Ah canım ah nasıl mutsuzum bu konudan anlatamam. Lazerle de aldıramayız ki tüyleri görmez makina.
Ne yapacağı mı bilmiyorum. Sakın ha sirle falan alma ben göbeğimi aldım mahvettim kendimi.:2:
arkadaşlar aynı sorun bende de var kolestonun çok açık doğal sarı saç boyasını aldım ve sürdüm şimdi hiç belli olmuyorlar denemenizi tavsiye derim :) :)
Aslında çok mantıklı. :)
Ama zamanla akmaz mı boya ?
Sürekli boyayacağız o zaman.
Anladım teşekkür ederim.Sanırım sarartıcı kullanıcam.Sitede de araştırdım bir markayı çok övüyorlar.Kullandıktan sonra yine çok çirkin görünürse belki o zaman bioder,capilex vs düşünürüm.O da olmadı kabullenmek zorunda kalıcam sanırım.Sarartıcıyı bir deneyeyim ben :)
bana sorarsan denemeben yapmıştım baya kararttı sonra tüylerimi bana boya ile boyamak daha bantıklı geldi canım bende tüylü maymunumsu bişeyimde
canım bilmiyorum o markayı duymuştum ama kullanmadım. evet boya değince biraz kaşıntı yapıyo kızarıyo ama 10 dk içinde geçiyo. sen bilirsin canım :
boya tenden hemen çıkar değilmi ya ben hiç boya kullanmadımda bilmiyorum saç boyasıyla boyamaya karar verdim göbeğimi uzamıyo etmiyo öyle kalır ne güzel
Boya sarartıcıdan daha mantıklı ben boya kullanmadım hiç ama sarartıcıyı uzun zaman kullanmıştım,kollarıma dahi
taaa ki besliyor tüyleri diye duyana dek bunu da bi kuaför söylemişti o da eskiden yüzüne kullanmış eskisinden daha beter olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?