• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli Eftal Hastanesinde göğüs küçültme ameliyatı olanlar?

KeR

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
128
4
316
İstanbul
Selamlar,
Benim özel hastahanede ameliyat olacak ekonomik durumum yok. Ve artık gerçekten çok sıkıldım.mafoldumben Bende ameliyat olmak istiyorum. Bu hastahanede ameliyat olan ya da arkadaşı olan; bilen birileri bir şeyler söyleyebilir mi? Ya da önerebileceğiniz devlet hastahanesi var mı? fisfisfis

Yok mu fikri olan. Lütfen cevap yazın. Başka devlet hastahaneleri de olabilir :/
canım bu hastane bize yakın ama hiç duymadım ben orda amaliyat olanı sanırım devlet hastaneleri estetiğe girdiği için yapmıyo yada ben yanlış biliyorum bende büyütmek istiyorum ama hiç cesaretim yok umarım yardımcı olur bilgisi olan arkadaşlar

Daha önce okumuştum Şişli de küçültme yapan arkadaşlar vardı. Ama şimdi o yorumları bulamıyorum. Oranın internet sitesinde de yazıyor zaten göğüs küçültme estetiği veya büyültme vs. orada da yapılıyor eminim yani. Ama işte Burası ya da orası devlet hastahanesi, deneyimi olanlar yazsa da ona göre güvenip gitsek :/

Daha önce okumuştum Şişli de küçültme yapan arkadaşlar vardı. Ama şimdi o yorumları bulamıyorum. Oranın internet sitesinde de yazıyor zaten göğüs küçültme estetiği veya büyültme vs. orada da yapılıyor eminim yani. Ama işte Burası ya da orası devlet hastahanesi, deneyimi olanlar yazsa da ona göre güvenip gitsek :/
akannehiraa ben bilmiyodum canım sağol sayende öğrenmiş oldum ben bir araştırayım devlet hastanelerinde büyütme ve ya küçültme olanlar bilgi verirse gerçekten çok güzel olur yaaa

Büyültme ameliyatını SSk karşılamıyormuş ama tabi çok daha ucuza oluyorsunuz devlette. Küçültme de rahatsızlık kanıtlanırsa devlet karşılıyormuş. İşte acaba memnun mu devlette olanlar onu merak ediyorum:)

Back