Şişli Memorial Pgt

nexusmagna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2024
28
35
32
Merhaba,
Şişli Memorial'da pgt yaptıranlar ne kadar sürede sonucunun çıktığı hakkında bilgi verebilirler mi?
4 tane embriyom 01.11 tarihinde genetiğe gönderildi ama henüz arayan olmadı. Sonuç çıktığında direkt doktorun arayacağını söylediler. Fakat henüz bilgi gelmedi. Sizleri ne kadar sürede aramışlardı?

Merhaba,
Şişli Memorial'da pgt yaptıranlar ne kadar sürede sonucunun çıktığı hakkında bilgi verebilirler mi?
4 tane embriyom 01.11 tarihinde genetiğe gönderildi ama henüz arayan olmadı. Sonuç çıktığında direkt doktorun arayacağını söylediler. Fakat henüz bilgi gelmedi. Sizleri ne kadar sürede aramışlardı?
Merhabalar soruya soruyla karşılık vermeyi sevmem fakat ne kadara pgt yaptırdınız? Kusura bakmayın benim de son çare pgt diyorlar da ondan merak ettim fiyatları

Benimde 5.11 ayda gitid 5 embryon 1 aya çıkar dedıler bana ,

almadılarmkı para ? Alıb yoluyolar emınmısın yoladıklarfında
Yok henüz ödeme yapmadık. Kimse para istemedi. Hemşire genetiğe gittiğini söyledi. Hatta geçen hafta soruduğumda genetikte numune kabul tarihinin 01.11 olduğunu söyledi. Raporun bu hafta çıkacağı söylenmişti ama işte henüz dönüş olmadı. Çıkma süresine de 15 iş günü dediler.

Merhaba,
Benim tam 10 gün sonra haber verdi doktorum

Yok henüz ödeme yapmadık. Kimse para istemedi. Hemşire genetiğe gittiğini söyledi. Hatta geçen hafta soruduğumda genetikte numune kabul tarihinin 01.11 olduğunu söyledi. Raporun bu hafta çıkacağı söylenmişti ama işte henüz dönüş olmadı. Çıkma süresine de 15 iş günü dediler.
Bizde önceden alındı yolladı ilk defa para alınmadan yollandığın duydum onda merak etdim , bize 1 ay içinde çıkar demişdi , ınshAllah hepsi sağlıklı gelri 🙏🏼

Merhabalar bu pgt hangi durumlarda yapılıyor? İlla istiyorlar mi? Biz de Memorialde yaptıracağız da tüp bebek
Yok başarsız tüp bebek deneyimler çok olan , genetiyinde hasatlık olan sulalede annnede babada veya çok düşük yaşamış olanalrda yapılıyıt

Yok başarsız tüp bebek deneyimler çok olan , genetiyinde hasatlık olan sulalede annnede babada veya çok düşük yaşamış olanalrda yapılıyıt
Benim ilk denemem olacak. Ama eşimde birkaç problem var o yüzden kromozom testi istediler. Eşim dolayısıyla isterler mi acaba

Merhaba,
Ödeme yaptığımızın ertesi günü çıktı . Siz muhasebe sorumlusundan İBAN isteyip TL karşılığını gönderin sonra çıkıyor . 10 gün sürmemişti bizimki bilginiz olsun 🙏🏼

X