teşekkürler...senden de güzel haberler bekliyoruz canım inşallah..hayır ben de de olmadı ve hala bi değişiklik yok canımmm
Mstafa beye gidenn herkez histereskopi oluyo canim benede anlamadimm..ama hastalari cokk olumlu sonucta cokBenim de kafam karisik da karar vermem gerekiyor. Ben medipol de mustafa acet e gittim. Rahim de sorun var histeroskopi dedi.semra hanim da öyle bir sorun yok dedi. Mustafa bey havuz yontemi yapiyormus.. valla memorial ile ilgili haberleri sizlerden duyunca orada tedaviye baslamak istiyorum.sonucta bu konuda labaratuar onemli
Halide bende seni merak ediyordumm.sonucunu heycanla bekliyoruz
ayyy cnnmm ne mutluu sanaaa darısı bızlere inş....:)Evet canım 10 yıl :) ama biz sadece 3 kere tüp bebek denedik 2 tanesi Ataşehir Memorial'de sonuncuda Şişlide. Bütün tedavilerde göze çarpan ciddi bir sıkıntı yoktu yani doktorlar öyle diyordu. Yumurta gelişimi ve döllenme sıkıntılı olmuyordu embriyolar bozuluyordu bir süre sonra onu da Şişli laboratuvara bağladı gerçekten de öyleymiş son tedavide 3 tane embriyo bile dondurduk ilk defa o nedenle Şişlinin laboratuvarı çok çok iyi diyebilirim. Bizde sorun eşimde sperm azlığı morfoloji vs idi.
benımde dun opum oldu cnmmm :) hadı hayırlısı ıle atlat bakalımm gecmış olsun sımdıdeen embrıyokop ne cnmm ?Simdi odamda hazırım yumurta toplama işlemin olacak heyecanla bekliyorum embriyoskopta istedim allah cumlemizin dualarını kabul etsin gerçekten mesakkatli bir süreç tam 2 hafta oldu İstanbul da 1 haftamiz kaldi
bence gayet ıyı cnmmmm , dua et bol bol ıns bebişin annesıne sımsıkı tutunsunnn2.beta değerim 480 bir saat falan erken verdim kani c.tesiye göre tam katlamamiş mi dersiniz
İnşallah birakmasin hıç.. amiiiiiiiinnnnnnbence gayet ıyı cnmmmm , dua et bol bol ıns bebişin annesıne sımsıkı tutunsunnn
kızlarrrrr beta değerimmmm 259
2.beta değerim 480 bir saat falan erken verdim kani c.tesiye göre tam katlamamiş mi dersiniz
canim hamisligin hayirli ugurlu olsun.insallah yavrunu kucaginiza da almak nasip olur insallah... benim transfer gunumle birlikte 5.gunum. ve hicbisey hissetmiyorum. .. ya da ne hissetmem gerekiyor onu da bilmiyorum. .. sen de herhangi bi degisiklik olmus muydu bu gunlerde?
Canım çok ama çok tebrik ediyorum... Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Değerinde gayet güzel ilerliyor canını sıkacak bir durum yok hamişliğin tadını çıkar canım...
Tşk ederim canım ilk 259.du o yüzden tedirgin oldum biraz..
Yaaa halide bak seni yalnız bırakmayacağım demiştim başka sen yolun sonunu gördün ben daha tedaviye yeni başladım...
İnşallah hayırlı haberlerinle bizleri sevince boğarsın...
İnş. Herşey yolunda gider canım..Günaydın :)))))))
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...
Transferi saat kaçta oldu kim yaptı senin değerlerin nasıl canım..günaydın hanımlar;
mlk10 merhaba canım seninle aynı gün transferimiz yapılmış test günümüzde aynı, merak ettimde acaba hastanede tanışmış olabilirmiyiz
Canım çok ama çok tebrik ediyorum... Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Değerinde gayet güzel ilerliyor canını sıkacak bir durum yok hamişliğin tadını çıkar canım...
Yaaa halide bak seni yalnız bırakmayacağım demiştim başka sen yolun sonunu gördün ben daha tedaviye yeni başladım...
İnşallah hayırlı haberlerinle bizleri sevince boğarsın...
Benimde dun opum olduu..;-)benımde dun opum oldu cnmmm :) hadı hayırlısı ıle atlat bakalımm gecmış olsun sımdıdeen embrıyokop ne cnmm ?
hihiii hadı yaaa :)) acep sen kımsın :) hersey cok ıyıydııı hemsıreler felaan 3 saat orda kaldık zaten cıktıgımızda saat 4 tü ilk defa bu kadar cok bekledım ( ne olur ne olmaz agrı felan olur dıye kalmamız gerektıgını soyledıler )eşimin yanımda olmasıda ayrı bı guzel yanıydı hastanenın :) merakla beklıoruz sonucları bakalımmBenimde dun opum olduu..;-)
ayy insallah Mutlu haber vermek nasip olur ama bugün dune gore daha karamsarim..tutmadi mi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?