Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

sağol canımm allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallahh....
Cok sevindimmmm seni merak ederek girdim foruma 259u gorunce cok heyecanlandim super birsey. 12. Gun testi mi ikiz degerlerine uygun mu acaba tahmini olanlara soruyorum Allah tamamina erdirsin insallah saglikli sihhatli dua et ve mutlu Ol artik cnm hamilesin cok tebrik ederim oynayan dansozlerden koyacaktim AMA bende yok:)

sağolll canımmmmmm bilmiyorum kiii sanki biraz yüksek ama ultrasonda belli olacak artıkkk..3 hafta dayanamam kiii ben arada giderim herhalde:)

Bende bugun doktora gittim kontrole biri 18 olmus digerleri ona gore daha kucuk buyugu catlamadan digerlerini yetistirmeye calisiyoruz bugun icin de gonal f verdiler yarin yine kontrol var dua eder misiniz benim icinde onceki tedavilerimde dondurulacak niye kalmadigini bugun anladim

benim de aynı oluyorrr canım hiç dondurulmuşum olmadııı...olsun az olsun ama sonu iyi olsun inşallahhh

Sen yinede kendini ikize hazırlama allah hayırlısını versin sağlıklı olsun gönlünden geçen ikizse ikiz olsun ama sürpriz olsun :)) bazen değer düşükken ikiz çıkabiliyormuş bazende yüksekken ikiz olmaya biliyormuş benimde 11.gün değerim 395ti herkes ikizdir dedi ama tek çıktı Allah bağışlarsa inşallah

haayırlısı olsun canımm frketmezzz allah o duyguyu tattırsın da bizlere bir tanede olsa olurrr

Cok gecmis olsun canim meyvalarla idare edicen artik calisiyor misin?

Yok canım Allahtan çalışmıyorum Allah yardım etsin bu durumda olupta çalışanlara, sağol canım Allah razı olsun sizde iyi bakın kendinize fena salgın varmış

haayırlısı olsun canımm frketmezzz allah o duyguyu tattırsın da bizlere bir tanede olsa olurrr

Evet bende aynen öyle düşünüyorum, beni çok hazırlamışlardı ikiz ikiz diye insan ister istemez aaaa oluyor ondan dedim :))) yoksa ben 10 yıl bitanecik olsun diye beklemişim sağlıklı sıhhatli olsun Allah tamamına erdirsin yeter

Çok sevindim canım ya pozitif haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum, Özlemcim şimdi sen Allah bütün topiğimize isteyen herkese nasip etsin inşallah bu haberi almayı

aminnn aminnn.....şimdi ne kadarlık oldunuz canımmm kontrole ne zmn gittin ilk ultrasonaa

yüksek olmasındaaa sıkıntı var mıdır acabaaa:)
Yok canim ikiz olabilir diye dusundum sadece AMA SEN bana bakma ikiz cocuklara bayiliyorum da ben:)) inci daha iyi biliyor AZ degerken ikiz yuksek degerken tel cocuk olabiliyormus saglikli sihhatli kucagina gelsin insallah onemlisi bu degerin gayet iyi Allah hepimizin yardimcisi olsun

amin inşallahhhh canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…