Sırtımdaki beyaz tüy neyin nesi ??

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul
Konumu istenmeyen tüylere değil de bilerek buraya açtım lütfen taşınmasın. omzumun altında bir tüy farkettim ama beyaz hatta şeffaf diyebilirim o kadar ince ki ve 6 cm civarında. bu neyin nesi nette biraz aradım ama kayda değer bir şey bulamadım bi kaç yerde şeytan tüyü diye geçiyor ama anlam veremedim. bileniniz var mı

Aynısından benim de iki göğsümün ortasında var. Dediğin gibi şeffaf, 6-7 cm uzunluğunda ama ben de anlam veremiyorum, dedikleri gibi ben de şeytan tüyü var diyip kendimi avutuyorum :)

şeytan tüyü derler ona.köksüz bişey zaten çekin hemen kopar.Önemli bişey de değil.

benim omzumda ve kolumda var. uzun beyaz bir tüy. ama ben koparmıyorum. bütünleştim onlarla :) şans tüyü diyorum ben onlara

Bende geçenlerde fark ettim bir anda elime geldi sırtımda.Önce saçım sandım çekmedim sonra dan fark ettim ki saçım değil.Çektim koparttım beyaz 7-8 cm uzunluğunda bir şey.O kadar keseye nasıl kopmamış anlamadım.

Çok kafaya takılacak bir şey değil bence boşver

Benim bebekliğimden beri alnımın sağ tarafında, sırtımda ve sağ kolumda çıkar. Hep de sağ tarafımda :) Onları çekip koparmak öle bi zevk verir ki bana çeke çeke artık çıkmıyor da tüh

evet ya şeytan tüyü o benim de omzumda çıkar..o kadar uzayana kadar farketmiyo insan..
koparsan da yine çıkar mutlaka..ben seviyorum onu ama,şans getirir diye düşün iyi olsun:):):

Valla ben de çok seviyorum o tüyü koparmaya kıyamıyorum gecen baktım o kadar uzamış ki ucundan kısalttım azıcık :) ıyy ne iğrencim :) Arkadaşların da dediği gibi takılma onla yaşamayı öğren gayet zararsız.

bende de var hatta burnumun ucuna doğru yan tarafında birde boynumla köprü kemiğimin arasında tesadüfen tanıştım bende burnumda çıkanı koparıyorum köksüz hemen kopuyor zararsız. hatta bazen yokluyorum çıktı mı diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…