Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik belirtisinde yok diye biliyorum belki adet olursunuz test yapin ama yinedeKızlar cumartesi regl olmam gerekıyodu ama olmadım kasık ve bel ağrım var sürekli bugunde sırtımda ınanılmaz bi ağrı var belirti olma ihtimalı varmı acaba belirtisinde sırt ağrısı yaşayan oldu mu
Bel ağrısı regl e 3 gun kala çok olmuştu ben de, belimin altına yastık koyuyordum ağrıdan.Kızlar cumartesi regl olmam gerekıyodu ama olmadım kasık ve bel ağrım var sürekli bugunde sırtımda ınanılmaz bi ağrı var belirti olma ihtimalı varmı acaba belirtisinde sırt ağrısı yaşayan oldu mu
Sabah yapıcamBel ağrısı regl e 3 gun kala çok olmuştu ben de, belimin altına yastık koyuyordum ağrıdan.
Test yapsanız ya çıkar zaten
Adet öncesi bel agrisi yasamaniz normal hamilelik şuheniz varsa evde bi kaset test yapabilirsiniz eger hala adet olmadiysaniz tabiKızlar cumartesi regl olmam gerekıyodu ama olmadım kasık ve bel ağrım var sürekli bugunde sırtımda ınanılmaz bi ağrı var belirti olma ihtimalı varmı acaba belirtisinde sırt ağrısı yaşayan oldu mu
Hala olmadım dün erken gebelık testı yaptım negatif çıktı ama herkes onun yanıltabılcenı kaset test yapmam gerektıgını söylüyo öyle midir acabaAdet öncesi bel agrisi yasamaniz normal hamilelik şuheniz varsa evde bi kaset test yapabilirsiniz eger hala adet olmadiysaniz tabi
Şansınızı deneyinHala olmadım dün erken gebelık testı yaptım negatif çıktı ama herkes onun yanıltabılcenı kaset test yapmam gerektıgını söylüyo öyle midir acaba
Olabilir tabiki kan testi yaptirsaniz aslinda en kesin sonuc olurduHala olmadım dün erken gebelık testı yaptım negatif çıktı ama herkes onun yanıltabılcenı kaset test yapmam gerektıgını söylüyo öyle midir acaba
İştwn izin alamıyorum akşamda geç çıkıyorum giderken eşime söylemek istemiyorumOlabilir tabiki kan testi yaptirsaniz aslinda en kesin sonuc olurdu
Sonucunuz belli oldumu?İştwn izin alamıyorum akşamda geç çıkıyorum giderken eşime söylemek istemiyorum
Olma ihtimalin var cunku benimde ilk belitilerim bole olmustu test yaptinmi hicKızlar cumartesi regl olmam gerekıyodu ama olmadım kasık ve bel ağrım var sürekli bugunde sırtımda ınanılmaz bi ağrı var belirti olma ihtimalı varmı acaba belirtisinde sırt ağrısı yaşayan oldu mu
Yaptınz mıııSabah yapıcam
Yaptım ama negatıf canım pazartesi ka verdim ıkı cıktı sonucum ama hala adet olmadımYaptınz mııı
Hayırlısı olsn canım bende dün test yaptım erken gebelik testi ppzitif çıktı bugün kan verdm 7,3 çıktı adetime 8 gün varYaptım ama negatıf canım pazartesi ka verdim ıkı cıktı sonucum ama hala adet olmadım
Allah sağ salim kucagınıza aldırmayı nasıp etsın canımHayırlısı olsn canım bende dün test yaptım erken gebelik testi ppzitif çıktı bugün kan verdm 7,3 çıktı adetime 8 gün var
Çok teşekkür ederim canımAllah sağ salim kucagınıza aldırmayı nasıp etsın canım