Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 10 gün oldu kullanmaya başlayalı. Yorumları okuyunca açıkçası abatrıldığını düşünmüştüm ama ciddi anlamda faydasını gördüğümü söyleyebilirim. Çenemde kronikleşen sivilce izi neredeyse tamamen yokoldu, yüzüm aydınlandı. Kaldı ki eşim bile farketti. Bu daha 10 günlük tedavi sonucu 1 ay sonra nasıl olacak çok merak ediyorum.
cildi kıpkırmızı yapıyomuuuu....soyuluyo mu ciltttt pekii....
16 gün filan oldu benim cildim kabuk atıyor kabuğun kalttığı yerde yeni leke olusuyor cildim öyle enteresan çünkü benim bende yıllarca leelerimle savaştım bakalım hayırlısı allahtan şimdilik öyle aman aman bi gelişme yok eger benim lekelerim bile geçerse inşaallah allahın izni ile hemen hemen herkesin lekeleri geçer heralde çünkü lekelerim için harcadığım parayla minik bi servet biriktirmiştim şimdiye kadar...
meloconcon cum özelden msj atamıyorum 100 msj geçmediğim için. ( saçma bi sistem ama neyse ). evet cnm lekeleri ve sivilce izlerinide geçiyor. mucize bi krem bence. tlf numarası isteyen arkadaşlar goog dan sis leke kremi yazın çıkar zaten tlf numarası.
tamam teşekkürler cevap için..... peki akne çukurlarınıda geçiriyor mu ??arkadaşımda akne çukurları var.... onun içinde etki eder mi ?
evet cnm akne çukurlarınıda geçiriyor ama uzun süre sabırla kullanmak gerekiyor. benim çok az kaldı belli belirsiz. ama arkadaşın çalışıyorsa soyulmadan dolayı belki rahatsız olabilir. ben sert olanından kullandım.