Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayı
Embriyolarin grade leri a kalite miydi merak ettim canım rabbım saglikla kucağına almayi nasip etsin
Hayırlı olsun transferin cnm benim arkadaşlara artı olarak söyleyeceğim karın kasını çok yorma yani mümkün olduğunca eğilip kalkma yukarılara uzanma yavaş hareket et. İlaç konusu da kişiye göre değişiyor sana ne verdilerse onu kullan folbiola devam demedilerse onu sorarsın tekrar ben

hayırlı olsun transferin canım inşallah güzel haberlerini alırız bir umut ta sen olursun bize

Bana da estroferm ve coraspirin vermediler. Glucopage diye bir ilaç kullanıyordum tedaviden önce başladığım ona ve folbiole devam dediler. Bir de crinone jel. Bunların 3üne 12. haftaya kadar devam edeceğim.

İlk günler hiç yoktu özellikle 2. günü ya o transfer yapılan insan ben değilim sanki diye geziyordum. Çok iyiydi. 4-5 gün sonra gaz da ağrı da daha fazla vardı ama hiçbir zaman öyle rahatsiz edecek ölçüde olmadı.

5aa ve 5ab idi canımmm amin hepimizin inşallah... şimdi de hafif lekelenmem var doktor zararı yok dedi ama inşallah

Benimkiler de 5 ab ve 5 ba Hakkımıza hayırlısı sende korkma bir şey olmayacak içimi rahatlattın ya allahım da seni böyle rahatlatsin ne bileyim hiç bir şey olmayınca dedim tutunma olmadı heralde transfer sonrası dinlendi mi daha doğrusu yattin mi ne kadar sure

arkadaşlar tedavinin başından itibaren kullandığınız ilaçları paylaşabilirmisiniz birde semra hoca kilolulara kilo verip geleceksin diyormu merak ettim bazı hocalar kiloyatakmıyo bazıları kilo vermeden tedavine başlamıyalım diyo...
bilgilendirebilirmisiniz...

Cnm bende 85 kiloyum banada hic bisey demediler boyum 170 belki orantiyada baglidir glifor ve forbiol verdiler bana hala kullaniyorum transferim ertelendi o yuzden hala dedim ama kisiye gore veriyolar ilac sen.bunlara takilma basliyormusun tedaviye

İlk tedavimde 75 kiloydum. Hiçbir şey demediler ama glifor vermişlerdi o biraz kiloyu kontrol altında tutuyor. Çok şükür o kiloya rağmen hamile kaldım hatta bebeğimi normal yolla doğurdum. 3. tedavimde Nur hanım 68 kilo olmama rağmen kilo ver biraz kilo başarı şansını azaltıyor demişti. 4.ye başlarken Ayşe hanım kilo ver demeyeceğim (ver denince strese girip alıyorum demiştim :) ) ama hiç yoktan alma çünkü her kilo alacağın ilaç miktarını arttırır demişti. O da glicophage başlattı.Boyum da 161 falan bu arada.

çok fazla yatmadım canım ağır iş yapmamak kaydıyla normal hayata devam etti hatta memleketten annemler abimler geldi görmeye ister istemez ayakta kalmıştımmm......evett ikizlerrrr

canım demekki bana kesin kilo ver dicekler benim boyda 1,61 kilo 85...3 tedavim için 91 kilodan 77 kiloya düşmüştüm... olmadı...kilo ver diyince bende strese giriyorum kilo veriyorum am bi işe yaramıyor...ilk tedavimde 81 kiloydum yine kilo vermiş halimdi tabi.. ondada 9 kilo vermiştim... ben kiloyu veriyorum sonra olumsuz sonuç alıyorum hopppp geri dönüyorum...
Tedavide beni en çok zorlayan ilaçlar ...iğnelerden ziyade ilaçlar haplar...ilaç içerken tiksiniyorum...oda beni çok zorluyor...
hatta hamilelik sonucu aldığımda en çok ilaçları bırakıcağıma sevinmiştim ama doktorum aynen ilaçlara devam dedi...Günde 5-6 tane hap alıyordum iğne ve jel de ekstrası...başka bir doktor beni uyarmıştı hamileyken bu kadar ilaç alınmaz vitamin le folbiol al yeter dedi...ama geçti gitti artık neyse...aklıma getirmiyim...

canım demekki bana kesin kilo ver dicekler benim boyda 1,61 kilo 85...3 tedavim için 91 kilodan 77 kiloya düşmüştüm... olmadı...kilo ver diyince bende strese giriyorum kilo veriyorum ama bi işe yaramıyor...ilk tedavimde 81 kiloydum yine kilo vermiş halimdi tabi.. ondada 9 kilo vermiştim... ben kiloyu veriyorum sonra olumsuz sonuç alıyorum hopppp geri dönüyorum...
Tedavide beni en çok zorlayan ilaçlar ...iğnelerden ziyade ilaçlar haplar...ilaç içerken tiksiniyorum...oda beni çok zorluyor...
hatta hamilelik sonucu aldığımda en çok ilaçları bırakıcağıma sevinmiştim ama doktorum aynen ilaçlara devam dedi...Günde 5-6 tane hap alıyordum iğne ve jel de ekstrası...başka bir doktor beni uyarmıştı hamileyken bu kadar ilaç alınmaz vitamin le folbiol al yeter dedi...ama geçti gitti artık neyse...aklıma getirmiyim...

5aa ve 5ab idi canımmm amin hepimizin inşallah... şimdi de hafif lekelenmem var doktor zararı yok dedi ama inşallah

cnm proluton depot vuruluyormusun lekelenme için, 5 günde bir vuruluyo çoğu arkadaş lekelenmelerde.. ikizlerde lekelenme zaman zaman oluyor ablamında tüp ikizdi ondada oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…