Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlardan bende de var ama sabunla cleosinle falan geçmiyo normal sivilcede değil zaten volkan bigi patlıyo patlayınca içi delik oluyo ben şimdi kantarona başladım sürüyorum bakalım ne zmaan etki etcek
kizlaaar, sirttaki sivilcelerimin sonu geldi müjdeee...
daha öncede bir konuda söylemistim sanirim ama yinelemek istedim.. bir arkadasimin tavsiyesi üzere yikanirken küvete ÖLÜ DENIZ TUZU döküyorum ve öylece keseleniyorum.. gercekten ise yaradi,sirtimda sivilceden eser yok suan... önceden sirtima her elimi attigimda mutlaka elime pütür pütür biseyler gelirdi simdi yok... mutlaka deneyin bunu, bende 100% ise yaradi...
canım ama bisim küvetimis yokki ben nasıl yapıcam
kizlaaar, sirttaki sivilcelerimin sonu geldi müjdeee...
daha öncede bir konuda söylemistim sanirim ama yinelemek istedim.. bir arkadasimin tavsiyesi üzere yikanirken küvete ÖLÜ DENIZ TUZU döküyorum ve öylece keseleniyorum.. gercekten ise yaradi,sirtimda sivilceden eser yok suan... önceden sirtima her elimi attigimda mutlaka elime pütür pütür biseyler gelirdi simdi yok... mutlaka deneyin bunu, bende 100% ise yaradi...
Ölü deniz tuzunu nerden bulcazkiiiii..:uhm: