cildinde leke olan herkese merhaba
yüzümün neredeyse tamamında koyu renkte lekeler var ama bu krem sayesinde geçmek üzere
kullanmadığım birşey kalmadı dermo roller yaptırdım doktorların verdiği pek çok krem kullandım bitkisel olarak önerilen birsürü şey kullandım lancome,clinique leke kremi en iyisidir dendi kullandım yıllardır bu lekelerden kurtulmak için uğraşıyorum ama nafile
hatta en son gittiğim doktor neredeyse bana açıkça yapılabilecek bişey olmadığını söyledi
daha sonra yine internette dolaşırken bu sitedeki yazışmaları okudum çoğunun doğru olmadığına inandım ama eczacı hazırlıyor denince kendimi bi gaza getirdim ne kaybederimki deyip sipariş verdim şu anda kremi kullanıyorum gerçekten ben bile inanamıyorum ama lekelerim baya azaldı
değişim olursa buraya yazacağım demiştim kendi kendime neredeyse sırf bunun için üye oldum
küçük bir krem ve kremle beraber size ayrıntılı bir kullanım kağıdı geliyor
toplamda 8 aşama var ve her aşama belli günler içeriyor mesela ilk aşama 3 gün ikinci aşama 5 gün gibi
ve her aşamadan sonra eczacı ile konuşup bilgi veriyorsunuz ben 4. aşamaya bugün geçtim ve lekelerim baya azaldı şimdiye kadar hiçbir ürünle bunun yarısına bile ulaşamamıştım diğer aşamalarıda sizlerle paylaşacağım umarım tamamen geçti yazacağım gün gelecek
sevgiler