Nikah şişli belediyesi nikah işmleri..biz aldık günümüzü:)

hayırlısı olsun canım :) darısı ınsallah benımde basımaa

şaka gbi nikah yaa hayırlı olsun canımm...bişey sorcam bu gerekli evrakları tamamlamak ne kadar sürdü özellikle hastanedeki işlernz ne kadar sürdü 1 ay snra benimde nikahım varda...:kedi:

kaydirigubbakcemile3
şaka gbi nikah yaa hayırlı olsun canımm...bişey sorcam bu gerekli evrakları tamamlamak ne kadar sürdü özellikle hastanedeki işlernz ne kadar sürdü 1 ay snra benimde nikahım varda...:kedi:
kaydirigubbakcemile3 ay evet şaka gibi cidden tatlım...kolay akılda kalsın insanlar tarafında dedik hemde anısı var...eee şaka gibi tabi lise aşkıyla evlenmekkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

canım soruna gelince.şişli belediyesinin saglı müdürlügüne gittik..
kan aldılar..film çekindik..10 dakika sürdü ..bu işler..

zeynebim ama sağlık raporunu aynı gün içersinde vermiyorlar..ikigün sonra dediler am biz tandık vasıtasıyla ertesi gün aldık...ayrıca saglık raporu hariç işler bigünlük hatta yarım gün..pek bişye yokki zaten..

aaa lise aşkı demek ne güzel yaa şimdiki ilşkiler o kadar uzun sürmüyo canım yaa ne güzel siz buraya kadar gelmişsiniz allah daim etsinn.....kocaman kocaman mutluluklar sizeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay sagol canım yapı meselesi diyelimbayanssulusmile
kader kısmet ayrca...
teşekkürler canım yorum için..bende seni kutlarım şimdiden..Şeniz

saatler kaldı sadece...
bekarlıgın son günü bugün..boshayallersmile

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.şişli evlendirme dairesinde nikah sonrası kokteyl salonu varmış
bilgisi olan törene katılan var mı?nasıl oluyor

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.şişli evlendirme dairesinde nikah sonrası kokteyl salonu varmış

dügün degil nikah yapıcaksın sanırım...

canım tam bilmiyorum benimki şişli belediyesi ferriköy kültür merkezinde yapıldı..
sen,nki nerde olucak....
benim oldugum yerde yapıcaksan eger mutlaka bahsettğin şey var..
çok büyük orası nişan ..törenleri bile yapılıyormuş... yerimsenibenyerimseniben

Evlenecek olan çiftlerin mesai günlerinde;
Maçka Evlendirme Dairesine
Saat 08:30-11:30 arasında birlikte müracaat etmeleri gerekmektedir.
Tel : 212 248 10 69

Kurtuluş / Feriköy Evlendirme Dairesine
Saat 08:30-16:30 arasında birlikte müracaat etmeleri gerekmektedir.
Tel: 0212 343 94 50 / 30

şili evlendirme dairesi iki tane ben maçkayı sectim

evet kokteyl genellikle son nikah saatınde olyor trahmınen 18 ile 19 arasında bı ssaat nikah kıyıldıktan sonra hemen 40 m yandakı beyaz bır cadırda kokteyl yapılıyor mekan buyuk değil zaten tum davetlıler de katılmıyor eger katılmaya kalkarsa bence sıgmaz cunku salon 300kısılık kokteyl yapılan yer anca 100-150 dr bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…