• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sırtımdaki sivilcelerr yardım lütfen bıktım artık :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yagmuradam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
99
3
28
İzmir
sırtımda kendmi bildim bileli sivilce var ama böyle farklı birşey iz kalıyo sıksanada sıkmasamda eminim benim gibi birçok kişi vardır.kullanmadığım ilaç klamadı ama çözümü olmadı:( şimdide ilaç kullanıyordum sabah kullandm az önce bi baktım her yarimde çıkmış ne yapcam ben alerji gibi doktorlarrın hiç yardımı olmuyoo...

canım benimde aynı sıkıntı var ama bunun için tedavi falan kullanmadım hiç sırtımdaki görüntü berbat :( eğer bir yöntem bulursan beni de bilgilendirirsen sevinirim
şimdiden teşekkürler :)

canım benimde aynı sıkıntı var ama bunun için tedavi falan kullanmadım hiç sırtımdaki görüntü berbat :( eğer bir yöntem bulursan beni de bilgilendirirsen sevinirim
şimdiden teşekkürler :)

benimde vardıı hemde çokk keselettim ablama her banyoya girdiğimde şimdi hiç kalmadı sizde deneyin faydası olur inş sizede

canım sebamed likit var onu kullan benimde vardı kullandım baya azaldı tamamen geçirmiyo ama baya azaltıyo eğer kese yapıcaksan da sebamedle yap. Birde hazır yaz ayındayız denize girebilme imkanın varsa denize gir bol bol güneşlen tamamen geçiyo.

1 guzelce toplanin toplasin dolma borek hazirlayin hamama gidin guzel kese yaptirin sonrada sauna ohhh mis gibi olu deri ciksin gitsin obur gunde o halde doktora gidin ilac vericektir eve gelin limon bal yumurta aki azcik kekik biraz bekletin surun sirtiniza sonrada dus alin ....hamam ise yaricaktir insallah gecmis olsun birde yedikuledeki ermeni hastanesinde yabanci bir dr vardi cildiyede bire bir bilginjze

Back
X