• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sırt ve göğüs kılları sorunu

Ben kollarıma tüm kol ağda yaptırdığımda omuz başlarım sivilceleniyor sırt bel göğüs denemedim sivilce olur kıl kökleri hemen iltihap oluyor.. çözüm önerilerini bende dinlemek isterim.. lazere gitmek istemedim, göğüsler de tümörler var doktor tavsiye etmedi artırır diye..
Ayni sorundan yıllarca çektim omuz bası berbat oluyordu her kıl kökünde iltihap oluyordu. Madacassol kremi agdadan sonra 3-4 gun sürüyorum artik hic çıkmıyor bi deneyin insalalh size de faydali olur. 😊

24 yaşındayım. Ya bazen dışarda kızlar görüyorum. O kadar güzel ve bakımlılar ki ... Ama sonra tişörtleri bellerinden sıyrılıyor biraz koyu koyu upuzun kıllar dolu sırtları. Normal kıl öyle olmaz herhalde ağda yaptırıp bu hale geldiler diye düşünüp stres oluyorum 😂

Yıllardır ağda yapıyorum,yaptırdığım ağda bir kere bile tüyleri kalınlaştırmadı.Tam tersine yumuşatıyor.

Ayni sorundan yıllarca çektim omuz bası berbat oluyordu her kıl kökünde iltihap oluyordu. Madacassol kremi agdadan sonra 3-4 gun sürüyorum artik hic çıkmıyor bi deneyin insalalh size de faydali olur. 😊
Eğer öyle olur da fayda ederse mutlaka denerim tüm vücut ağda yaptırırım 💜

Herkese merhaba. Benim sırtımda ve göğüs karın bölgemde tüyler çok fazla. Hormonlarım normal ancak birkaç sene önce cildiye doktorum bile şaşırmıştı hormonların normal ama tüylenmen neden bu kadar fazla diye ... Kıl değil yanlış anlamayın ama sarıdan hafif koyu tüyler çok fazla. Yazın gömlek vs giyerken utanmaya başladım. Bikini giyen bir insan değilim ama bu tüylerle istesem de giyemem öyle söyleyeyim... Bu bölgelere ağda yaptırmak saçma mı olur? Yaptırıp kötü sonuç alan var mı?
Ben kuaförüm yaptirabilirsin neden saçma olsun ki sivilcelenme oldu fln demişler agdaya alerjin varsa olur yoksa hic bisey olmaz

Bende de aynı yerlerde kıl var, hormon testi yaptırmadım ama annem de de var genetik diye düşündüm. Göğüs ucu için epilasyon ile alıyorum çıktıkça ama bel sırt boyun duruyor öyle 😔 ağda aşırı sivilce yapıyor.. kalıcı çözüm olsa keşkr
Keşke... iyi bi yerse lazer işe yarıyor.

Bu kıllanmalar gebelde pcos olduğunda fazla oluyor bence bi kadın doğum doktoruna görünseniz iyi olur öncesinde.

Sirti bilmemde ama ben kollarim karin bolgesi gogus arasi uclarinin kenarlari hep siyah siyah kalin tuyler hormonlarimda normal. Evlenince hepsine agda yaptim bacaklarimdan baska hic bir yerimde sivilcelenme olmadi

Sirti bilmemde ama ben kollarim karin bolgesi gogus arasi uclarinin kenarlari hep siyah siyah kalin tuyler hormonlarimda normal. Evlenince hepsine agda yaptim bacaklarimdan baska hic bir yerimde sivilcelenme olmadi
Çok teşekkür ederim cevabınız için... Ben de iyice cesaretlendim yarın ya da pazartesi yaptırıcam :)

Ben de aynı şekilde tüylerden şikayetçiydim sırtımda, göğsümde ve karın bölgemde olan. Esmer tenliyim ama kalın kıllar yoktu asla. Sırtıma, göğüs arama vs ağda yaptırdım ancak benim vücudum aşırı sivilce oldu. Hatta sırtımdaki sivilceler iz kaldı geçmedi. Evlenmeden 1 sene önce yaptırdım ama ona rağmen gelinliğimin sırtı açıktı sivilce izleri hala belliydi. Bence ağda yaptırmadan önce ufak bir bölgeye kendiniz deneyin duruma göre yaptırın. Sonra çok pişman olursunuz. Ben de iltihaplı sivilce oldu göğüs arası ve sırtta, tekrardan asla ağda yaptırmadım. Bünyeye göre değişiyor bu durum.

Ben de agda yaptiriyorum ama cok hizli uzuyor. 1 haftada uzadi yine. Kuafor mu yanlis alip killari kiriyor yoksa vucut tuylerim mi hizli uzuyor anlamadim. Cunku sadece sirt, gogus gobek hizli uzuyor.

Herkese merhaba. Benim sırtımda ve göğüs karın bölgemde tüyler çok fazla. Hormonlarım normal ancak birkaç sene önce cildiye doktorum bile şaşırmıştı hormonların normal ama tüylenmen neden bu kadar fazla diye ... Kıl değil yanlış anlamayın ama sarıdan hafif koyu tüyler çok fazla. Yazın gömlek vs giyerken utanmaya başladım. Bikini giyen bir insan değilim ama bu tüylerle istesem de giyemem öyle söyleyeyim... Bu bölgelere ağda yaptırmak saçma mı olur? Yaptırıp kötü sonuç alan var mı?
Benim de öyle sırtım için sarartıcı kullanıyorum göğüs bölgeme ağda yapıyorum. Lazer görmez diye önermedi gittiğim merkez. Ağda da 1 ay kadar idare ediyor beni.

Ben de aynı şekilde tüylerden şikayetçiydim sırtımda, göğsümde ve karın bölgemde olan. Esmer tenliyim ama kalın kıllar yoktu asla. Sırtıma, göğüs arama vs ağda yaptırdım ancak benim vücudum aşırı sivilce oldu. Hatta sırtımdaki sivilceler iz kaldı geçmedi. Evlenmeden 1 sene önce yaptırdım ama ona rağmen gelinliğimin sırtı açıktı sivilce izleri hala belliydi. Bence ağda yaptırmadan önce ufak bir bölgeye kendiniz deneyin duruma göre yaptırın. Sonra çok pişman olursunuz. Ben de iltihaplı sivilce oldu göğüs arası ve sırtta, tekrardan asla ağda yaptırmadım. Bünyeye göre değişiyor bu durum.
Dün yaptırdım artık dayanamayarak. Sırtımda sivilce hemen hemen yok gibi ama göğsümde kızarıklıklar var. Oraya da birkaç saat aralıklarla merhem sürüyorum. İnşallah 2-3 güne geçer. Çok temiz görünüyor vücudum inşallah sivilce problemi yaşamam da aralıklarla yaptırırım ağda :(

epilasyondan sonra sivilce için çay ağacı yağını duymuştum ama ben kullanmadım. bir araştırın isterseniz.
Bunu deneyecek varsa özellikle yüze direk uygulamamak lazımmış. Nemlendiriciye katılarak uygulanması lazımmış. Kötü bir durum olmasın diye öğrenince yazıyım dedim..

Bu arada konuya güncelleme yapayım. Göğsümü ve sırtımı aldırdım. Göğsümde çok fazla bir sivilce problemi yaşamadım ancak kıllar çok erken çıktı. Bir dahaki seferimde karınca yumurtası yağı süreceğim. Sırtımda ise fazla bir sivilcelenme oldu. Ama kendi kendilerine söndüler çok az kaldı. Yani bence ağda denenebilir üst gövdeye. Kalıcı bir problemle karşılaşmadım.

Back