Nikah şişli belediyesi nikah işmleri..biz aldık günümüzü:)

super87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.267
9
408
1 kimlik fotokopisi
2 nufüs kayıt örnegi
3 sağlık raporu
4 5 adet evlendirme dairesine resim..
5 ikametgah

her ikinizde hazırlamanız gereken evraklardır arkadaşlar..

1 nisan 2010 a aldık biz..

Son düzenleme:
bilgileri yazdık yararlı olamadık mı yaneboshayallersmile

canım hayırlı olsun dugun tarıhınde cok yakınmıs cok heyecanlı.bizde sisli evlendirme dairesini düsünüyoruz orası baya buyukmus galıba ama soyle kı ben bahcelıevlerde nısanlım sarıyerde oturuyor yınede sıslıden alabılıyormuyuz tarıh?

hayırlı olsun canım, sorunun cevabını bildiğim için yardımcı olabilirim.
siz evraklarınızı hazırlayıp bahçelievler yada sarıyer nikah dairesine götüreceksiniz, onlar onaylayıp izin kağıdı verecek, sonra o kağıtla şişliye gidip nikah için gün alacaksınız.belediye harcı da şişlide yatırılacak

tesekkur ederım tatlım ılgınden oturu opuyorumnanaktan

teşekkürler canım sagol..nikah tarihim nisan canım
düğün tarihim haziran..nikhı önce yapalım dedik yerimseniben

yok canım gerekmiyor herhalde..ya
sadece benimkine istediler ben vermedim ama yine olsun dedi muhtar..pek gerekmiyor herhalde

teşekkürler canım sagol..nikah tarihim nisan canım
düğün tarihim haziran..nikhı önce yapalım dedik yerimseniben

olsun onada cok az kalmıss Allah mutlulugunuzu hıc bozmasın canım.benim nişanlımda askerde mayısta gelicek eylül'e gun almak için gec kalmıs olmayız dımı

olsun onada cok az kalmıss Allah mutlulugunuzu hıc bozmasın canım.benim nişanlımda askerde mayısta gelicek eylül'e gun almak için gec kalmıs olmayız dımı

oy canım benim çok sagol:1hug:
az kaldı gercekten ya:teytey:
allah kavuştursun bende bekledim asker yolu ne zordur bilirm..kardeşim asker şuansenağlama
eylül için vardır..şuan boşyer..ama ne zamn gitceksiniz..yer bulmak zor oluro söyliyim sana..başka biri kapabilir istedign tarihi ama..

Mayıs ayında gelicek nisanlım anca ozaman aa bu ayın sonunda ameliyat olucam ben ızıne gelicek aslında ozamanda alabiliriz kac gun surer kı islemler? ya kapmasın kimse insallah 25 eylul olur :asigim:
ewet canım Allah'tan kısa dönem bekliyorum bide,senide Allah kavustursun kardesine sagsalım canım

sagol canım amin..
valla bir günlük iş sadece hatta yarım günde olabilir ama..
saglık raporunu aynı gün vermiyorlar ya ertesi gün aldık biz..
muhtara gitcen alcan ikametgahı..nufüs kyıt örnegni iki dakikada veriyor..sonra kan ve film çekicen 10 dakka saglık ocagında..onun sonucunu alınca direk nikah dairsinden gün alıyosun..kolay iş bence..

canım ıcım acıldı keyfım yerıne geldı bıanda tesekkurler opuyorumnanaktan

:hulya:gelsin canım gelsin tabi
kolay gelsin bu arada size..strese vermeyin böyle şeyleri ..vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…