• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Sırtı açık gelinlik için iç çamaşırı

zeynepcikk

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
18
0
16
Sivas
Kızlar benm bu yaz düğünum olck ALlahın izni ile bende arkası v şeklnde bir gelinlik istıyorum.. iç çamaşırı konusunda bana yardımcı olabilirmiisinzzz :)

benimde bu yaz düğünüm olacak bende gelinlik modellerine bakıyorum...bu konu tam göre olmuş bir sürü model var insan karar veremiyor.

Merhaba şu ikisi sizin işinize yarayabilir diye düşünüyorum. Tabi ilki önden çıtlı olduğu için göğüs dekoltesi yoksa olur. Ama göğüs dekoltesi de varsa diğerini kullanırsınız :31: $askisiz-sutyen-un-bra-107229_5_9.jpg $makethumb-800x800.jpg

ÇOK YARDIMCI OLDUN TSKRLR CANIM:)BENİM GELİNLİĞİMİNDE SIRTI ACIK VE NASIL OLUCAK DIYE DUSUNUYORDUM.YA DEDIGIN GIBI ONLARDAN TAKICAM,YADA GELINLIKCIME SOLICEM O GELINLIGIN ICINE YERLESTIRSIN,ÖLE Bİ İMKANI VARSA:nazar::nazar::nazar:

merhaba şu ikisi sizin işinize yarayabilir diye düşünüyorum. Tabi ilki önden çıtlı olduğu için göğüs dekoltesi yoksa olur. Ama göğüs dekoltesi de varsa diğerini kullanırsınız :31:Eki Görüntüle 600306 Eki Görüntüle 600307
çok iyi bir düşünce fakat göğüslerim küçük :)) uzgunum bunu kullanamıycam... Off off birde bu askı değiştrme için aparatlar war onlardan kullancam .. Nezamandır gremıordum ks bakmayın kızlar

benimde bu yaz düğünüm olacak bende gelinlik modellerine bakıyorum...bu konu tam göre olmuş bir sürü model var insan karar veremiyor.
GÖĞÜSLERİN NE ALEMDE :d.dD. BUYKSE KULLANABİLİRSİN AMA BEN TERLEME OLUNCA DÜŞÜYORMUŞ DİE DUYDUM CANIM NEKADSR DOĞRU BİLMİYORUM?

GÖĞÜSLERİN NE ALEMDE :d.dD. BUYKSE KULLANABİLİRSİN AMA BEN TERLEME OLUNCA DÜŞÜYORMUŞ DİE DUYDUM CANIM NEKADSR DOĞRU BİLMİYORUM?

evet canım aynen öyle bu ürünler ne marka olursa olsun terleme olunca düşüyor :( pentiden ve anıldan ayrı ayır 2 tane uygun fiyatada aldım la senzadan pahalıyada aldım belki daha kalitelidir terleyince düşmez diye ama yine de düştü. Oradaki kadın bunlar terleyince düşmez demişti ama inanma hepsi düşüyor.

Benim nişanlığımın da arkası açıktı kendiliğinden çamaşırlıydı ayrıca çamasır giymeye gerek kalmıyor. Gögüslerin çok büyükse toparlayıcı küçükse destek koyuyorlar. Diktirdiğin yere söyle onlar halleder canım :)

Kızlar benm bu yaz düğünum olck ALlahın izni ile bende arkası v şeklnde bir gelinlik istıyorum.. iç çamaşırı konusunda bana yardımcı olabilirmiisinzzz :)

gelinlikçine dikerken söylersen içine iç çamaşırı dıkılıyor .kesinlikle tavsiye ederim çok rahat ekstra çamasır giyince çok kaba duruyor zaten.hemde göğüslerin açılacak diye çekiştirmiyorsun sabit duruyor.

canım bunu neden sorun ediyorsunki :) gelinliği aldığın yer yardımcı olur sana. bende bir moda evinde çalışıyorum. arkası açık gelinliklerin iç çamaşırlarının arkalarını kesip gelinliğe tutturuyoruz bu kadar basit :)

gelinliğin içine kalıp koydurabilirsin cnm hiç dert etme altına balen koyarlar memişler güzel görünür arkasından bişi de görünmez askı derdide olmaz:34::34:

Back