• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şişli etfal hastanesinde meme estetiği

blue_suede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
1.634
1.313
63
Meme estetigi ile ilgili bircok konu acilmis hemen hemen hepsini okudum sayilir ama sisli etfal hastanesiyle ilgili herhangi bir yorum goremedim. Tabi gozumden de kacmis olabilir. Sali gunu semra karsidag ile randevum var. Internette hakkinda guzel yorumlar okudum lakin aranizda kendisini taniyan yahut kendisine ameliyat olan var mi? Simdiden tesekkurler:)

Nisan ayında ettikleri ameliyattan bahsettiler mi size koltuk altı tesisi ile yaptıkları hastanın silikonu döndü ve yeniden ameliyat edeceklerdi... bende gittim görüşmeye 5 bine yakın bi masraf çıkardılar boğaz içine gidin niye devlet ??
Bana açıkca söylediler biz sık yapmıyoruz bu ameliyatı diye bu iş tecrübe ile güzel oluyor ayda bir ameliyat yapan mı iyidir hafta 3 4 ameliyat yapan mı.. umarım iyi sonuç alırsınız bilemedim

Cocuklugumdan beri tum rahatsizliklarimda hep sisli etfaldeydim sanirim icgudusel olarak oraya yoneliyorum sanki baska yer yapmiyormus gibi. Estetisyen bir tanidigim var aslinda baska bir is alaninda beraber calismistik bir sure. Baktim ameliyat ucreti cok yuksek kendisinin. Imkanim el vermez ama kendisine bir mail attim sonuca gore hareket edecegim. Bilgi icin tesekkur ederim

Back