- 16 Haziran 2009
- 428
- 450
- 358
sorun sadece tüplerdeyse yani amh fsh normalse eşte de çok bir sorun yoksa neden olmasın. İnşallahta öyle olur doğaldan hamile kalırsınız.Ve ben ne zaman tüp tedavisine başlıyorum diye düşünürken bana doğal yolla gebelik şansım olduğunu ve 2-3 ay deneyip olmazsa öyle tedaviye alacağım dedi..gel de deli olma şaştım kaldım tabi ben
İlaç dağılmış ama geç dağıldığı için bir sıkıntı olabilir dedi o yüzden kamerayla bakarsam anlaşılır dediİlaç geç dağılmış tıkanıklık var gibi dedi
Ama benim danıştığım dr lardan biri yücel karaman dı bu konuda dünyaca ünlü.. Diğeri de yine ünlü bir prof.. Ben en sonunda mahalle ebesine gidicem o yapsın micromu
sorun sadece tüplerdeyse yani amh fsh normalse eşte de çok bir sorun yoksa neden olmasın. İnşallahta öyle olur doğaldan hamile kalırsınız.
Yani doğru düzgün sorun yok anladığım kadarıyla inşallah olur da dava edersin istersen :) insan yeni bir şeyler duyunca çok kızıyor daha önce neden söylenmedi diye ama inanıyoruz deniyoruz işte..Valla iyi olmaz mı tabikide iyi olur canım..ama olursa eğer benim psikolojim nasıl olur onu bilmiyorum..çünkü bu zamana kadar sebepsiz infertilite diye dolanıp durduk ortalıkta..o hastaneyi dava ederim yani
Canım o zaman hem senin hem de arkadaşının sonucunu dört gözle bekliyorum...genelde yumurta rezervi düşük olanlara yüksek doz ilaç verilmesinin yumurtanın kalitesini bozduğu yönünde bir kanaat var.bakalım arkadaşın nasıl sonuç alacak.cidden merakla bekliyorum.Littlebir benim bir arkadaşım su an anakarada Anatolia tüp bebek merkezinde 2. Tedavisine başladı hatta benimle ayni gun basladi onlarin sitesinde hakan yaralının bir yazisini okumuştum protokol çeşidi onlarda çok fazla rrzervidi az yumurta kalitesi düsuk hastalara sulandırılmış lucrin protokol uyguluyorlar hatta baskilamada yapildi bir hastane diğerine uymuyor ben ilk gorusmemde bu protokolden Semra hanıma bahsettim o uygun olmadığını söyledi hatta icerigiyle pek ilgilenmedi simdi arkadaşım 6 kutu gonalf aldı 300 le başladı yani bende uygulamanın. Tam zitti bakalim ne olacak onun ilk tedavisinde yumurta kaliteli olmadığından dölleme işlemini dahi yapmadilar transferi de dolayisiyla iptal etti bakalim şimdi ne olacak
Yani doğru düzgün sorun yok anladığım kadarıyla inşallah olur da dava edersin istersen :) insan yeni bir şeyler duyunca çok kızıyor daha önce neden söylenmedi diye ama inanıyoruz deniyoruz işte..
Canım o zaman hem senin hem de arkadaşının sonucunu dört gözle bekliyorum...genelde yumurta rezervi düşük olanlara yüksek doz ilaç verilmesinin yumurtanın kalitesini bozduğu yönünde bir kanaat var.bakalım arkadaşın nasıl sonuç alacak.cidden merakla bekliyorum.
Bir de bana ankaradaki merkezlerin çoğu ticarethane mantığıyla çalışan yerlermiş gibi geliyor. Yani gidip hiçbiriyle görüşmedim ama sağdan soldan duyduklarım bende bu hissi uyandırdı. Bilemiyorum eğer 4 ya da 5 deneme yapmak zorunda kalırsam sürekli memoriala gidemem.çünkü bir tüp bebek iki tüp fiyatına mal oluyor. Yol parası Otel parası derken masraf kabarıyor. O yüzden inşallah ankarada bir merkeze gerek kalmadan inşallah memeorial deki ikinci denemem hayırlısıyla güzel sonuçlanır.
Inşallah canım inşallah hepimiz hayırlısıyla yüzümüzü güldürecek sonuçları hayırlı vakitte alırız.allah emeklerimizi zayi etmesin. ..İnşallah o kadar denemene gerek kalmaz 2.tedavin de pozitifi görürsün..ve çoook haklısın bizim için daha zor bi tüp fiyati kadar da yol konaklama v.s tutuyor
Canm 5.gunu bekliyoruz iste.haber verecekler ulasirsa 5.gune onlari dondurcaklar.haber verceklerkacinci gun embriyosu olarak donduracaklar ? ya da nasil olacak simdi????
Cok tesekkurler. İnşallah baskasindan Da duymazsn.rabbim kimseye yasatmasinCok gecmis olsun canim tez zamanda iyilesirsin insallah ilk kez duydum Boyle birsey
19tane dollendi ama 5.gune kaci ulaşır bilmiorumÇok gecmis olsun tabiki çok uzulur insan inşallah cabuk atlatirsin 3 ay sonra beklemek te zor tabi ama herşeyin hayırlısı kaç sağlıklı embriyon var inşallah çektikleri ne deger
Iste ben pco da degildim :-(Genelde pcos hastası olan kişilerde kullanılan ilaclardan dolayı yumurtalıkların aşırı uyarılması ve vücutta sıvı birikmesi durumu olarak biliyorum.çok detayını bilemiyorum ama zor bir durum.genelde de transfer erteleniyor bu durumda.
@ensu D dusukrezerv77 C cansuyu 01 vallahi aklım iyice karıştı şimdi.. Yani şu durumda Semra hanım haklı gibi duruyor. Bana sıvı geçte dağılsa dağıldı sonuçta ve akıntı yok dediler. Ama bakıyorum sizde de aynısı denmiş tam tersi çıkmış
IGunaydin kizlar Ben de bugun adet oldum . Yarin gitmem laZim hastaneye AMA Semra Hn yok test sonuyclarini Semra Hn da gormek istiyordu yucel bey mailden bakti tedaviye baslariz dedi AMA Ben Semra hanim icin gelmistim hastaneye Boyle hafta sonuna denk geldi hakkimizda hayirlisi cok yogun isler gidemedim adet oncesi☹
Cnm meraba bende tedaviye baslicam bugun leke seklinde adet oluyorum diger hastanede lekede adetgir demislerdi bu hemsire aktif kanamayla randevu alin dedi ben pek anlsmadim simdi bugun adetimin birinci gunu sayilirmi sayilmazmiCanım zaten tedavi başında özel bir şey yapmıyorlar, Yasemin hanımla bir görüş durumu anlat sen tedaviye başlarsın sonraki kontrolünde semra hanımla bir görüşme ayarlar sana, hem merak etme zaten bütün tahlilleri kontrol ediyor Semra hanım dosyana fotokopilerini alıp koyarlar
Yok aktif kanama 1.gunCnm meraba bende tedaviye baslicam bugun leke seklinde adet oluyorum diger hastanede lekede adetgir demislerdi bu hemsire aktif kanamayla randevu alin dedi ben pek anlsmadim simdi bugun adetimin birinci gunu sayilirmi sayilmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?