bende de var bu tüylerden
çok sinir bozucu ya çevremdeki birçok insan tüysüz bir tek ben böyleymişim gibi
üstelik genetik benimki
boya işi benim de kafama yattı
acaba kızlar göğüs ucundaki kıllara da bu boyayı kullanabilir miyiz zararlı olur mu ki
bende de var bu tüylerden
çok sinir bozucu ya çevremdeki birçok insan tüysüz bir tek ben böyleymişim gibi
üstelik genetik benimki
boya işi benim de kafama yattı
acaba kızlar göğüs ucundaki kıllara da bu boyayı kullanabilir miyiz zararlı olur mu ki
ama ya derine zarar verirsen nolucak
içinde her türlü kimyasal var bu boyaların gerçi bir kullanım uzun süre gider gibime geliyo benim de yani saç gibi düşünürsek
uff denemek istiyorum ama cesaret lazım
kızlar göğüs ucundakileri eldivenle koparın zaten 20 günde ancak çıkar diğerlerini boyayın. mesela benim 1 ay oldu hala sapsarı :) ve sarı ışıkta hiç belli olmuyor evlenince bütün ışıkları sarı yapın hehehehehe
Kızlar boyasanız da o kıllar sizinle sonuçta :) En iyisi kökten halletmek. Ben king in ipli epilasyon aletini aldım. Göbeğimin bir kenarında kullanıp deneyeceğim. Eğer kıllarda kalınlaşma falan olmazsa her yerinde deneyeceğim. Bakalım inş. sonuç alırım..
sarartıcıların hepsi tüyleri uzatıyomuş cnm o yüzden kullanmayı asla ve asla düşünmüyorum. saç boyasını uygulaynlar herhangi bir uzama olmadığını söylüyorlar :44: yıkayınca da geçmez hep kalır
kesinlikle sarartıcıdan uzak dur. ben o hatayı kollarımda yaptım. ve yaptıktan sonra hem sayısı arttı tüylerimin hem de boyları uzadı. ne kadr pişmanım anlatamam.
3-4 senedir göbeğimi ve sırtımı sir ağdayla aldırıyorum. Göbek deliğimden aşağı inen kıllar hariç hiç bir yerimde çoğalma ya da sert çıkma gibi bir sorun olmadı. Tam tersi azaldı bile ki düzenli aldırmıyorum. Göbeğimdeki kıllar da ilk başta sertleşseler de sonradan ağdayla çok çok azaldılar. Sarartmaktansa aldırmayı tercih ederim. Geçici bir çözüm sonuçta sarartmak.
kızlar göğüs ucundakileri eldivenle koparın zaten 20 günde ancak çıkar diğerlerini boyayın. mesela benim 1 ay oldu hala sapsarı :) ve sarı ışıkta hiç belli olmuyor evlenince bütün ışıkları sarı yapın hehehehehe