• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller sis leke kremi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben organik aldım.organikler hem yüzü tahriş etmiyor..aktarlardakine güvenmedim..Büyük bilindik süpermarketlerde satılıyo..kemal kükrer organik elma sirkesi aldım..cityfarm organik de iyidir
Organik almakla en sağlıklısını etmişsin canım Allahın izniyle inşallah lekelerinden kurtulursun:KK200: annem de marketten bir tane almıştı adı aklıma gelmiyor yüzü dmen gibi hiç tahriş etme vs olmadı aktardaki ürünlere artık inancm yok benm de çnkü hepsi bana sahte geliyor bir yağ almaya kalksam beş aktara giderm beşide farklı marka fatklı boyut ürün gösterir bana doğl olark da almıyorm artk :)

Sis leke kremi aşamaları bitsin lekelerım umarım gecer..bidaha leke oluşmaması için korumaya almak lazım.ben akşamları tonik olarak organik elma sirkesiyle şaşal suyu yarı yarıya karıştırıp bi şişede tonik hazırlıcam.yüzümü temizledikden sonra pamuga döküp yüzümde bir iki dakika bekleticem.yıkıcam..üzerinede bio oil sürücem onun üzerinede normal anti aging kremimi sürücem..tabi iyi bide güneş kremi kullanıyorum.daylong ekstreme spf 50 kullanıyorum.tüm gün etkili

Sis leke kremi aşamaları bitsin lekelerım umarım gecer..bidaha leke oluşmaması için korumaya almak lazım.ben akşamları tonik olarak organik elma sirkesiyle şaşal suyu yarı yarıya karıştırıp bi şişede tonik hazırlıcam.yüzümü temizledikden sonra pamuga döküp yüzümde bir iki dakika bekleticem.yıkıcam..üzerinede bio oil sürücem onun üzerinede normal anti aging kremimi sürücem..tabi iyi bide güneş kremi kullanıyorum.daylong ekstreme spf 50 kullanıyorum.tüm gün etkili
Bnde
bende avenenin güneş kremini kullanıyorum çok memnunum o kadr günş kremi kullandım ki tek memnun kaldğm ve asla değiştrmyecğim bi günş kremi annemde hamilton kullanıyor :) bu arada listen o kadr uzun ki ben okurken yoruldum sen bi de yapacaksın bunları :) daha yaşm yirmi oldğu için şu an temzlme ve peeling tek yapıyorum lekelerm var ama öyle abartılı değil sadece bıyık bölgesinde bi nokta kahverngi lekem var o da ağdayla yaktm odur budr ağda sürmuorum ama iş işten geçtikten sonra pek bişy de yapamyor insan ilerde dr murad ürnlerini kullanmayı düşnyorum bakalm artık nasip :21:

Niye bio oil dersen evde güney afrikadan aldıgım cild anti aging bakım setim var daha acmadım.kremlerim oldugu için krem altına sürülen serum tarzı nişey kullanmam gerekiodu..serumlarda en ucuzu 30 ml ve 90 liradan başlıyo..ml az her ay 100 liraya mal olur..zaten lekelerimiz den inşallah sis kremle kurtulursak koruma amaclı bi ürün yeterli olucak..pahalı olmayan bi ğrün düşündüm..bio oil 60 ml ve 25 lira..

Bnde

bende avenenin güneş kremini kullanıyorum çok memnunum o kadr günş kremi kullandım ki tek memnun kaldğm ve asla değiştrmyecğim bi günş kremi annemde hamilton kullanıyor :) bu arada listen o kadr uzun ki ben okurken yoruldum sen bi de yapacaksın bunları :) daha yaşm yirmi oldğu için şu an temzlme ve peeling tek yapıyorum lekelerm var ama öyle abartılı değil sadece bıyık bölgesinde bi nokta kahverngi lekem var o da ağdayla yaktm odur budr ağda sürmuorum ama iş işten geçtikten sonra pek bişy de yapamyor insan ilerde dr murad ürnlerini kullanmayı düşnyorum bakalm artık nasip :21:
Dr murad cok pahalı ve inan gerek yok..kullandım ben..dermolojicadan daha memnun kalmıştım.ama ben yurtdışından aldığım kremler bitsin nuxe alıcam daha öncede kullanmıştım..cok memnundum ..hem yaş skalalarınada ayrılıyo..hem dermokozmetik ve fiyatları daha uygun dr murada göre.dr murat yurt dışında tekin acar tarzı magazalarda satılıo..tam dermokozmetik oldugunu düşünmüyorum

Muhakkak öyle zaten pahalı olan her şey bizi iyi edeck diye bişy yok ama dr murad ürnlerine çok güveniyorum içinde kimyasal hiç bi şekilde yok ve kullananlarn hepsi memnun öyle şikayet edeni hiç duymadm açıkçası :) tabi birazda ciltle alaklı baktm belki beş liralk bi ürn bana çok çok iyi gelir tamamen cilt uyumu :KK76:

Dr murad cok pahalı ve inan gerek yok..kullandım ben..dermolojicadan daha memnun kalmıştım.ama ben yurtdışından aldığım kremler bitsin nuxe alıcam daha öncede kullanmıştım..cok memnundum ..hem yaş skalalarınada ayrılıyo..hem dermokozmetik ve fiyatları daha uygun dr murada göre.dr murat yurt dışında tekin acar tarzı magazalarda satılıo..tam dermokozmetik oldugunu düşünmüyorum
Hadi ya hiç öyle duymamıştım öyle mağazalrdan satılyorsa kesinlikle almam mümkn değil

Haklısın tabi her cilde uyumu değişiyor..benim öncelik derdim şu bıyık üstü ağda lekem..o gecsin başka bişey istemiorum

Haklısın tabi her cilde uyumu değişiyor..benim öncelik derdim şu bıyık üstü ağda lekem..o gecsin başka bişey istemiorum
Ona en iyi advanten gelir dye tahmn ediyorm çnkü cildi inceltiyor evet ama o lekeyi kaldırdığı için inceldiğini tahmn edyorum yinede yanılmşda olabilirm

Advandan sis kremi sürünce kızarıklık oluyo ya onu almak için alerjiyi önlemek için cnm..lekede bi etkisi yok ben kullanmıyom

3.aşamam bitti bu akşam.yanak bölgemdeki çiller bitti gibi..aynada cok yakından bakınca biraz belli oluyo.rengi acıldı yani.ama benim asıl sorunum agdadan dolayı bıyık lekem biliosunuz ki.orası hassas bölge kızardı.3-4 kere soyuldu..kızarık oldugu için anlıyamıyorum..leke ne durumda..kızarıklık gecsin..sonuçları yazıcam

3.aşamam bitti bu akşam.yanak bölgemdeki çiller bitti gibi..aynada cok yakından bakınca biraz belli oluyo.rengi acıldı yani.ama benim asıl sorunum agdadan dolayı bıyık lekem biliosunuz ki.orası hassas bölge kızardı.3-4 kere soyuldu..kızarık oldugu için anlıyamıyorum..leke ne durumda..kızarıklık gecsin..sonuçları yazıcam
Bıyık bölgesi çok zor geçiyor ya inşallah kurtulursun canm

ben de 2. asamadan sonra ara vermek zorunda kaldım 4 , 5 gün . 3. asamaya dun basladım insallah benimde azalır .

Ben 4. Aşamanin 4. Gunundeyim.yarin bitiyo bu asamam..cok az bazi yerler kizardi..ara vermeden 5. Asamaya gecicem

Back