- 16 Kasım 2024
- 257
- 47
- 13
- 20
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
arkadaslar merhaba, meme, kol, sırt, boyun aklınıza gelebilecek her türlü ağrıyı çekiyorum. dün eğilerek oturdum epey sonrasında doğrulduğumda sırtımdaki ağrı inanılmaz derecede göğsüme vurdu. kardiyolojiye gitmiştim kalbinde sorun yok dedi ama benim kalp ağrılarım geçmiyor acaba meme ağrısı kalbe ağrı yapabilir mi? ya da sırtımdaki ağrının sebebi ne olabilir. fıtık yok doktora gitmiştim yine. omzumda sinir sıkışma sendromu var ondan mı kaynaklı acaba. doktor memede kistte ağrı yapabilir ama fizik tedaviye devam et demişti. yaşayan var mı? zaten aşırı evhamlı biriyim klıma direkt kanser kötü hastalık vs. geliyor
Ben kaç gündür perişanım nedense dediğin gibi hep sol taraf daha önce fibromiyalji teşhisi konmuştu ondan mı bilmiyorum bazen aklıma safra kesesi geliyor ama ara ara geçiyoryasayan var mı?
sizin nereleriniz ağrıyor aynı yerler miBen kaç gündür perişanım nedense dediğin gibi hep sol taraf daha önce fibromiyalji teşhisi konmuştu ondan mı bilmiyorum bazen aklıma safra kesesi geliyor ama ara ara geçiyor
Kulunç derler ya orası sırtım sol kolum başımın arkası çarpıntı göğüsüm ağrıyor çoğu zamanda sürekli bulantısizin nereleriniz ağrıyor aynı yerler mi
anladım geçmiş olsun doktora gittiniz mi bir şey dedi miKulunç derler ya orası sırtım sol kolum başımın arkası çarpıntı göğüsüm ağrıyor çoğu zamanda sürekli bulantı
ya hacamatı öneren çok var ama korkuyorum birazSize tavsiyem sırttan tarama hacamati olun .
evet öyle zaten. doktor fobim var fazlasıyla kardiyolojiye vs. gitmem bile aylarımı aldı kendimi cesaretlendiremiyorumYa sende hastalık hastalığı var. Gerçekten genceciksin asıl bu konuda doktora görünsen destek alsan daha iyi senin için. Tüm konuların hastalıklarla belirtilerle ilgili. Ayrıca sürekli insanlara hastalıklarını belirtilerini sorarak kendi kendine daha çok belirti yaratıyorsun.
Doğum sonrası benim de sol sırt ağrıyor tam da kalbe denk geliyor, kalpte sorun çıkmadı hiç ama bu ağrı ara ara yokluyor özellikle sabah uyanınca çok hissediyorum gün içinde hareket ettikçe azalıyor, bence sinir sıkışması...yasayan var mı?
omzumda sinir sıkışması var anlayamadım ondan mı ama ben psikolojik olduğunu düşünmüyorum açıkçası tetikleyen bir şeyler var bence bazen sol kolum çok ağır geliyor omzumdan itibaren böyle sıkıştırıyor bir şey. kulunç, sırt, omuz hepsine oluyorDoğum sonrası benim de sol sırt ağrıyor tam da kalbe denk geliyor, kalpte sorun çıkmadı hiç ama bu ağrı ara ara yokluyor özellikle sabah uyanınca çok hissediyorum gün içinde hareket ettikçe azalıyor, bence sinir sıkışması...
bu arada işe yarıyor mu gerçekten yaptırdınız mıSize tavsiyem sırttan tarama hacamati olun .
Aynılarını yaklaşık 1 senedir yaşıyorum gitmediğim bölüm kalmadı çekilmediğim usg, tomografi,Mr,ekg,holter,kan tahlilleri birşey yok ama hiç bir şekilde geçmedi rahatsız ediyor moralini düşürüyor.Çarpıntı da yapıyor ara ara hele ki doktora acile falan gideyim istemsiz nabzım tavan yapıyor hastaneyi sevmiyorum bende sinir oluyorum bu duruma rabbim beterinden korusun şifamızı bulalım inşallaharkadaslar merhaba, meme, kol, sırt, boyun aklınıza gelebilecek her türlü ağrıyı çekiyorum. dün eğilerek oturdum epey sonrasında doğrulduğumda sırtımdaki ağrı inanılmaz derecede göğsüme vurdu. kardiyolojiye gitmiştim kalbinde sorun yok dedi ama benim kalp ağrılarım geçmiyor acaba meme ağrısı kalbe ağrı yapabilir mi? ya da sırtımdaki ağrının sebebi ne olabilir. fıtık yok doktora gitmiştim yine. omzumda sinir sıkışma sendromu var ondan mı kaynaklı acaba. doktor memede kistte ağrı yapabilir ama fizik tedaviye devam et demişti. yaşayan var mı? zaten aşırı evhamlı biriyim aklıma direkt kanser kötü hastalık vs. geliyor
Hacamatta oldum sırt taraması illaki faydası vardır ama benim ağrılarım geçmedi. Bende korkuyordum ama hiç öyle değilmiş yapan kişiye de bağlı tabi ben hiç anlamadımya hacamatı öneren çok var ama korkuyorum biraz
amin geçmiş olsunAynılarını yaklaşık 1 senedir yaşıyorum gitmediğim bölüm kalmadı çekilmediğim usg, tomografi,Mr,ekg,holter,kan tahlilleri birşey yok ama hiç bir şekilde geçmedi rahatsız ediyor moralini düşürüyor.Çarpıntı da yapıyor ara ara hele ki doktora acile falan gideyim istemsiz nabzım tavan yapıyor hastaneyi sevmiyorum bende sinir oluyorum bu duruma rabbim beterinden korusun şifamızı bulalım inşallah
aynen çevremde yaptıranlar var öneriyorlar bayaHacamatta oldum sırt taraması illaki faydası vardır ama benim ağrılarım geçmedi. Bende korkuyordum ama hiç öyle değilmiş yapan kişiye de bağlı tabi ben hiç anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?