Sebepsiz erkek tipi kıllanma bende yaşamıştım. Şimdi sadece saçım, kaşım ve kirpikleri var kıl olarak vücudumda. Göğüs, göbek, bel, üst kolye bacak, favori, çene bölgesi çok sert siyah kıllarla doluydu ve beyaz tenliydim. Alexsandrate tipi lazer yaptırdım yaklaşık 5 seansta hepsi gitti.14 yıl önce. Yüzümde arada çıkar onlara iğneli yaptırdım. Sizi çok iyi anlıyorum. Bence geçici çözümler yerine SADECE alexsandtrate tipi lazer ile halledin. Diğerleri kandırmaca. Piyasadaki tüm lazer tipini denedim. Hiç biri etkili değil. Diod sarı ve cansız kıllar için demişlerdi birazcık kollarda etkili olduğunu düşünüyorum. Hatta şimdi Dual makinalar çıkmış aleksandratre ve diod beraber onlar daha iyi. Buz lazer yeni çıktı benim zamanımda yoktu onu bilmiyorum. İğnelide hormon bozukluğu yoksa kesin çözüm değilse yeniden çıkar. Ama iyi bilen biri yapmalı yoksa kısır döngü ve yara izi kalabilir. Ağda ile cildinizi yormayın. Kararma ve sarkmaya neden oluyor. Başka sorunuz olursa cevaplarım. Kıllı olduğum dönem depresyondaydım bilirim ne demek. Şimdi sıkıntısız etek giymek, tatile gitmek, başkalarının yanında soyunmak giyinmek, havuz hamam hiç düşünmeden gitmek ohhhhh misssss diyorum. En kısa zamanda dizinde yaşamanızı isterim. Sevgiler