Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok canım biz kime gitsek imsi dediler memorial a özgü bir şey değil yani.. Ben artık kalabalık bir merkeze gitmesemmi diye düşünmeye başladım ciddi ciddi. Sanki bir şeyleri hep atlıyorlar. Şu an kızgınım merkez için kırıcı bişeyler yazmak istemiyorum ama bir yazarsam!!!

Yani bzim demek istediğimiz neye göre önce tedavi uyguluyorlar neye göre uygulamıyorlar.. Bin defa sorduk desinler ki size şu şu sebepten öncelikli tedavi olmaz/olur.. Biz de bilelim. Ama yok! İmsi yeter e yetmiyor işte
Ya haklisiniz simdi ilk kez forumda bir tezat yakalandi acaba yeni bir yol mu izlemeye karar veriler

Bizde sayı hareketlilik ve morfoloji düşük tahlil yapıldığında ımsı önerilir diye yazıyodu.Üroloğa yönlendirildik ve daha önceki yapılan testler ve orda yapılan test neticesinde eşime proxeed plus ve arimidex başlandı 3 ay kullanıcak sonrada tüpbebek tedavisine başlıycaz.kişiye özel tedavi dedikleri bu olsa gerek.Bizde azospermi yok sayıdan da ziyade morfoloji sorun bu yüzden ilaç başlanmıştır diye düşünüyorum

Ya haklisiniz simdi ilk kez forumda bir tezat yakalandi acaba yeni bir yol mu izlemeye karar veriler
Canım çok tezat var da bakma yazmıyor kimse bir şey.. Ben de yazmak istemiyorum ama zor tutuyorum şu an kendimi! Benim zaten yumurtam az bin defa dedik sperm için yapılcak ekstra bir şey varmı diye. Hani varsa yapalım olan 1 yum da çöpe gitmesin dedik imsi yeter dediler gördük! Onlar açık tüplere laparoskopi yapsınlar anca!

yok cnm kizma bukadar cunku sperm oyle birseyki kullanilacak 2-3 ilac haric cokta duzeltecek birsey yok.. ayrica sperm kendini 72 gunde bir yeniliyor o yuzden ne kullanirsan kullan o surecin sonunda hemen tedavi olmalisin yoksa ilaclar bosa gider.. kendini yenileyen spermde eski kotu haline geri donuyor..
cgd85 in tedavisini ve ilacini merak ettim ama yine hersey imside bitiyor.. memorial en iyisii bence her konudada.. ekip doktorlari biraz daha siki tutulmali bazi konularda..

Durumlarımız aynı morfoloji sıfır ama sayıda sorun yok.. Ne diyeyim tedaviniz hayırlısı olsun siz şanslısınız.. Biz boşu boşuna 1 tedavi harcadık

aslinda merak ettim ama az cok bu tarz birseydir diyede icime dogmustu.. cunku gercekten sperm uzerinde bir ilacla yapilabilecek cok fazla birsey yok.. bizde prooxed kullaniyoruz cnm.. digerinide esim cok kullandi faydali ilaclar mutlaka etkili olurlar..

Arkadaşlar bütün eşlerinizle ilgili bütün yazdıklarınızı okudum..benim eşimin morfolojisi normal sayıda iyi buna rağmen biz önceki başarısız denemelerimiz yüzünden imsi ve embriyoskop istedik yapıldı..ama sonuç negatif oldu..ensu imsi yapılmamasına rağmen üstelik eşinin morfolojisi iyi değil hamile kaldı..yani ne düşünmek lazım bilemedim şimdi

bizde burasi imsi yapti cnm.. imsiyi yapacagiz deyipte yapmayan bahceci ve ist tuptu..

Demek normalmis. Doğrudur zaten bi sakıncası olsa vermezlerdi.evet ayşe hoca beni de aramıştı izin gününde saolsun.ben çok desteğini gördüm transferimin iptal sürecinde.
Littlebir benim bir arkadaşım su an anakarada Anatolia tüp bebek merkezinde 2. Tedavisine başladı hatta benimle ayni gun basladi onlarin sitesinde hakan yaralının bir yazisini okumuştum protokol çeşidi onlarda çok fazla rrzervidi az yumurta kalitesi düsuk hastalara sulandırılmış lucrin protokol uyguluyorlar hatta baskilamada yapildi bir hastane diğerine uymuyor ben ilk gorusmemde bu protokolden Semra hanıma bahsettim o uygun olmadığını söyledi hatta icerigiyle pek ilgilenmedi simdi arkadaşım 6 kutu gonalf aldı 300 le başladı yani bende uygulamanın. Tam zitti bakalim ne olacak onun ilk tedavisinde yumurta kaliteli olmadığından dölleme işlemini dahi yapmadilar transferi de dolayisiyla iptal etti bakalim şimdi ne olacak

Boşver canım sakinleşince yazarım sadece bu değil başka durumlarda var ondan dedim...

anladim cnm hicbiryer kesinlikle dort dortluk degil.. bazi seylere ragmen gittigim en iyi hastane memorial..
burada olma sebebim laboratuvar, tedavi surecindeki siki takip ve semra hn yoksa diger doktorlar umrumda degil onlar benim icin araci doktor gibi birsey..

Şimdi ben neye kızdığımı kendi adıma açıklayayım; aynı durumdaki hastaların birine bir tedavi şekli öneriliyor diğerine önerilmeyip hemen tedaviye alınıyor. İnsan düşünüyor neden bu şekilde? acaba biz atlandıkmı diye soru işareti oluşuyor. Belki o vitaminler hiç önemli değil ama ya aynı durumda olan herkese uygularsın yada uygulamazsın.. Bak haberleşiyoruz konuşuyoruz şimdi ben atlandığımızı düşünüyorum..zaten bende de amh sorunu var yani olan 1-2 yumurta çok kıymetli bir de sperm atlanırsa olmaz.. Yani demeyeyim diyorum kendi bünyelerinde yaptırdığımız msome testini bile negatif tedaviden sonra inceleyip gözümün önünde not aldılar! O notları tedavi öncesi almaları incelemeri gerekmezmiydi?

Haklısın canım o kadar çok şey yazıyoruz ki atlayabiliyoruz:)) ben iyiyim çok şükür süreci tamamlamaya çalışıyorum işte

bizde burasi imsi yapti cnm.. imsiyi yapacagiz deyipte yapmayan bahceci ve ist tuptu..
Bir saniye ensu sana imsi yapılmadı mi? İmsi morfoloji bozuksa uygulanan bir yontem o zaman kime uygulayacakları ben de istedim hatta embriyoskopta istedik bana tanısal laproskopiden bahsedildi transferden önce kamerayla bakilacakmis bunu bana ilk gorusmemde Semra hoca söyledi sonra ayşe hanında ayni şeyi söyledi önümuzü göremiyoruz muhasebe ile de gorusmedim girdik bir yola gidiyoruz.önce tanısal bakılacak ihtiyaç haşıl olursa operasyon olacakmış yanı isler karisabilir bu tanısal bilen var mi ne kadar ücret oderim

İnanmıyorum! İmsi yapıcaz deyip yapmadılar mı ağzım açık kaldı!
evet her ikisindede.. bahceci uzun donemli bir muamma zaten bu konuda..
onuda ben verilen evraklardan anladim icsi yaziyordu..
sonra ist tupde ilk gun aret bana tabi imsi yapilacak dosyana not dustum dedi.. sonra yapilmadigi ortaya cikinca tabi ben anladim yine.. ikinci tedavide yapariz ama 250 dolar vereceksin dediler extradan.. tonla sacmalik yani.. her merkezin her dedigine inanmamak gerekli. hastayi cekene kadar eyvallah sonra umurlarinda degil.. memorial bu konuda kusursuz.. herseyi biz demeden uyguluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…