Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar şişli med'te doktor akın beye kalıcı çift kat flep yöntemi kızlık zarı dikimi yaptıran oldu mu arastirmalarim sonucu doktor akın beyde karar kıldım lutfen yaptiran varsa cevap verebilir mi gercekten kanama oluyor mu
Bende bilmiyorumki tum forumlarda hep akin bey diye yaziyor :)Bu akın beyin soyadı yok mu acaba? Bir akın bey dir gidiyor. Soyadı bey mi yoksa.
Tesekkur ederim mutlaka arastiracagim :)Canım onu bilmiyorum ama koşuyolunda DR. Nurdan Okuyucuoğlu Leylek var mutlaka tercihlerin arasında değerlendirmelisin çok ilgili ve bilgili bir kadın sen sormadan aklındaki bütün soruları cevaplıyor
Haklısın adamın soyadı yok, sahte doktor filan olmasın.Bende bilmiyorumki tum forumlarda hep akin bey diye yaziyor :)
Ayyy allah korusun kiz kahrimdan ölürüm vallaHaklısın adamın soyadı yok, sahte doktor filan olmasın.![]()
Gecmis olsun ne zaman yaptirdin işlemde cok canin acidimi ne kadara yaptirdin ve kalicimi yaptirdin aklimda deli sorular bana cevap verirsen cok sevinirim:)))
Hesabin pasif oldugu icin sana yazamiyorum lutfen bana mesaj atarmisinözelden konusalım:)
selam akın bey ın telefonlarını aramama rağmen kımse neden açmıyoSelam cnm bende Akın beyde işle oldum cok güzel tuttu sukur evlenecegım kısmetse güzel sonuc alınca insallah burayada yazarım cnm allah yardımcın olsun