Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cok sagol canım allah kısmet ederse bugün alıp gelicem evimize hayırlısı ile bide bugünü atlatirsam çok iyi olucak idrar tutma ve transfer de çok korkuyorum ama dayanicam dualarinizi eksik etmeyin ne olur

Çokkkkkk güzel geçsin transferin canım... Transferden korkmanı gerektirecek birşey yok emin olabilirsin... Bebişinin yatağına yatırılışını mutlulukla izleyeceksin... İdrar tutma durumu biraz sıkıntı yaratabilir ama biz ne sıkıntılar görüp çektik bir çişle mi baş edemeyeceğiz... Hayırlı haberle dön inşallah...

Canım hayırlısıyla bebişlerin bu sefer sana sımsıkı tutunurlar inşallah dualarim seninle :)

transferin hayırlı olsun cnm, güzel haberlerin gelsin sonu bebişli olsun..

ki
Era testi nedir arkadaşlar ne için gerekiyo anlayamadım konuyu kaçırdım sanırım
kişiye göre rahmin embriyoyuyu kabul edeceği gün değişebiliyor mesela a kişsinde 3.gün embriyosu iken b kişisi için 5.gün embriyosu olabiliyor bu rahim duvarının kalınlaşması ile de alakalı.kısaca doktorun kaçıncı gün transferi uygundur diye düşünüp vereceği kararı bu test veriyor

4.gün ve sonrası çok hücreli oluyor sayılamıyor o yüzden
Saol cnm ilk gun aradigimdada hucre soylemedi 14iyi giden car 2de arkadan.takip eden car dediler belkide hucrelerini benim sormam gerekirdi hakkimizda hayirlisi adet olmayi bekliyorumki tedavi olim ama lekelenme var kacgundur kist olusmustur dediler birde grifor hala devam ediyodum basdonmesi ve mide bulantisi yapti onuda icmiyorum iki gundur doktoruda aramadim napim sizce randevu alip gidimmi yoksa pazartesiyimi beklim

transferin hayırlı olsun,göbişin bebişinle dolsun:)

hımmm kacıncı gun oldu pekı bugun adet olamadın , ben 34. gun adet oldummm

transferin hayırlı olsun,göbişin bebişinle dolsun:)
hayırlı olsun bence sende pozitif alacaksın 2015 te ben hiç negatif duymadım ne bu forumda nede başka yerde sadece bir arkadaş vardı değerleri düşüktü tutmadığını düşündü aradan 1 hafta geçti doktoru bir daha beta hcg istemişti bu kez değer iyi çıkmıştı sonrasını bilmiyorum akibeti belli değil...acaba sonuç ne oldu....

Canım arkadaşlarım eve yeni geldim 2,5 saat dur kalk bir trafik anlatamam.transfer sonrası hemen sürgü ile biraz boşaltım idrarimi rahatladım biraz toplam 2 saat yatak istikameti yaptım herhangi bir şikayetim yok şu anda sadece spekulum takıldığı için acidi hafif yanma sizlama var başka ne agrı ne sizi iyi mi kötü mü bilemedim,hepinize dualarınız için çok tsk ederim,Allah razı olsun ne diyeyim, inşallah hayırlı sonucu alırım, sevgiler

canım bütün msjlarını okudum ve hikayen hiç yabancı gelmedi..sadece karakterler ve mekanlar farklı :) o sana gelip giden karmaşık ruh halleri hepimize ara sıra uğruyor merak etme..iinanıyorum ki memorial sana da uğurlu gelecek ve sende son gülen olacaksın..

Canım nasıl gidiyor gebelik kaç haftalık oldu bebiş:)

İnşallah canım. ..cok tesekkur ederim

merakla sonucunu bekleyecegim cnm.. yas ortalamalarimiz yakin oldugu icinde daha cok merak icindeyim.. bende 37 yasindayim.. kendine iyi bakk.. bebisinede..

hayırlı olsun canımm...güzel sonuçlarını duyucaz inşallah...

Bugün transfer yapıldı bende ne agrı ne sizi var anlamadım ilaç olarak ta sadece crinone jel kullanıyorum ne coraspin ne estrofem yok inşallah hayırlı olur sizde nasıl olmustu merak ettim açıkçası diğer tedavilerimde hep b ağrım sizim gazım kasik larda batma lar vardı bunda tık yok kalk yürü deseler 10 km koşar gelirim iyi mi kötü mü açıkçası korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…