Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ve ben ne zaman tüp tedavisine başlıyorum diye düşünürken bana doğal yolla gebelik şansım olduğunu ve 2-3 ay deneyip olmazsa öyle tedaviye alacağım dedi..gel de deli olma şaştım kaldım tabi ben
sorun sadece tüplerdeyse yani amh fsh normalse eşte de çok bir sorun yoksa neden olmasın. İnşallahta öyle olur doğaldan hamile kalırsınız.

sorun sadece tüplerdeyse yani amh fsh normalse eşte de çok bir sorun yoksa neden olmasın. İnşallahta öyle olur doğaldan hamile kalırsınız.

Valla iyi olmaz mı tabikide iyi olur canım..ama olursa eğer benim psikolojim nasıl olur onu bilmiyorum..çünkü bu zamana kadar sebepsiz infertilite diye dolanıp durduk ortalıkta..o hastaneyi dava ederim yani

Valla iyi olmaz mı tabikide iyi olur canım..ama olursa eğer benim psikolojim nasıl olur onu bilmiyorum..çünkü bu zamana kadar sebepsiz infertilite diye dolanıp durduk ortalıkta..o hastaneyi dava ederim yani
Yani doğru düzgün sorun yok anladığım kadarıyla inşallah olur da dava edersin istersen :) insan yeni bir şeyler duyunca çok kızıyor daha önce neden söylenmedi diye ama inanıyoruz deniyoruz işte..

Canım o zaman hem senin hem de arkadaşının sonucunu dört gözle bekliyorum...genelde yumurta rezervi düşük olanlara yüksek doz ilaç verilmesinin yumurtanın kalitesini bozduğu yönünde bir kanaat var.bakalım arkadaşın nasıl sonuç alacak.cidden merakla bekliyorum.
Bir de bana ankaradaki merkezlerin çoğu ticarethane mantığıyla çalışan yerlermiş gibi geliyor. Yani gidip hiçbiriyle görüşmedim ama sağdan soldan duyduklarım bende bu hissi uyandırdı. Bilemiyorum eğer 4 ya da 5 deneme yapmak zorunda kalırsam sürekli memoriala gidemem.çünkü bir tüp bebek iki tüp fiyatına mal oluyor. Yol parası Otel parası derken masraf kabarıyor. O yüzden inşallah ankarada bir merkeze gerek kalmadan inşallah memeorial deki ikinci denemem hayırlısıyla güzel sonuçlanır.

Bunca zaman bana söylenilmeyen şeyi ben memorial de öğrendim aylin hanım rahim filmimi incelediğinde hsg ye göre tüplerin uçlarında genişleme var dedi bunca zaman prof olsun doçent olsun pek çok dr gördü ve bana kimse böyle bişey söylemedi filmim 2008 de çekilmişti şimdi tekrarlamamı istedi memorialdeki drler işlerinde çok titiz diğerlerini kötülemiyorum ama bu durumda gözden kaçmamalıydı

Yani doğru düzgün sorun yok anladığım kadarıyla inşallah olur da dava edersin istersen :) insan yeni bir şeyler duyunca çok kızıyor daha önce neden söylenmedi diye ama inanıyoruz deniyoruz işte..

aynen öyle canım ama bizede yazık yani..bu işin ehli değilsen yapmıcaksın..bu kadar insanın vebalini nasıl taşıyacaklar merak ediyorum doğrusu

İnşallah o kadar denemene gerek kalmaz 2.tedavin de pozitifi görürsün..ve çoook haklısın bizim için daha zor bi tüp fiyati kadar da yol konaklama v.s tutuyor

İnşallah o kadar denemene gerek kalmaz 2.tedavin de pozitifi görürsün..ve çoook haklısın bizim için daha zor bi tüp fiyati kadar da yol konaklama v.s tutuyor
Inşallah canım inşallah hepimiz hayırlısıyla yüzümüzü güldürecek sonuçları hayırlı vakitte alırız.allah emeklerimizi zayi etmesin. ..

IGunaydin kizlar Ben de bugun adet oldum . Yarin gitmem laZim hastaneye AMA Semra Hn yok test sonuyclarini Semra Hn da gormek istiyordu yucel bey mailden bakti tedaviye baslariz dedi AMA Ben Semra hanim icin gelmistim hastaneye Boyle hafta sonuna denk geldi hakkimizda hayirlisi cok yogun isler gidemedim adet oncesi☹

Iste ben pco da degildim :-(

Kızlar biliyorsunuz bende Memorial Hastalarındanım...
Elimde hiç açılmamış bir kutu Gonal-f 450 ve bir kutu Cetrotide var Aralık sonu almıştım... Son kullanma tarihleri 2016...
Tedavime dondurulmuş embriyolarımla devam edeceğim. İsteyen arkadaşlara uygun fiyata vermeyi düşünüyorum... (İstanbuldayım)
Herkesin biran önce bebişlerine kavuşmalarını diliyorum...

Cnm semea hoca banada tuplerimde daralma genisleme sivi akisi oldugunu soyledi 2 hsg mi izleyerek 1. Hsg de pek sorun yok dedi 2. De var zamanla sorun olusmus dedi ayrica kesin varda diyemem filmde oyle gorunuyor AMA okadar deneme olmus laparoskobi yapmaliyiz dedi.. Benimde kafam cok karisti birsuru profa gittim kimse sorun var dememisti.. Ankarada guvendigim bir profa gittim filmleei oda izledi, dedim Boyle dediler tepki gosterdi yok dedi AMA oda Rahim disinda olan etkisiz yerde Duran kimsenin sorun degil dedigi miyoma takti ve tuplerinle ugrasilana kadar miyomun dusunulseymis dedi. Bana yazdi cizdi Rahim duvarina Yakin tup bebekte ilavlarin etkisiyle etkilesime girdigini soyledi bunu alalim tuplere bakalim dedi bende Kabul ettim miyom alindi ve tuplerde hic sorun yok dedi.. Ben memorialde basladim cok sukur sonuc olumlu, bilmiyorum miyom gitmesi mi etkiledi tabi labaratuar cok cok onemli en memnun kaldigim yer memorial oldu
Yani tuplerde sorun var dendiginde kesin sorun cikacak diye birsey yok AMA semea hoca diyorsa yaptirmakta fayda var cogunlukta birseyler cikiyor AMA benim gibi hic birsey cikmayanda gecen bir arkadas yazdi hatta hic sorun yokmus diye

Canım zaten tedavi başında özel bir şey yapmıyorlar, Yasemin hanımla bir görüş durumu anlat sen tedaviye başlarsın sonraki kontrolünde semra hanımla bir görüşme ayarlar sana, hem merak etme zaten bütün tahlilleri kontrol ediyor Semra hanım dosyana fotokopilerini alıp koyarlar

Cnm meraba bende tedaviye baslicam bugun leke seklinde adet oluyorum diger hastanede lekede adetgir demislerdi bu hemsire aktif kanamayla randevu alin dedi ben pek anlsmadim simdi bugun adetimin birinci gunu sayilirmi sayilmazmi

Cnm meraba bende tedaviye baslicam bugun leke seklinde adet oluyorum diger hastanede lekede adetgir demislerdi bu hemsire aktif kanamayla randevu alin dedi ben pek anlsmadim simdi bugun adetimin birinci gunu sayilirmi sayilmazmi
Yok aktif kanama 1.gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…