• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şişedeki gemiler nasıl yapılıyor dersiniz ? buyrun

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beğenmenize sevindim gerçektenzor bişey ayrıca eklemek de zordu baya bi uğraştırdı :))))

çok zormuş yaaa
verilen emeğe istenen para hak o zaman
paylaşımın için saol

merhaba sımdı bunu seyrederken aklıma alışverışte pazarlık yaptıgımız geldı
yazık ınsan nasıl emek verıyor
tesekkurler hatırlattıgınız için

hep merak etmıstım nasıl ıcıne koyuduklarını hatta sıseyı yaparkenmı gemıyı koyuyorlar dıye aklımdan gecırmedımde degıl yanı :(
tesekkurler paylasımın ıcın merakım sona erdı sayende, gercekten goz nuru ve sabır ısteyen bı işmiş :)

aman tanrım ne zor bi iş... sabır işi.... seven e zor gelmez tabi ama bitince çok güzel.....bakmaya doyamıyo...

:nazar::kahve: tam bi sanat işte emek olan herşey güzeldir zaten....ama bu tip işlere kesinlikle sabır şart hatta altın kural bence ....

:uhm:ya valla yapanlara ALLAH sabır versin..:1no2:.gerçekten çok zor ama çok güzel olmuş bende istiyodum bunlardan valla süper bişey en kısa zamanda alıcam bi tane...arkadaşım saol paylaşım için...:sm_confused:

acayıp karısık anlamadım.........

hep bunu merak ederdim iyi oldu gordugum,,,ama hakkaten zor ismis yaaa

çocukluğumdan beri merak ederdim elbet bi yolu vardır derdim ama.bu resimleri görünce daha çok kafam karıştı. çok zor bir sanat.icra edenlerin ellerine sağlık.

yapimi cok zormus.bu kadar ugrasacaklarina siseyi elmasla ortadan kesip gemiyi yerlestirdikten sonra tekrar yapistirsinlar ya.:sm_cool: ne ugrasiyorlar.bukadar.bu arada isin kolayini tembele sor demisler.tembelde degilim ama niye böyle bir fikir geldiyse aklima muziplik istelaelaelaelaelae.....................

saka bir yana cok zor bir zanaat.emek isteyen,beceri isteyen bir is.bu ise gönül verenleri kutluyorum.............

Back