benimde aynı şekilde canım. adet gecikmen var mı?Selam ya sırt ağrım.cok var erken gebelik belirtisi olabilir mi
Hayir adetime.daha 12 gün var canım ama midem.yaniyorbenimde aynı şekilde canım. adet gecikmen var mı?
anladım daha erken gibi canım sanki ama belli olmaz tabiHayir adetime.daha 12 gün var canım ama midem.yaniyor
Ayy Allah im.bu ay nasip.et bana Aminanladım daha erken gibi canım sanki ama belli olmaz tabi
amiiinnn canıım benim inşallah ikimiz de bu ay güzel haberi alırızzzzAyy Allah im.bu ay nasip.et bana Amin
amiiinnn canıım benim inşallah ikimiz de bu ay güzel haberi alırızzzz
Aaa ben sen hamilesin sandım Allah im bize nasip etsin amin Amin Amin Allah imamiiinnn canıım benim inşallah ikimiz de bu ay güzel haberi alırızzzz
ah keşkeee ben de yarın sabah test yapıcam bakalımmm. amiiin aminnn buradan kutlama yapalım yaaAaa ben sen hamilesin sandım Allah im bize nasip etsin amin Amin Amin Allah im
Senin Gecikmenin var miah keşkeee ben de yarın sabah test yapıcam bakalımmm. amiiin aminnn buradan kutlama yapalım yaa
canım bende ondan korkuyorum çok şiddetli kasık ve bel ağrım var. inşallah vardır ve sağlıklıdır canım benimmmBenimde 11 gun var reglime asiri bel ağrısı ve kaşık agrisi var. İnsallah guzel haberler aliriz. Ben daha once kimyasal gebelik geçirdim. O zaman boyle belirtlerim vardi insallah bu sefer vardir ve saglikla ilerler
evet 10 ekim de adet oldum en son 5 gün gecikti ama okadar şiddetli ağrım varki 8 inde hem idrar hem kan testi yaptırmıştım negatifti hala devam ediyor ,adet de olmadım yarın birdaha yapacağim bir ümittttSenin Gecikmenin var mi
Ayyy ayy ayy inşallah inşallah Allah im.sen nasip.et aminevet 10 ekim de adet oldum en son 5 gün gecikti ama okadar şiddetli ağrım varki 8 inde hem idrar hem kan testi yaptırmıştım negatifti hala devam ediyor ,adet de olmadım yarın birdaha yapacağim bir ümitttt
inşallah canım benimmm dua et nolur....Ayyy ayy ayy inşallah inşallah Allah im.sen nasip.et amin
inşallah canım benimmm dua et nolur...a
Adın ne ederim.ama.bence hamilesin bak baya geçmiş günün evde yapma git hastane ye kan verinşallah canım benimmm dua et nolur....
geçen hafta çıkan negatif beni tedirgin ediyor canım yaaA
Adın ne ederim.ama.bence hamilesin bak baya geçmiş günün evde yapma git hastane ye kan ver
Benimde 12 gün var ya ve sol kasık hizamda 2 gündür hafif batmalar bel sırt ağrım varHayir adetime.daha 12 gün var canım ama midem.yaniyor
Allah im.bizlere bu ay hamile kalmayı ama sağlıklı hamile kalmayı nasip.et aminBenimde 12 gün var ya ve sol kasık hizamda 2 gündür hafif batmalar bel sırt ağrım var
Malesef yine negatifAllah im.bizlere bu ay hamile kalmayı ama sağlıklı hamile kalmayı nasip.et amin