Sırt ağrısı

Aselkocak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
410
167
23
30
7 haftalık hamileyim. 2 gündür ara ara giren sırt ağrım oluyor. Özellikle eğilirken hissediyorum. Hiç bu kadar ağrı hissetmemistim. Çalışıyorum da. Normal mi sizce?

12+1 oldum hala en buyuk sikintim sirt agrisi. Zaten gebeligimi de oyle anlamistim.
Rahim buyudugu ve kan akisi cogaldigi icin maalesef oluyor.

7 haftalık hamileyim. 2 gündür ara ara giren sırt ağrım oluyor. Özellikle eğilirken hissediyorum. Hiç bu kadar ağrı hissetmemistim. Çalışıyorum da. Normal mi sizce?
Malesef oluyor ben 13 haftalik hamileyim uzun süre ayakta kalamiyorum
Anne olmak kolay degil ..

Stres yapmamaya calis. Bak mesela hapsirdiginda kasigina bicak saplanir gibi de olabilir. Ben de ondan tirsmistim😄
O bende de oluyor ya demek ki olabiliyormus korkuyorum her hapşurmada acaba bi sey oldu mu diye sanki kopup gelecek gibi hissediyorum 😊

O bende de oluyor ya demek ki olabiliyormus korkuyorum her hapşurmada acaba bi sey oldu mu diye sanki kopup gelecek gibi hissediyorum 😊

Benim en basindan beri oluyor ya. Ani hareketten sanirim. Insan hep stres yapacak bi'sey buluyo dimi😁

Benim en basindan beri oluyor ya. Ani hareketten sanirim. Insan hep stres yapacak bi'sey buluyo dimi😁
Insan bu hiç memnun olmaz hep bi olumsuzluk bulur 😁😁 Evlat iste daha fasulye kadarken bile neler ediyo bize ömrümüz yavrularımıza endiseyle geçecek sanırım 😊

Insan bu hiç memnun olmaz hep bi olumsuzluk bulur 😁😁 Evlat iste daha fasulye kadarken bile neler ediyo bize ömrümüz yavrularımıza endiseyle geçecek sanırım 😊

Ben ilki bos gebelik oldu diye bunda epey stres yaptim. Hala da basim agrisa panigim😁
Allah bagislasin insallah hepimizinkini😍🙏🙏

Ben ilki bos gebelik oldu diye bunda epey stres yaptim. Hala da basim agrisa panigim😁
Allah bagislasin insallah hepimizinkini😍🙏🙏
Benimde ilki düşük oldu kalp atışı durdu maalesef belki de ondan bu streslerimiz saglicakla kolaylikla doguralim insallah o gunleri görelim

Back
X