• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişelerine bayıldığımız parfümler ?

$116882552799763320_MmnLnhH3_c.jpg
Jerry Herr for Lotton Studios

ya arkadaslar geçen bi parfüm baktım adını sormayıda unutmuşummm şişesi böyle altı geniş üstü dar çıkıo piramit misalii açık turuncu bi renkti kokusuda böylee çiceksi şekerimsiii hafif güsel bişidii :) acaba neydi oooo

ya arkadaslar geçen bi parfüm baktım adını sormayıda unutmuşummm şişesi böyle altı geniş üstü dar çıkıo piramit misalii açık turuncu bi renkti kokusuda böylee çiceksi şekerimsiii hafif güsel bişidii :) acaba neydi oooo

allaaah anahtar soruyu sordun :9:

biraz daha detay ver

Son düzenleme:
kesinlikle diesel-loverdose
koy masaya izle tüm gün :D

birde lady gaganın parfümü <3

Son düzenleme:

issey miyake??
geçenlerde denediysen bilindik bi marka olması lazım.

kokusunada şişesinede aşıkım :27:

Eklentiler

• $NINA-RICCI-RICCI-RICCI-80-ML-EDP-BAYAN-YENI__29306685_0.jpg
    $NINA-RICCI-RICCI-RICCI-80-ML-EDP-BAYAN-YENI__29306685_0.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 42
oof oofff :) bulamıcaaamm ben bu kokuyuu yaaa mecbur kawga ettiğim dükkana paşa paşa gidicem yine :D

rengi itibariyle givenchy ange ou demon le secret a benziyor mu? bir de eğer sevil tekin acar gibi internet sitesi olan bir yerde denediysen ya da o parfümden bu kozmetikçilerde de varsa siteye bi göz gezdir..aklına gelirse buraya muhakkak yaz merk ettm

Son düzenleme:
Back