- 21 Kasım 2015
- 489
- 274
- 33
- 29
- Konu Sahibi MorbidAngell
-
Lekeler geri geldimi yoksa sadece yüzünün rengimi soldu.sis leke kremini şuan bende kullanıyorum.bepanthen yada hametan deriyi inceltmez.advantan kızarıklıklar için kullanılıo onunda inceltceni sanmıyorum.genede araştırmak lazım.güneş kremi ne kullandınız?
Ben daha 2.aşamadayım.sadece dudak üstüm kızardı.o bölgeye advantan sürüyorum.yanaklarıma alnıma galan sürmüyorum..zaten advanton 1 haftadan fazla kullanmayın diye yazıyo prospektüfünde.yani sadece hametanda kızarıklıkları gecirir bence.advandan kullanmasakta olur
teyzemde şu an sadeceleke kremi ve hameton pomad kullanıyor advantan kullanmıyorBen daha 2.aşamadayım.sadece dudak üstüm kızardı.o bölgeye advantan sürüyorum.yanaklarıma alnıma galan sürmüyorum..zaten advanton 1 haftadan fazla kullanmayın diye yazıyo prospektüfünde.yani sadece hametanda kızarıklıkları gecirir bence.advandan kullanmasakta olur
Saolun sizede geçmiş olsun inşallah lekelerinizden kurtulursunuz krem bence tek başına bile etkili advantan umarm hiç kullanmazsınızBen de 2. Aşamaya geçiyorum bugün. Advantan kullanmadım kullanmama da gerek kalmaz umarım. Anneniz icin üzüldüm dilerim iyi olur. Ve biz lekeliler de kurtuluruz inşallah
Merakla bekliyorum gelişmelriBugun 2. Aşama nin son günü kızarma ve soyulma olmadı lekede bir degisiklik te yok . 3. Aşama sonunda tekrar yazarim gelişmeleri
Renginde acilma var mı peki. Benim alnımda ve dudak üstünde lekem var . En çok dudak üstünden şikayetçiyim insanlar biyigim var sanıyor ama ordan başlamaya korktum daha kötü olur diye. Önce alnimi deniyorum.Bende 3 .asamadayım..2.aşamada kızarma oldu dudak bölgemde çenemde..2 gün ara verdim.soyuldu baya..şuan 3.aşamanın ilk günündeyim..gelişmelerde bilgilendiricem
Yanaklarımda güneşden dolayı çiller vardı % 50 gitti..Bıyık bölgem ağdadan yanıp güneşe cıkınca leke oluşmuştu..cok eski 7 yıllık leke.daha derinde ondada acılma var.daha 3.aşamam..7. Aşamada falan gider gibi geliyo.advantan kullanmıyorumRenginde acilma var mı peki. Benim alnımda ve dudak üstünde lekem var . En çok dudak üstünden şikayetçiyim insanlar biyigim var sanıyor ama ordan başlamaya korktum daha kötü olur diye. Önce alnimi deniyorum.
Yarından itibaren elma sirkesi al onla yap .elma sirkesi renk açarBugun 3. Aşamaya geçtim. Elma sirkesi evde var diye almadım üzüm sirkesi varmış onla yaptım. İnşallah kötü birsey olmaz.
Üzüm sirkesi pek işine yaramaz canım elma sirkesi al yalnız iyi seçmelisn markasını malum piyasada kötü elma sirkesi bulmak güzelinden daha kolayBugun 3. Aşamaya geçtim. Elma sirkesi evde var diye almadım üzüm sirkesi varmış onla yaptım. İnşallah kötü birsey olmaz.
Ben organik aldım.organikler hem yüzü tahriş etmiyor..aktarlardakine güvenmedim..Büyük bilindik süpermarketlerde satılıyo..kemal kükrer organik elma sirkesi aldım..cityfarm organik de iyidirÜzüm sirkesi pek işine yaramaz canım elma sirkesi al yalnız iyi seçmelisn markasını malum piyasada kötü elma sirkesi bulmak güzelinden daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?