bence sizinkinin de gayet iyi olduğunu düşünüyorum. pazartesi tekrar tahlil yaptırın dediler.Acaba Dr una sordun mu sonuç için ne dedi.
Sence bizim sonuç nasıl
2 günsonra tekrar yapacak misin kan tahlili
kızlarrrrr beta değerimmmm 259
değerlerimiz yakınn...inşallah canım çok sağoll...alllahım kucağımıza almayı nasip eder inşallahCnm hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Benimde 10. Gün 228 çıktı 5+2 de kese görmeye gittik, kesemizi gorduk ama kuçuktu bebeği gormedik yanındada kanama alanı vardı kuçucuk bir kese gibi birşey daha vardı , 1 hafta çok korktum sonra 6+5 gitigimizde bebegide kalp atışınıda gorduk , inşallah seninde saglıkla katlanır kalp atışını duyarsın.
10+5 günlük olduk canım Allah'ın izniyle, ilk kontrole (7+1) 21.günde çağırdılar beni çok sinir olmuştum başta bu kadar geç olur mu falan diye ama erken gidildiğinde biraz morali bozulabiliyor insanın doktorlar çok garanticidir biliyorsun :) keseyi görmeleri yetmiyor kalp atışını da duymak istiyorlar bebeği de görmek istiyorlar ozaman umutlu konuşuyorlar, o nedenle onların verdiği tarihi beklemek daha sağlıklı, ama keseyi 5-6. haftalarda da gören varmış
maşallah canım harika bi haber kat kat artmasını dilerimm.
Canım gözün aydın allah tamamına erdirsin ben de bu akşam catlstms ignemi yaptım pzt opum var çok heyecanliyimmaşallah canım harika bi haber kat kat artmasını dilerimm.
Aynen ya bende ayni sebepten girdim ayrica hastane rezervisi düsuk hasta kayniyor valla daha kritik olanlari gördükçe halime sukrettim bugün 32 yasında amh si 0.05 olan hasta ile de tanıştım allah herkesin yardımcısı olsunmlk10 canımmmm çok sevindim gözünüz aydın.. inan sırf seni merakimdan girdim mutlu haberlerini aldım..Allah tamamına erdirsin
Masalllahh darisi basima..kızlarrrrr beta değerimmmm 259
çok geçmiş olsunn
maşaallah baya büyümüşsünüzzzz
Gercekten senin de uzuuun bir ugras sonrasi olmuş. Senin sorunun neydi canim. 8 yil az zaman degil..Sanirim uzun bir ugras sonrasi çoğu kisi memorial da olumlu sonuc aliyor..
Ben de kaç gündür grip kemik ağrısı mahvoldum. Ilaç kullanmak büyük nimetmiş. Anne olmak böyle bişeymiş. Insan kendinden çok bebeği için tedirgin oluyor ya..inşallah bu topikteki herkes hamile kalır da bizde daha çok Şenleniriz ya..çok çok dua edelim.hamilelerin duaları kabul olurmuş:)Buarada kızlar feci grip oldum ben 2 gündür yatıyorum çok şükür bugün ayaklandım ilaçsız atlatmak çok kötüymüş ya
Canım değerin çok normal ve güzel bir değer. Inşallah güzel katlanır. Hayırlı olsun :)yüksek olmasındaaa sıkıntı var mıdır acabaaa:)
Bulanti vs oldumu cnmdeğerlerimiz yakınn...inşallah canım çok sağoll...alllahım kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Evet canım 10 yıl :) ama biz sadece 3 kere tüp bebek denedik 2 tanesi Ataşehir Memorial'de sonuncuda Şişlide. Bütün tedavilerde göze çarpan ciddi bir sıkıntı yoktu yani doktorlar öyle diyordu. Yumurta gelişimi ve döllenme sıkıntılı olmuyordu embriyolar bozuluyordu bir süre sonra onu da Şişli laboratuvara bağladı gerçekten de öyleymiş son tedavide 3 tane embriyo bile dondurduk ilk defa o nedenle Şişlinin laboratuvarı çok çok iyi diyebilirim. Bizde sorun eşimde sperm azlığı morfoloji vs idi.
hayır hiçbir değişiklik yok canımmmmmBulanti vs oldumu cnm
hayır hiçbir değişiklik yok canımmmmm
teşekkürler...senden de güzel haberler bekliyoruz canım inşallah..hayır ben de de olmadı ve hala bi değişiklik yok canımmmcanim hamisligin hayirli ugurlu olsun.insallah yavrunu kucaginiza da almak nasip olur insallah... benim transfer gunumle birlikte 5.gunum. ve hicbisey hissetmiyorum. .. ya da ne hissetmem gerekiyor onu da bilmiyorum. .. sen de herhangi bi degisiklik olmus muydu bu gunlerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?