Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

dusukrezerv77 canım ben geçen cuma yaptırdım tanısal lap..ama fiyatı muhasebeden öğren bence herkese farklı bişey söyleniyor çünkü

Yani işte bizde sayı ve hareket yerlerde morfolojide sıfır.. Nesine sevindyim hiçbir şekilde tedavi etmemelerinemi anlamadım?? Tam olarak oldu bittiye getirdiler arkadaşım.
Ben yanlış anladim canım cgd85 için guzel olanı yapmışlar eğer ona yapilip size yapilmadiysa bu tabii sorgulanmali ensu ki 8-9. Denemelerini yapti

canim burada imsi yapildi.. onceki hastanelerim yapacagiz deyip yapmamisti..
kamera ile bakmayi yine duydum cok guzel gerekli gorurlerse baksinlar tabi transferinde bosa gitmez..icini gonlunu ferah tutt canimm hersey iyi gelisecek.. tedavi surecinde bu tarzda seylere takilip kendini yipratma yumoslarin etkilenir..
semra hn birsey dediyse bir bildigi vardir..
parasini bilmiyorum ama tanisal olan transfer oncesi tapilacaksa belkide ucretsizdir.. yarin bi menekse hna arayip sor istersen

kizlar bu gece hepimizin siniri tavan yapmis:)))) hem okuyup hem guldum..
hepimiz ayni seyleri yazip hepimiz birbirimizi anlamiyoruz.. ahhh bu tedavi surecleri yokmuuuu bizii mahvetmiss..
neyse sonunda anlastik:))

dusukrezerv77 canım ben geçen cuma yaptırdım tanısal lap..ama fiyatı muhasebeden öğren bence herkese farklı bişey söyleniyor çünkü
Nasil tüplerin durumu iyidir insallah ogrenecem de merakimdan sordum sana fiyat ne dediler ameliyat mi bi şekilde ne kadar surdu sonrasında hemen transfer oluyormu çünkü ben simdi tedavi surecindeyim döllenme olur iyi giden embriyo olursa bu tanısal yapılacak embriyo uygun güne gelirse hemen transfer olacak

Tesekkur ederim

Canım senin hsg de sorun mu vardı ki? Bildiğim kadarıyla regl bitince hemen yaptırıyorsun 2 yada 1 regl sonra tedavi oluyorsun

Canım semra hoca öyle dediyse senin durumun farklı olabilir..tedavimde banada lap yapabiliriz belki sonra yumurtaları dondurup bir sonraki ayda transfer yaparız demişlerdi ama son anda semra hoca fikrini değiştirdi..negatif olunca da kesin lap denildi..gittim oldum ve tüpümün biri tıkanıkmış meğer bunca zaman bişey yok diye onca tedavi oldum..hepsi de negatif
Fiyata gelince 4200 dendi ama daha önce tüp denediğim için %5 indirim yapıldı

Ameliyat gibi ama daha kısa sürede taburcu oluyorsun..ben 2 saat sonra kalktım gayet iyiydim. .25 30 dkk filan sürmüş sanırım yarın 1 haftam doluyor.

peki hsg leriniz bu tıkanıklığa rağmen açık mı çıkıyordu?

Canım senin hsg de sorun mu vardı ki? Bildiğim kadarıyla regl bitince hemen yaptırıyorsun 2 yada 1 regl sonra tedavi oluyorsun
Hsg de tüplerde sıkıntı olabileceğini hissettiler aslında iki filmim vardı ikisine de çok guvenmediler nasıl çekildiğini bilemem gibi yorum yaptı Semra hanim sonra çok önemli değil transferden önce kamerayla tüplere girer bakarim dedi

Canım ben önceki merkezimde tedaviden önce çektirdim tabi dr görüyor ben görmedim sonucu sordum bi sorun yok dedi ve tedaviye aldı beni..onun üzerine kaç deneme yaptık
Allah Allah göz göre göre de kapalı tüpe açık demezki.. Belki bu süreçte tıkanmıştır.. Tüp bebekte önemli olan tüpün tıkalı olması değil hidrosel akıntı olmasıymış.yani bana hsg yi çeken doçent demişti ne kadar doğrudur bilemiyorum... Bu konuyla ayrıca ilgileniyorum çünkü benim hsg açık olmadına rağmen bana da memorial da laparoskopi dendi ama içim rahat etmedi 2 prof a daha gösterdim kesinlikle gerek yok dediler. Hatta binde bir de olsa amh ı düşürürmüş benim zaten dipte. Tıkanıklık olsa hsg de illa ki çıkardı dediler. Hsg yi çeken doçentte tüpleriniz açık bir müdahaleye gerek yok dedi..esasında ben lap. Olmadan yanayım ama şu amh için söylenen canımı sıktığı için askıya aldım. (Hsg de tüplerin birinde hafif tıkanıklık vardı basınçla açıldı) yani kime ve neye inanacağımı şaşırdım

cogu doktor tupten birsey anlamiyor cnm.. anlayanlarin bir kismida sorun olarak gormuyor.. laparaskopi oncesindede ayni filmle 5 doktora gittim hepsinin fikri ve yorumu farkli oldu..

cogu doktor tupten birsey anlamiyor cnm.. anlayanlarin bir kismida sorun olarak gormuyor.. laparaskopi oncesindede ayni filmle 5 doktora gittim hepsinin fikri ve yorumu farkli oldu..
Ama benim danıştığım dr lardan biri yücel karaman dı bu konuda dünyaca ünlü.. Diğeri de yine ünlü bir prof.. Ben en sonunda mahalle ebesine gidicem o yapsın micromu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…