bu olabilir mi
ya arkadaslar geçen bi parfüm baktım adını sormayıda unutmuşummm şişesi böyle altı geniş üstü dar çıkıo piramit misalii açık turuncu bi renkti kokusuda böylee çiceksi şekerimsiii hafif güsel bişidii :) acaba neydi oooo
jadore dior olmasın
:))) calvin klein secret obession ?
aslında benziodu bak bunaaa :))))))) baya baya yaklştn wala:))))))))) belkide bu ben bu kokuya bi bakıyım şişe çok bnzio ama emin olamdm şişei bile unutcam artk nerdeyseama şişe rengi böleydi :d
inşallah budur ya ben de çok merak ettim :) gittikçe kokusu daha hoş gelen bir koku.
inşlaahh:))) belkide bu olmasadaa bunu beeniriim inşalh:))))))))))))) dierğini armktn wzgçrm :)))
inşallah bakalım.diğerinden vazgeçersen sana öbürünü aratmayan güzel parfüm bulucam söz :))))
ayyy seeen bull daha iyisiniii o parfüm umrumda oLmaz Kız :))))))))))))))) burdan bakıp bakıp hergün koku bakmya gidiorum daha bitane ewet bnm kokum bu dedğim çıkmadı :))))))))
Haha pekala :) bu zamana kadar tierry mugler alien ve jimmy choo yu cok begendm ben.bu arada burclara gore parfum isimleri vardi bir sitedi acaba ne kadar dogrudur ki? Merak ettim
bu alieni çOk duyuOrm hatta geeçn parfüml smtme yazdm gttim kadın çok şekerli we ağır kokuo tarzın diil sıkmadı :))) iiice mrk ettm bakıcm aama... burçlra göre parfümmm aslnda bi bakmak lazm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?