sırtımda çok fena sızıya benzer ağrılarım var yardım edin!!!

• Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi
H

HÜZÜN YAPRAKLARI

Ziyaretçi
kızlar sırtımda son 1 haftadır sızı gibi dayanılmaz ağrım var düşünün bütün kaburgalarım yara varmış misali ağrıyo şuanda bile blgs zor yazıyorum 12 haftama yenide girdim.hani ilaç felanda kullanmaya korkuyorum napabilirim ne önerirsiniz?:CüvCüv:a.s.

canım o sırt ağrısı bende oluyor.. sırtını düz tutmaya çalış.. birde pc başında dururken sırtını mutlaka koltuğa daya .. ..arasıra da düz yerde yatıp sırtını dinlendir çok iyi geliyor. bazen reflüde sırta vurabiliyo .. seninki reflüden kaynaklanmıyorsa bol bol dinlebn derim .ayrıca kalsiyum almaya başlaman gerekebilir dr. una mutlaka sor..

canım büyüyen rahimin etkileri onlar hep..
bende de çok olmuştu.doktorum sırta ve bele vurur dedi..zamanla da kasıklarına vuruyor o sancı..
ben o dönem hep sıcak havlu koymuştum sırtlarıma..
yumuşat demişti doktorum bana..
sende bi dene istersen:a.s.:

ben eşimin tavsiyesiyle belki bilirsiniz su tulumları vardır sıcak su koyup sırtımı ona yaslıyom ve bazen çok şidettli olursa yumruk yapıp bir süre sırtıma elimi koyuyom bilmiyorum ne kadar doğru bu ama napiyim göğüs kafesime kadar bu ağrım yayılıyor......

kızlar bende 8 haftalık hamileyım...bugun belim cok ağrıdı...acaba kotu bişeymı bu ..
korkuyorum ,,benım rahmınde ters

kızlar yoksa düşük habercisimii

kızlar yoksa düşük habercisimii

canım düşük tehlikesi kanamayla başlar bel ağrıları bu dönemde normaldir korkutma kendini.Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşllh:nazar::nazar::CüvCüv:

Bildiğim kadarıyla sıcak iyi değil derler, hele hele sıcak su torbasını hiç tavsiye etmezler.. bence dr una sormadan koyma, sıcak suyun karına, kasıklara konmasının bebek acısından cok sakıncalı oldugunu bilirim. Acaba bel içinde bir sakıncası olur mu ki? Bence dr una sor.. derim. Oraya sakıncalı olan, oraya da sakıncalı olur sanki.

gecmis olsun canim,otururken sirtini ve belini duz tutmaya calis...agir isler yapma,cok ayakta durma ve kendini sicak tut...

teşşkr edrim kızlar dr gittim kemik erimesi olablr dedi ve kalsiyum almam gerekiyormuş bol bol ve yürümemi tavsiye ettim bel kemiğim kuwetlensin die...

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine ama şu sıcak su torbası kafamı karıştırdı tatlım sıcak hamileler için çok iyi değil biliyorsun değil mi yani sıcak derken üzerini sıkı giyin kendini üşütme ama sıcak su torbası ne derece doğru bilmiyorum
ha bide 2li teste gittin mi ne yaptın a.s.

canım bu ağrı sırtından yan kaburgalara doğru vuruyosa üşütmektende olur,ben ceryanda kaldığımda olur,sırtını iyi giyin,terli kalmamaya çalış....

teşşkr edrim kızlar dr gittim kemik erimesi olablr dedi ve kalsiyum almam gerekiyormuş bol bol ve yürümemi tavsiye ettim bel kemiğim kuwetlensin die...

evriş arkadsım bende sana ktılıyorum sıcak su torbası tehlikeli olabilir heleki düşük tehlikesi olanlar için çünki sıcak dusu bile önermiyolar o yüzden benım belimde agrımasına ragmen ben kesinlikle sıck bişey koymakdan uzak duruyorum çünki sıcaklık kasların gevşemesine neden oluyo diye biliyorum

X