Sivilceli Ciltler sırttaki sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
sebamad in jelini bende duydum..birde mümkün olduğunca elini sürmemek lazım,feci iz kalıyo..aşırıya kaçmamak şartıyla güneşlenmek de çok işe yarıyo..

kızlar şidettle tavsiye edilir doktorsuz alınıyo mu bilmiyorum ama aynı dertten muzdariptim şimdi süper..

sivex losyon...yerimseniben

Arkadaşlar bende de baya vardı sora tifo oldum diet yapmam gerekti yağı minimuma indirdim,hele de katı yağ asla ağzıma koymadım hep yağsız yedim herşeyi,sivilceler kayboldu sırtım kaymak gibi oldu sanırım yağlı yiyeceklerden oluyo,yediklerinize dikkat ederseniz bişiler sürmekle uğraşmamış olursunuz ama kese yapmak da çok ii gelio cilde

mrb kızlar sivilceleriniz nasıl bilmiorum ama sırtta genelde büyük iltihaplı oluyo böyle sivilceler içinde fucidin diye bi krem var onu kullanabilirsnz çok iyi bi krem yalnız sivilce kremi değil yani belli şeyler için kullanılıo mesela parmağnızı fln mutfakta yemek yaparken kestğnzde onu sürün ne kdr çabuk iyileştiini görceksiniz antibiyotikli krem olduu için sivilce içinde kullanılıo sanırım zaten içinde akne,ekzama,... için kullanılır dio eczanelerden alablrsnz fiyatıda 7-8 ytl gbi bşidi heralde kullanan olursa sonucunu yazsın umarım yardmcı olablmşmdr

Bunların dışında ütülenmiş fanila veya tişört giymek ve sıcak olarak giymek de iyi geliyor.

yüzdeki ve sirttaki sivilceler icin size imex sabunu siddetle tavsiye ediyorum.(azcik pahali ama degiyo gercekten : 12 ytl)..Düzenli kullandigim icin beni yillardir cektigim sivilce sorunundan kurtardi..Ve tabi roaccutane'in elinden de...

benm de sırtımda kucuk var onlar hadi neysede gogsumde kırmızı kırmızı :KK43: kukurtlu sabunla yıkıyorum ve cleocin kullanıorum yağlı ciltlerde oluşuyomuş doktorda daha önce sebamed jel vermişti ve cleocin sivilceleri kurutuyo

ALLAHa şükür böyle bi sorunum yok şimdilik ama arkadaşımda var çabuk terleyen biri o yüzdende sürekli sivilce oluyo sırtında düzenli olarak kese yaparsa geçiyo

VALLA KIZLAR YAPABİLİRMİSİNİZ BİLMEM AMA SIR SİVİLCELERİNE GÜZELLİK SALONUNDA FALAN Bİ BEZİN İÇİNE NAR TANELERİNİ DOLDURUP SUYUNU ÇIKARA ÇIKARA OVUYOLAR SİVİLCEYE İYİ GELİYOMUŞ BENDE ÖYLE PROBLEM YOK AMA OLANLARA BENDEN SÖLEMESİa.s.

kıslarrr o sırtta cıkan sivilcelerimin yüzünden bi ara giyinmek bile istemiyordumsenağlama yaklasık 1 sene cektim ve düğünüm olacagi için çok çareler aradımÇok üzgünüm çoook sonra saglık ocagında bi doktor var ben bunları geciremem cok yayılmış dedi yinede bi krem yazıcam git al bakalım dedigamyoncuiremsu bende care olur die tam bir ay sürdüm sonuçmu sırtımda sivilceden eser yok:teytey::sm_cool::teytey::sm_cool: ha tabiki düzenli kullandım hiç aksatmadım yani hergece anneme veriodum oda ellerini yıkayıp sürüyodun adı benzamycin topikal jel şiddetle tavsiye ederim :emir_bebek:

kükürtlü sabun kullanırsan düzenli gider bendede öyle bi sorun vardı dekoltemdede vardı şimdi hiç yok maşallah

arkadaşlar aynı dert bende de vardı. bir aydır zeytinyağlı sabun kullanıyorum, hem sırtımdaki hem yüzümdeki sivilceler geçti, izleri var şu anda biras, izleri bile soldurdu sabırla beklıyorum , inş onlarda zamanla geçer. sadece sabah, akşam ve banyoda onunla yıkıyorum . başka hiçbirşey kullanmadım tavsiye ederim..

zeytin yagli sabun derken hangi marka,??

ben haci sakirinkini aldm zeytin yagli, fayda edermi ki sivilcelere??CADIARZU

of béndédé var bu sorundanSayffaLArda okudum hangisini dénémém géRék kafam karıştı:/

X