- 18 Eylül 2020
- 495
- 1.974
- 63
- 28
- Konu Sahibi hardyandholl
-
Ya benim üniversitede arkadaşım yaptırmıştı baya bir sivilcelenme olmuştu... Ondan da korkuyorumYok benim arkadaşlarım vardı her yerine ağda yaparlardı. Ama onlar esmerdi senin tüylerin sarıymış bilemedim.
Peki ağdadan sonra tüylerde kalınlaşma oldu mu sizde? Ben yüzüme lazer yaptırdığım yere sordum. Sana çok masraflı olur lazer dedi. Tüylerinle yaşamayı öğren takma o kadar sırtını herkeste var dedi ama yok yani herkeste benimki kadar yokYaaaa ben de öyle. İşin kötüsü çok güzel bir sırtım var, bildiğin kocaman sırt cizgim varama işte kıl olunca sırt dekoltesi bile giyemiyorsun. O yüzden yazın ben aldiriyorum. İlk günler sivilce oluyor ama birkaç güne geçiyor. Zamanla daha az sivilce oluyor.
Sırt,Göbek ve göğüs arası tüyleri için de lazere gittim 7 seans,fayda etmedi, eve lazer makina aldım,o da bozuldu hala tamire vermedim... Bıktım yani .
Sonuç olarak çözüm önerim yok, sırta agda'dan baska
Çok geçmiş olsun. İğneli lazer için en etkilisi deniliyor ama onun için de çok sabırlı olmak lazım. Hem çok can acıtıyor hem de çok zaman yiyor. Ağda en mantıklısı gibi ama işte sivilce problemi var... Elim kolum bağlandı resmenBen kollarıma tüm kol ağda yaptırdığımda omuz başlarım sivilceleniyor sırt bel göğüs denemedim sivilce olur kıl kökleri hemen iltihap oluyor.. çözüm önerilerini bende dinlemek isterim.. lazere gitmek istemedim, göğüsler de tümörler var doktor tavsiye etmedi artırır diye..
Yaptir tabi neden sacma olsun?Herkese merhaba. Benim sırtımda ve göğüs karın bölgemde tüyler çok fazla. Hormonlarım normal ancak birkaç sene önce cildiye doktorum bile şaşırmıştı hormonların normal ama tüylenmen neden bu kadar fazla diye ... Kıl değil yanlış anlamayın ama sarıdan hafif koyu tüyler çok fazla. Yazın gömlek vs giyerken utanmaya başladım. Bikini giyen bir insan değilim ama bu tüylerle istesem de giyemem öyle söyleyeyim... Bu bölgelere ağda yaptırmak saçma mı olur? Yaptırıp kötü sonuç alan var mı?
Evet ben de kollarıma arada ağda yapıyorum hiç sivilcelenme yapmadı. Açıkçası niyetliyim baya ama kötü tecrübesi olan var mı onu merak etmiştim... Evet lazere hiç bulaşmak istemiyorum en iyisi ağda gibiAğdada tüylerde kalınlaşma olmaz bence. Bir kere deneyin sivilce vs olacak mı diye olursa yaptırmazsınız. Ben kollarımı falan ağda ile alıyorum sivilcelenme olmuyor. Tüylerde kalınlaşmıyor. Ama göğüs riskli biraz bence. Yani alerji olabilir. Tüyleriniz çok koyu değilse lazer de işe yaramayabiliyor. Ya da seans artıyor.
Aynı sorun bende de var. Ama ben sarı değilim ve aslında rahatsız edecek kadar tüylü değil sırtım. Ama sırt dekolteli bir şey giyince çok gözüme batıyor. Sırtına ağda yapanı duydum ama göğüs kısmı hassastır nasıl reaksiyon gösterir bilemem. Sırta ağda yapınca 2 gün sivilcelenir ama sonra düzelir. Ayrıca ağda tüyleri kalınlaştırmaz. Sırta ağda yapmak lazer yaptırmaktan daha mantıklı sanki.Herkese merhaba. Benim sırtımda ve göğüs karın bölgemde tüyler çok fazla. Hormonlarım normal ancak birkaç sene önce cildiye doktorum bile şaşırmıştı hormonların normal ama tüylenmen neden bu kadar fazla diye ... Kıl değil yanlış anlamayın ama sarıdan hafif koyu tüyler çok fazla. Yazın gömlek vs giyerken utanmaya başladım. Bikini giyen bir insan değilim ama bu tüylerle istesem de giyemem öyle söyleyeyim... Bu bölgelere ağda yaptırmak saçma mı olur? Yaptırıp kötü sonuç alan var mı?
Açıkçası ne desem boş çünkü sırtımı göremiyorum:) ben her yaz ilk tatile çıkmadan birkac gün önce ve temmuz sonunda yaptırıyorum genelde. Ama kalinlasiyor mu, inceliyor mu, bir fikrim yoKPeki ağdadan sonra tüylerde kalınlaşma oldu mu sizde? Ben yüzüme lazer yaptırdığım yere sordum. Sana çok masraflı olur lazer dedi. Tüylerinle yaşamayı öğren takma o kadar sırtını herkeste var dedi ama yok yani herkeste benimki kadar yok
24 yaşındayım. Ya bazen dışarda kızlar görüyorum. O kadar güzel ve bakımlılar ki ... Ama sonra tişörtleri bellerinden sıyrılıyor biraz koyu koyu upuzun kıllar dolu sırtları. Normal kıl öyle olmaz herhalde ağda yaptırıp bu hale geldiler diye düşünüp stres oluyorumYaş kaç?
Ağda yapmak tüyleri kuvvetlendirir mi biraz araştırmadan yapma.
Yaşın küçükse biraz bekle.
Kendiliğinden yok olacaktır bence.
Ben de yaptırayım en iyisi ya. Böyle hayat geçmeyecek yoksa :) Teşekkür ederim yanıtlarınız içinAçıkçası ne desem boş çünkü sırtımı göremiyorum:) ben her yaz ilk tatile çıkmadan birkac gün önce ve temmuz sonunda yaptırıyorum genelde. Ama kalinlasiyor mu, inceliyor mu, bir fikrim yoK
Benim de hormonlarım temiz çıkmıştı kumral olmama rağmen üst iç bacak, göbek çizgisi, meme ucu, göğüs, yüzde çene,faul ve boyun bölgesinde simsiyah kıl çıkıyor. Doktor nedensiz dedi. Normalden daha beyaz tenliyim bi de. Şansıma küfrediyorum. Ben ev tipi lazer kullanıyorum üstüne karınca yumurtası yağı sürüyorum rahatladım. Yüzde yüz çözüm değil ama eskiden her gün kontrol ediyorsam şimdi 2 haftada bir.Herkese merhaba. Benim sırtımda ve göğüs karın bölgemde tüyler çok fazla. Hormonlarım normal ancak birkaç sene önce cildiye doktorum bile şaşırmıştı hormonların normal ama tüylenmen neden bu kadar fazla diye ... Kıl değil yanlış anlamayın ama sarıdan hafif koyu tüyler çok fazla. Yazın gömlek vs giyerken utanmaya başladım. Bikini giyen bir insan değilim ama bu tüylerle istesem de giyemem öyle söyleyeyim... Bu bölgelere ağda yaptırmak saçma mı olur? Yaptırıp kötü sonuç alan var mı?
Lazerden hemen sonra mı sürüyorsunuz karınca yumurtası yağını?Benim de hormonlarım temiz çıkmıştı kumral olmama rağmen üst iç bacak, göbek çizgisi, meme ucu, göğüs, yüzde çene,faul ve boyun bölgesinde simsiyah kıl çıkıyor. Doktor nedensiz dedi. Normalden daha beyaz tenliyim bi de. Şansıma küfrediyorum. Ben ev tipi lazer kullanıyorum üstüne karınca yumurtası yağı sürüyorum rahatladım. Yüzde yüz çözüm değil ama eskiden her gün kontrol ediyorsam şimdi 2 haftada bir.
Bende de aynı yerlerde kıl var, hormon testi yaptırmadım ama annem de de var genetik diye düşündüm. Göğüs ucu için epilasyon ile alıyorum çıktıkça ama bel sırt boyun duruyor öyleBenim de hormonlarım temiz çıkmıştı kumral olmama rağmen üst iç bacak, göbek çizgisi, meme ucu, göğüs, yüzde çene,faul ve boyun bölgesinde simsiyah kıl çıkıyor. Doktor nedensiz dedi. Normalden daha beyaz tenliyim bi de. Şansıma küfrediyorum. Ben ev tipi lazer kullanıyorum üstüne karınca yumurtası yağı sürüyorum rahatladım. Yüzde yüz çözüm değil ama eskiden her gün kontrol ediyorsam şimdi 2 haftada bir.
Yüz için ndyag lazer yaptırıyorum. Yüzümdeki sert tüyler baya baya azaldı. Tavsiye ederim. Bıyık bile 1 ay boyunca hiç çıkmıyor.Bende de aynı yerlerde kıl var, hormon testi yaptırmadım ama annem de de var genetik diye düşündüm. Göğüs ucu için epilasyon ile alıyorum çıktıkça ama bel sırt boyun duruyor öyleağda aşırı sivilce yapıyor.. kalıcı çözüm olsa keşkr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?