insallah son tedavin olur cnm calisiyorum eger doktor sorun olmaz derse devam ederim ama ben ascilik tapiyorum malum dolaplara uzan kalk egil sorun okur gibime geliyo doktora sorucam bakalim sorun olmazsa calisirsam stres olmam diye dusunuyorum

canım transferden sonra ağırlık kaldırmadan çalışırsan daha iyi olur.. benim kasım ayındaki gebeliğimde orta boy bi tencere kaldırmıştım birden içimden bişey koptu hissettim ve hemen kanama başlamıştı.. bünyelerimiz çok hassas hemen etkilenebiliyor..

Bende birda yogun ayakta cok kaliyorum rapor alim ozaman

Çok sağol canım inşallah hepimiz için sonuclarımız pozitif olu

Arkadaslar 2 gün önce Fox Tv haberler de serum yöntemi ile çocuk sahibi olma diye bir haber vardı izleyeniniz var mı bilemiyorum fakat bir çok defa tüp bebek deneyip tutunamamis olan 7 hastadan 6 sinda gebelik olmuş bu konuda bilgisi olan varmı acaba

valla canım ben de senin sayende bilgilendim sayılır. tek tecrübem oldu ama şimdi senin anlattıklarınla kıyaslama yaptığımda ben ne kan sonucu gördüm ne de imsi yaptılar ki erkek faktörü vardı. Gerçi Semra hanım o yöntem çok gerek duyulursa kullanıyor dedi.orada biraz tereddüt ettim sence.bu konunun üstünde durmalımıyım.yani illa imsi yapın demem gerekiyormu ?

transferin hayırlı olsun canm. dikkat et ama hareketsiz kalma bir de ananas ye diyorlar ne kadar doğrudur ben de bilmiyorum. inşallah diğer arakadaşlar gibi sen de olumlu haberini yazarsın.ben ilk tedavimde umudumu çok kaybetmiştim.bu topikte tekrardan umudum arttı. arkadaşların sayesinde..

kesinlikle rapor al ben evde bile bişey kaldırmamıştım.o iş biraz zor iş.tedavi aşamasında dikkkat etmek lazım.
cnm yukarda ımsi teknıgını yazmıssın erkek faktörse cık gerekli 2kez raporlu devlette denedim olmadı cunki sperm kalitesi dusuktu burda direk zaten imsi kullanımı olcak dendı 28yumurtadan 4embriyo kaldı elimizde yarın randevum var bakalım ne zaman transfer edilecek 3gu ne kadar yumurta sonrasında sperm kalıntısı önemiymiş o yüzden 3guen 14embriyo varken 6gun 4,tane kaldı imsi teknıgı kullanılmasına ragmen

Erkek faktörü olarak sizde ne var.. nasil gitti o kadar empriyo aaa şaşırdım ama 6 gun cok iyi bence tutunur diye dusunuyorum

cnm günaydın, sizdede erkek faktörüde vardı dimi.. çift taraflıydınız sanırım. nedene tereddüt ediyorsun cnm talepte bulun tabi dosyana mutlaka yazdır imsi istediğini.. ben hiç talepte bulunmamıştım imsi yapılacak demişlerdi..

Evet cnm varikosel var ondan dolayi sayi morfoloji ve hiz düşük. Ama gordugum kadariyla sizin sayi bayagi düşük. Bizim son ilactan sonra 16 milyon cikti.bu durumda da imsi yaparlarmi tedirgin oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…