• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişen ayaklara çare!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ArzuGızım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ArzuGızım

Ziyaretçi
Çok sıcak havalarda ayaklarım çok kötü şişer..Ya da uzun bir yolculuğa çıkarsam araçtan indiğimde bacaklarım yürüyemeyeceğim kadar şişer..Ama bunun da bir çaresi var..Eğer sabah kalkınca ayaklarınızı zeytinyağı ile bir güzel ovar ve masaj yaparsanız,ayaklarınızın şişmediğini göreceksiniz..Ben şişmelerin önüne bu şekilde geçiyorum..Herkese sağlıklı günler canlarım!!!a.s.a.s.

önerin için sağol canım :)
peki zeytinyağıyla ovup masaj yapıp sonra yağın tamamen ayak tarafından emilmesini mi bekliyoruz..yoksa sonrasında ayaklarımızı yıkayıp duruluyormuyuz ?

bir de bekleme süresi falan varmı mesela 15 dakika gibi...biraz daha ayrıntı verirsen sevinirim canım :)

Valla ne yapsamda şişiyor..eve gelince kocana söyle ovsun ayaklarını..tek işe yarayan o.

benimde yazın ayaklarım cok sisiyor yada acık ayakkabı giyildiği için ben sadece yazın farkediyorum.. tüm gün ayakkabı içinde bazen is yerimde ayaklarımı masama uzatıyorum kan dolasımı icin ama yinede ise yaramıyor.. bu yöntemi denemeyi düsünüyorum.. hele bir yaz gelsin giyelim yazlıkları

Ayaklarinizi kaldirin sistikten sonra. Kalp hizasindan yukari da kaldirabilirsiniz isterseniz. Kan dolasimi ve sisliklerin inmesi icin iyidir.

Tuzlu su yapıp ayakları koymak şişliği geçirir ve ayakları dinlendirir

evet tuzu suyu dün denedim. yarım kova ılık su.3 yemek kaşığı kadar tuz.birazda karbonat.yarım saat bekleyin o şekilde.birazcık ağzrınız dinmiş oluyo yarım saat sonunda.fakat hala şiş oluyosunuz.sabah kalltığınızda çok az bi şişliğiniz kalıyo.ama saat öğleni bulduğunda yine balon gibi ayaklarınız oluyo.

Back