Sivilceli Ciltler sirt daki sivilceler icin yardim:(:(:(:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

BSariPapatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
974
2
Arkadaslar kardesimin silvilce sorunu var yardima ihtiyaci var decolte bolgesinde ve sirtinda kucuk kucuk sivilce ve siyah noktalar var daha once dermodologie ye gitti fakat doktorun verdigi ise yaramadi, bir kac ay sirtina guzellik salonunda bakimlar yapti ama nafile hic birsey degismedi halen duruyo ve yazin askili giyisiler giyinemiyor . bu sorun onun pisikolojisini cok bozdu. Eger bildiginiz dogal yontemler varsa paylasirsaniz cok sevinirim, tsk

Bu arada 4 yildir falan var ve kardesimin yasi 17

bende aynı dertten muzdaribim :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:ama benim sırtımdakiler üşütünce daha fazlalaşıyo ben henüz bi çaresini bulamadım ama sanırım kardeşin dahada dertlidir ben askılı giymedğim için pek önemsememeye çalışıyom ama kardeşini anlıyabiliyorumda..umarım çare bulan vardır sağlıklı günler canıma.s.

benim de var aynı bölgelerde ama yazın tuzlu suyla güneşle geçiyor ya da başka sebeplerle ama yazın geçiyor.. gerçi sen belçikadaymışsın bilmiyorum deniz olanaklı mı ama izmirdeyim ben dediğim gibi oluyor yani.. bir de yediklerine çok dikkat etsin cips çerez kola ve neskafe yüzdeki sivilceleri çok etkilemez ama vücudu çok etkiliyor kendimden biliyorum. alkollü tonikler var doktorun yazdığı karışımlar ya da burda da yazan karışımlar var kullanabilir onları bende işe yaramıştı. benim kullandığım bi temizleyiciyi yazayım.

eau ( ya da acid okuyamadım reçeteyi) borique %2 (5 de olur sırtın için) 200 cc.
internette de aratbilirsin acid borique diye.
umarım yardımcı olur..

benim de var aynı bölgelerde ama yazın tuzlu suyla güneşle geçiyor ya da başka sebeplerle ama yazın geçiyor.. gerçi sen belçikadaymışsın bilmiyorum deniz olanaklı mı ama izmirdeyim ben dediğim gibi oluyor yani.. bir de yediklerine çok dikkat etsin cips çerez kola ve neskafe yüzdeki sivilceleri çok etkilemez ama vücudu çok etkiliyor kendimden biliyorum. alkollü tonikler var doktorun yazdığı karışımlar ya da burda da yazan karışımlar var kullanabilir onları bende işe yaramıştı. benim kullandığım bi temizleyiciyi yazayım.

eau ( ya da acid okuyamadım reçeteyi) borique %2 (5 de olur sırtın için) 200 cc.
internette de aratbilirsin acid borique diye.
umarım yardımcı olur..

tsk ederim bi denettircem kardesime

ama işte sırt yüz kadar hassas değil ve sorunu çoksa forumdaki sivilcelerime bu su ile veda ettim başlığındaki karışımı uygulayabilir bence.

Geçmiş olsun canıma.s.
Sadece dermatolağamı gitti kardeşin?
Çünkü göğüs ve sırttaki sivilceler hormonlardan kaynaklanır..
Yani dermotoloji tek başına çalışmaz bu durumlarda..yasakkelime
Eğer yönlendirilmediyseniz endokrinolojiye götür kardeşini..
Zaten onlarda birşey çıkmazsa jinekoloğa,karaciğer enzim testine en son cildiyeye yönlendiriyorlar..

X