Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ayy insallah guzel haberler vermek nasip olur. En hizli zaman igne zamaniymis. tedavideyken insan gene zamanin nasil gectigini anlmiyor.bir kosusturmacanin icindesin surekli.igneydi.kontroldu.ilacti vs.vs...
zor olan sabredip bekleyebilmek. gecen bu dort gunde her sabah kalkip himm bugun 1.gunum 2.gunum diye sayiyorum ya .hah ...iste o zaman, ya zaman duruyor ya da olabildiğince ağırdan alıyor kendini. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Hayırlı sağlıklı ve tabi ki güzel ahlaklı evlatlarimizin olması duasıyla... hayirli geceler
teşekkürler...senden de güzel haberler bekliyoruz canım inşallah..hayır ben de de olmadı ve hala bi değişiklik yok canımmm

Mstafa beye gidenn herkez histereskopi oluyo canim benede anlamadimm..ama hastalari cokk olumlu sonucta cok

Simdi odamda hazırım yumurta toplama işlemin olacak heyecanla bekliyorum embriyoskopta istedim allah cumlemizin dualarını kabul etsin gerçekten mesakkatli bir süreç tam 2 hafta oldu İstanbul da 1 haftamiz kaldi

ayyy cnnmm ne mutluu sanaaa darısı bızlere inş....:)

Simdi odamda hazırım yumurta toplama işlemin olacak heyecanla bekliyorum embriyoskopta istedim allah cumlemizin dualarını kabul etsin gerçekten mesakkatli bir süreç tam 2 hafta oldu İstanbul da 1 haftamiz kaldi
benımde dun opum oldu cnmmm :) hadı hayırlısı ıle atlat bakalımm gecmış olsun sımdıdeen embrıyokop ne cnmm ?

kızlarrrrr beta değerimmmm 259

2.beta değerim 480 bir saat falan erken verdim kani c.tesiye göre tam katlamamiş mi dersiniz

Canım çok ama çok tebrik ediyorum... Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Değerinde gayet güzel ilerliyor canını sıkacak bir durum yok hamişliğin tadını çıkar canım...

Yaaa halide bak seni yalnız bırakmayacağım demiştim başka sen yolun sonunu gördün ben daha tedaviye yeni başladım...
İnşallah hayırlı haberlerinle bizleri sevince boğarsın...

günaydın hanımlar;

mlk10 merhaba canım seninle aynı gün transferimiz yapılmış test günümüzde aynı, merak ettimde acaba hastanede tanışmış olabilirmiyiz

Günaydın :)))))))
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...

İnş. Herşey yolunda gider canım..

günaydın hanımlar;

mlk10 merhaba canım seninle aynı gün transferimiz yapılmış test günümüzde aynı, merak ettimde acaba hastanede tanışmış olabilirmiyiz
Transferi saat kaçta oldu kim yaptı senin değerlerin nasıl canım..

ayy insallah Mutlu haber vermek nasip olur ama bugün dune gore daha karamsarim..tutmadi mi acep

Benimde dun opum olduu..;-)
hihiii hadı yaaa :)) acep sen kımsın :) hersey cok ıyıydııı hemsıreler felaan 3 saat orda kaldık zaten cıktıgımızda saat 4 tü ilk defa bu kadar cok bekledım ( ne olur ne olmaz agrı felan olur dıye kalmamız gerektıgını soyledıler )eşimin yanımda olmasıda ayrı bı guzel yanıydı hastanenın :) merakla beklıoruz sonucları bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…