Nikah şişli belediyesi nikah işmleri..biz aldık günümüzü:)

biz 4 haziran 2011 olarak düşünüyoruz nikah tarihimizi. ama salona karar vermedik daha. ben avrupa yakasında oturuyorum, nişanlım asya yakasında. kadıköy evlendirme dairesini istiyor o. büyük ihtimalle orası olacak gibi. ama bizimkiler avrupa yakasında bakırköy civarı bi salonda olsun istiyolar. yerini gidip görmedim ama maçka'daki şişli evlendirme dairesini de düşünüyorum ben. gidip görelim bi gün ona göre karar verelim diyoruz. alınan sağlık raporlarının geçerliliği 6 ay olduğu için en erken 6 ay önce tarih alınabiliyormuş. biz de ocak ayında alıcaz. ama önce salon seçmemiz gerekiyo, çünkü bazı salonlar sağlık raporlarının kendi ilçelerinden alınmasını şart koşuyolar

hangi salon ulaşım vb açılardan daha iyidir acaba? maçka-şişli mi kadıköy mü?

mutluluklar d,lerim şimdiden canım ..şişli canım bence orta yerde çünkü

hangi belediyeyi düşünüyorsanız internet sitesinden bakın yazıyor sitelerinde,
ben yeni gün aldım 3 ay önceden veriyolardı
tarihler her belediye de farklı oluyor sormak lazım

mutluluklar d,lerim şimdiden canım ..şişli canım bence orta yerde çünkü

canım çok sağol iyi dileklerin için :)

bakalım, en erken ocak ayında gün alabiliyormuşuz sanırım. kadıköy de ulaşım açısından daha avantajlı gibi sanki. maçka'daki ne kadar iç tarafta kalıyo bilmiyorum. ama kadıköy için yanıbaşındaki metrobüs, tren falan ulaşımı daha kolay sanki. bilmiyorum

içlerini de bi gezip görmek lazım.

bi de sağlık belgesi her nikah salonuna göre farklılık mı gösteriyo ne anlamadım. sitede baktığım yorumlarda sağlık belgesi alanlardan kimi röntgen falan çektirmiş kimi çektirmemiş, kimi sadece doktora bir form onaylatmış, kan tahlili bile yaptırmamış. standardı yok mu bunun anlayamadım. kimi sağlık ocağında tüm işlemlerimizi yaptırdık demiş, kimi röntgeni verem savaşa çektirmiş vb.

siz şişli'deki nikahınız için nerede hangi tahlilleri yaptırdınız canım?

bizim muhtarlık nereye yönlendirdiyse oralara gittik canım
şişli saglık müdürlügüne gittik..film çekindik ve kan ver verdik..
bunun standardı yok sanıtrım..önemli olan istenilen belgeler ve saglık durumunun iyi olması sanırım canım..
sonra belegeleride tamamladıktan sonra nikah günü almaya gitmiştik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…