Vücut Kremleri Sırtımdaki Lekelere Cözüm Önerisi Olan Var mı?

• Konu Sahibi demet_bora
  • Başlangıç Tarihi
Vücut kremleri, losyonlar
D

demet_bora

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi demet_bora
nişanıma 3 hafta var ve benim omuzumdaki sivilceler hala gitmedi çıldırmak üzereyim tatlicadiarzu ne denediysem geçirmio büyük büyük izler lekeler var ve benim beğendiğim nişanlık strablez omuzlar tamamen açıkta napcam ben yaaa herkez ne biçim dicek bana senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:a015:

• Konu Sahibi demet_bora
nişanıma 3 hafta var ve benim omuzumdaki sivilceler hala gitmedi çıldırmak üzereyim tatlicadiarzu ne denediysem geçirmio büyük büyük izler lekeler var ve benim beğendiğim nişanlık strablez omuzlar tamamen açıkta napcam ben yaaa herkez ne biçim dicek bana senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:a015:

canım stıck kapatıcılar var ondan sonrada ışıltılıbir pudra uygula
hiç bişey belli olmaz
yerimseniben

• Konu Sahibi demet_bora

saçmalama istersen :mymeka: yani istersen diyorum.
kim ne diyebilir sana yahuuuuuuu:mymeka:
güzel bi kızsın senin sırtındaki sivilcelerden kime ne kuzum. seni seven öyle sevmiş. ama rahatsız olan sen isen profesyonel bir yardım almalısın ki 3 hafta çok az. sen yine de bir güzellik merkezi veya dermotolog yardımcı olabilir canım.
lütfen böyle şeyler düşünüp nişanının keyfini bozma :1hug:

• Konu Sahibi demet_bora
haklısınız valla morel oldu sözleriniz bugün il işim kapatıcı ve ışıltılı pudra veya kremler bulmak olcak peki önerdiğiniz bir parlatıcı veya kapatıcı markası var mı

• Konu Sahibi demet_bora
böyle stres yaptığın sürece geçmez bu sivilceler.Bi rahatla sakin ol :) Ondan sonra geçmezse kapatıcılarla saklarsın. Canını bu kadar sıkma, herşeyin bir çaresi vardır...

• Konu Sahibi demet_bora
ben bu durumlarda avon un kapatıcısını kullanıyorum ışıltılı pudraya hiç ihyiyacım olmadı genelde yüzümde kullandığım için normal pudra işimi gördü ama senin dekolte bölgende ışıltılı olursa daha güzel durur....

• Konu Sahibi demet_bora
böyle stres yaptığın sürece geçmez bu sivilceler.Bi rahatla sakin ol :) Ondan sonra geçmezse kapatıcılarla saklarsın. Canını bu kadar sıkma, herşeyin bir çaresi vardır...

evet cok sitresliyim bi türlü aklımdan cıkmıo herşey aklıma geliyo nası geciceği bi sorun cıkıcakmı die düşünüp duruyorum birazda bişiler abartma huyum var bide ayrıntılara cok takılırım ben genede nolur nolmaz ışıltılı ışıltısız kapatıcı bişiler bulayım tşkür ederim yorumsuz bırakmadınız için beni

• Konu Sahibi demet_bora
canımbenim hayırlı olsun ay darısı başıma ya:KK43: 23 yaşıma geldim daha benimkinin askerliği yüksek lisansı bilmem neyi var ay evde kalcam ya onu beklersem :KK43:( canım 3 hafta çok kısa bir süre o yüzden onlardan kökten kurtulman için çk fazla vaktin kalmamış açıkcası fakat geçici bir çözümle çok rahat kapattırabilirsin..saçını ve makyajını yaptıracağın kuaförden yardım alabilirsin mesela..arkadaşlar haklı canım çok da fazla takma bu tür basit şeyleri..bak ne güzel nişanlanıyorsun, birde hala nişanlanamayanları düşün :KK43: keyfini çıkar canım..

• Konu Sahibi demet_bora
canımbenim hayırlı olsun ay darısı başıma ya:KK43: 23 yaşıma geldim daha benimkinin askerliği yüksek lisansı bilmem neyi var ay evde kalcam ya onu beklersem :KK43:( canım 3 hafta çok kısa bir süre o yüzden onlardan kökten kurtulman için çk fazla vaktin kalmamış açıkcası fakat geçici bir çözümle çok rahat kapattırabilirsin..saçını ve makyajını yaptıracağın kuaförden yardım alabilirsin mesela..arkadaşlar haklı canım çok da fazla takma bu tür basit şeyleri..bak ne güzel nişanlanıyorsun, birde hala nişanlanamayanları düşün :KK43: keyfini çıkar canım..

canımsın valla burada paylaştıkça rahatlıo insan ne kadar güsel bi yer burası valla içim rahatlıyo darısı başına canım inş. hemen kavusursunuz gerçekten cok güsel duygular bunlar allah herkeze nasip etsin benim yaş 20 biras erken oldu ama mutluyum böle şeyleri çok takıorum ama çözümü olmayan şeyler değil allahtan

3haftada bu lekelerden kurtulman çok zor cnm lekeler uzun ve düzenli tedavilerle
gitmektedir lekelerin zamanı ve durumu çok önemli nişanına yetişmesede daha sonra dokotora gidip derin soydurma yaptırabilirisn tabi bu işlem ancak kışın olur
şimdilik kapatıcılarla idare etmek zorundasın cnm yerimseniben

kardeşim sitresten kurtulmakmı istiyorsun ozaman sırtındaki lekeler için engüzel

isveç şurubu ile nemlendir sık sık ve her gün

bu isveç şurubu normal güneş lekelerinede ii gelirmi ve nerden bulabilirizzzz :eek:

fade out adında bi krem var onu tavsiye ederim..

bu fade out fondoten gibi diilmi yanlış hatırlıo olabilrim yıkayınca geçenlerdenmi yani cnm ?

X