- Konu Sahibi zeynepcikk
Kızlar benm bu yaz düğünum olck ALlahın izni ile bende arkası v şeklnde bir gelinlik istıyorum.. iç çamaşırı konusunda bana yardımcı olabilirmiisinzzz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇOK YARDIMCI OLDUN TSKRLR CANIM:)BENİM GELİNLİĞİMİNDE SIRTI ACIK VE NASIL OLUCAK DIYE DUSUNUYORDUM.YA DEDIGIN GIBI ONLARDAN TAKICAM,YADA GELINLIKCIME SOLICEM O GELINLIGIN ICINE YERLESTIRSIN,ÖLE Bİ İMKANI VARSA
Kızlar benm bu yaz düğünum olck ALlahın izni ile bende arkası v şeklnde bir gelinlik istıyorum.. iç çamaşırı konusunda bana yardımcı olabilirmiisinzzz :)
çok iyi bir düşünce fakat göğüslerim küçük :)) uzgunum bunu kullanamıycam... Off off birde bu askı değiştrme için aparatlar war onlardan kullancam .. Nezamandır gremıordum ks bakmayın kızlarmerhaba şu ikisi sizin işinize yarayabilir diye düşünüyorum. Tabi ilki önden çıtlı olduğu için göğüs dekoltesi yoksa olur. Ama göğüs dekoltesi de varsa diğerini kullanırsınız Eki Görüntüle 600306 Eki Görüntüle 600307
GÖĞÜSLERİN NE ALEMDE :d.dD. BUYKSE KULLANABİLİRSİN AMA BEN TERLEME OLUNCA DÜŞÜYORMUŞ DİE DUYDUM CANIM NEKADSR DOĞRU BİLMİYORUM?benimde bu yaz düğünüm olacak bende gelinlik modellerine bakıyorum...bu konu tam göre olmuş bir sürü model var insan karar veremiyor.
GÖĞÜSLERİN NE ALEMDE :d.dD. BUYKSE KULLANABİLİRSİN AMA BEN TERLEME OLUNCA DÜŞÜYORMUŞ DİE DUYDUM CANIM NEKADSR DOĞRU BİLMİYORUM?